Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת, כאשר האוטו מונע האם יכולה לקרות תקלה כלשהי לרכיבים\מצבר?

מדובר על 2\4 שעות עבודה,אולי יותר.

האם המגבר יכול להיכנס לפורטקשן? עד עכשיו לא היו לי בעיות איתו.

מדובר על מגבר PYLE.

קומפוננט K2P

סאב 150RMS

DVD

מקס.

פורסם

אני חושב שלא, כל עוד זה תלוי באיכות הרכיבים. בחור אודיופיל עם נסיון יותר מ- 20 שנה בתחום סיפר לי שבמידה והוא רוצה את האיכות המקסימלית מהמערכת שלו בבית הוא מפעיל אותה יותר מ- 10 שעות ואחר כך הוא יושב ושומע.

למשל במקנטוש, הרדיו דיסק עובד טוב יותר אם הרכיבים הפנימיים התחממו מספיק, אפילו היצרן מזכיר את זה בחוברת הדרכה שאם הסאונד נשמע משונה לתת לרדיו דיסק לעבוד כשעה במיוחד שקר בסביבת הרכב. זה נשמע אבסורד אבל זו האמת.

גם המגבר שלי וכל מגבר אחר Class A הוא ישמע יותר טוב אחרי כמה שעות עבודה רציפה. וזה מוכח מנסיון אישי עם המגבר, שאחרי שעה או שתיים המערכת נשמעת אחרת לגמרי.

לסיכום אני תמיד מנסה להגיע לכמה שעות עבודה רציפה של המערכת אצלי באוטו, לפני נסיעה .

פורסם

ברור, כל אחד מאיתנו מבלה 5 שעות לפחות ברכב

זה מובן מאליו:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הרכב לא זז פשוט מותנע.

שאלתי את אבא שלי, בקשר שלאחרי כמה שעות טובות אתה שומע יותר טוב.

יש לו טיפה נסיון, כמו רובכם, גם הוא היתעסק עם מערכות כשהיה קטן.

הוא אמר לי שאז בזמנו היו מגברים שהייתה מין נורה כזאת שהייתה אמורה להיתחמם, וכשהיא הייתה מתחממת באמת היו שומעים יותר טוב.

ושהיום כימעט ואין את זה רק אולי במערכות של אירועים.

מקס.

פורסם

ואווו, אתה מדבר על מגבר מנורות , היום זה ממש יקר לשים את זה ברכב .

בכל אופן , עדיף שרכיבים יכנסו לתווך היעיל אבל זה עניין של כמה דקות (אנחנו לא גרים בסיביר).

במקרה של כמה שעות מקסימום יכול להישרף פיוז בהזנה הראשית עקב עומס ,או מגבר שמתחמם יתר על המידה ונכנס לפרטוקשן

בגדול לא אמור לקרות כלום

פורסם

ע'פ מה שאני יודע , שעות נוספות זה מעל 45 שעות בשבוע

אי לכך אם המערכת שלך עובדת 4 שעות ביום זה אומר שהיא במשרה חלקית.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הוא אמר לי שאז בזמנו היו מגברים שהייתה מין נורה כזאת שהייתה אמורה להיתחמם, וכשהיא הייתה מתחממת באמת היו שומעים יותר טוב.

ושהיום כימעט ואין את זה רק אולי במערכות של אירועים.

מקס.

היום אין את הדברים האלו כי האלקטרוניקה ושאר הרכיבים הרבה הרבה יותר טובים ממה שהם היו בעבר. כמו שנאמר , כיום על מנת להגיע לטמפרטורת העבודה דרוש זמן קצר מאוד וגם אז ההבדלים בשמיעה הם אפסיים. פעם העניין היה יותר קריטי , היום זה כבר אחרת.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

סתם נקודה למחשבה, לידיעה: אם אתה יושב שעתיים או ארבע שעות כשהרכב מונע- א. חבל על הדלק, ב. אתה גורם נזק למנוע [הצטברות פיח על הבוכנות\ שסתומים] אז תעשה את החשבון שלך מה עדיף.

• תוכן חדש...