Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט טמפרה 93 1600 ידני קרבורטור.

למנוע של האוטו שלי מאד קשה להתחמם. רק בנסיעה עירונית כאשר יש הרבה עצירות ברמזורים למשל הוא מצליח להגיע לטמפ' האופטימאלית.

אבל כשנוסעים בדרך בין עירונית הוא כל כך מתקרר שלפעמים אני צריך להפעיל צ'וק כאילו הרגע התנעתי אותו.

בלילות ובחורף זאת ממש בעיה.

יש למישהו מושג ממה זה נגרם? או מה לומר למוסכניק?

תודה.

פורסם

יכול להיות שזאת בעיה בטרמוסטט שנשאר במצב פתוח.

אבל אני לא מכיר את הרכב, ואלי חבר אחר יתן לך תשובה יותר מדויקת.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

האם הכוונה שלכם לטרמוסטט של המאוורר?

המאוורר לא פועל כל הזמן. הוא רק פועל כשהמנוע מתחמם, או כשהמזגן פועל. עד כמה שידוע לי זו התנהגות תקינה.

האם יש טרמוסטט נוסף? שמעתי פעם שקיים במנוסעים מסויימים ברז מים שאמור להסגר כשהמנוע קר כדי לתת לו להתחמם. אני צודק?

פורסם
האם הכוונה שלכם לטרמוסטט של המאוורר?

המאוורר לא פועל כל הזמן. הוא רק פועל כשהמנוע מתחמם, או כשהמזגן פועל. עד כמה שידוע לי זו התנהגות תקינה.

האם יש טרמוסטט נוסף? שמעתי פעם שקיים במנוסעים מסויימים ברז מים שאמור להסגר כשהמנוע קר כדי לתת לו להתחמם. אני צודק?

מי שמפעיל את המאוורר זאת היוניט-חום, לא קשור לבעיה שלך.

כן אתה צודק, הטרמוסטט-תפקידו למנוע מעבר נוזל קירור מהמנוע לרדיאטור לפני שהמנוע הגיע לטמפ' עבודה ולשמר אותה.

במקרה שהתרמוסטט פתוח(או לא קיים), יש מעבר נוזל קירור קר, והמנוע לא מצליח להגיע לטמפ' עבודה.

צריך פשוט ללכת למוסך שיבדקו לך את התרמוסטט, עלות החלפתו לא אמורה להיות גבוהה במיוחד.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...