Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי קשר מסחרי כולשוא עם רון פז או עם פז.

אבל מי שנותן הנחות של 30-40 אחוז מהמחירון אני מספר עליו כדי שעוד אנשים ירוויחו.

חברה גדולה כמו טוטאל לא תיצר מוצר מחורבן ולזה התכוונתי.

לגבי פרומט הם מיבאים כמה דברים שלא הייתי מכניס לרכב שלי.

קסטרול TXT זה שמן מנוע ברמה גבוהה כנס לפורומים אחרים ובצע חיפוש, לא שיש לי משהו נגד מתחריו יש הרבה שמנים טובים אבל הנעלות על LM נראית לי מוגזמת.

לגבי מחירים של כול מני קומבינות - בארץ מוכרים המון אבל המון קומבינות החל מזיופים וכלה ב: ''מה קרה לך אחי זה אורגינל יפני'' .

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם זהו מותג בלי אבא כפי שתמיד חשבתי?

נראה לי שהנשר הוא יותר סיני ולא יפני בהתחשב בכך

אתה חאפר (אבל זה לא חדש :p)

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=18354#18354

שני חאפרים. :D

יש אבא הרבה יותר קרוב ממה שאתם חושבים. העיפו מבט בעמוד הכתבות באתר של פרומט ותראו שהאבא של אמריקן איגל זה...פרומט. הם קנו אותם בכמה מיליונים נאים.

גם בת'רד הזה וגם בזה של שמני הגיר נראה שיש חוסר בהירות בעניין התקנים של API. הנה קישור למסמך שלהם שמפרט את התקנים של שמני המנוע:

http://api-ep.api.org/filelibrary/Guidechart2002.pdf

ממש לא מדובר כאן על הבדלי צמיגות אלא על תקני איכות, שאני מניח (למיטב הבנתי את הכתוב באתר שלהם וכמה אתרים אחרים) שמתייחסים לעמידה בלחצים, יחס בין שמן לתוספים וכו'. מנועים חדשים יותר דורשים תקנים מחמירים יותר, וזה הרציונאל לריענון התקופתי של הסימונים (SL, SJ...).

אצרף קישור רלבנטי מקביל בת'רד על שמני הממסרה.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

• תוכן חדש...