Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני נוסע באותה צורה תמיד. אישית, לא יצא לי להיתקל בשום אמצעי אכיפה דרומית למצפה רמון בכביש הזה.

נכון, הכביש יותר ארוך אבל מהנה פי כמה, חסר דרדסים והתנועה בו מועטה.

Veni Vidi Vici

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי, את הנסיעה עם הקטנוע עשיתי דרך מצפה - עובדה.

יש לציין שאחרי מצפה רמון (כשיש פניה ימינה לעובדה או שמאלה לערבה) פניתי ימינה וכמה ק"מ ספורים אח"כ ראיתי ניידת מתחבאת בצד ימין של הדרך עם לייזר, אז אל תהיו בטוחים בכלום.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
גם אני נוסע באותה צורה תמיד. אישית, לא יצא לי להיתקל בשום אמצעי אכיפה דרומית למצפה רמון בכביש הזה.

נכון, הכביש יותר ארוך אבל מהנה פי כמה, חסר דרדסים והתנועה בו מועטה.

הכוונה לכביש מספר 10/12?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

עוד אפשרות לבעלי ממון ממהרים(אך זהירים/מיומנים)וכו':

Valentine1

+

Blinder M-20

או: k40

ויש עוד כמה וכמה.

:-)

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

מצטרף להמלצות על כביש מצפה רמון.

די נטוש, הרבה יותר מעניין ויפה מכביש הערבה, סיכוי נמוך מאוד להיתקלויות מצערות עם ניידות תנועה, ובניגוד למה שליאור כתב, גם לא ארוך יותר מכביש הערבה.

אם אתה רוצה לגוון ולהרויח ביקור באתר תיירותי או שניים על הדרך (קיבוץ יטבתה ועמודי שלמה), אתה יכול לנסוע בהלוך עד צומת שיזפון ולפנות ימינה, כך שתגיע לאילת מכיוון שמורת הרי אילת (מראה המפרץ הנשקף בינות ההרים הוא אחד הנופים היפים ביותר בארץ, ואני לא מגזים!), ובחזרה לנסוע על כביש הערבה ובצומת קטורה לפנות שמאלה, מה שיחזיר אותך בחזרה לצומת שיזפון, שבה תפנה ימינה בחזרה למצפה רמון. הקטע שבין קטורה לשיזפון הוא דרך מפותלת יפהפיה העולה אל רמת גרופית.

בפעם האחרונה שנסעתי שם נדרתי נדר שאני עוד אחזור לשם לטיול נהיגה :-)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מצטרף להמלצות על הנסיעה דרך מצפה רמון.

אין ניידות (רק של משטרה צבאית) והדרך מהנה לנהיגה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...