Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב כמו שאמרתי אני מבולבל , אני לא מחפש צליל מושלם בתקציב הנ"ל , כולה רוצה באסים כי אין..

כבר הייתי כמעט סגור על ה6X9 ..

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי שומאכר צודק,

אני הצעתי לך 6x9 לא כי אני ממליץ על זה, כי ראיתי שאתה רצית את זה..

שוב, הבנתי ממך שאתה רוצה המלצה ל 6x9.

ועוד פעם, אני לא מבין למה ישר החלפת רמקולים לפני ששמעת בכלל איך שומעים באורגינלים..

יעקב.

פורסם

יעקב העניין פשוט , יש להורים של אשתי עוד מאזדה 2008 שנקנתה כחודש לפני זאת ,ושמעתי שם את מערכת השמע, והבנתי שיש אופציה לשדרג את הרמקולים הפשוטים (תכלס מה שמגיע עם המאזדה אלה לא יותר מרמקולים בינוניים) ומכאן הסיפור ידוע...

אז יעקב בתור אחד עם נסיון , אני לא מחפש סאונד מושלם ופצצתי , אני מחפש סאונד טוב שכשאני אגביר הרמקולים לא יתחילו לחרחר ושיפיקו תדרים נמוכים כמו שצריך , התקציב שלי הוא לא בשמיים , אני רציתי 6X9 כי רוב המגיבים הסבירו לי שזאת תהיה ההשקעה הכי כדאית בהתאם לדרישותיי .

לך יש מאזדה 2 , אתה יודע שהמגש לא כזה גדול .

אני רוצה סאונד טוב לכל התדרים כרגע חסר לי נמוכים , אם היית אומר לי שקומפוננטים יפיקו לי באסים כמו שצריך אז הייתי הולך על זה אבל נאמר לי שהם לא נועדו לזה , מכאן הגעתי ל 6X9 , אז מה מילתך האחרונה בנושא?

פורסם

כל עוד אין לך תוכניות להוסיף בעתיד מגבר וסאב אז הבחירה הנכונה היא 6X9.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תשמעו אם ב1200 אמצא מגבר + קומפוננטים שיתן סאונד מספיק טוב בכל התדרים אלך על זה (מלכתחילה לא אהבתי את רעיון ניסור המגש)

רק שתבינו כרגע אין לי באסים באוטו..

זאת אומרת שקומפוננטים יוציאו תדרים נמוכים כמו שצריך רק עם מגבר בעצם.. , ו 6X9 יוציאו באסים טובים יחסית גם ללא הגברה .

פורסם

טוב קיבלתי בסך הכל מספיק תגובות תודה רבה לכולם על העזרה , ליעקב ולשומאכר ולכולם..

השבוע אני סוגר עם דלק מוטורס את העניין ומחזיר להם את הפיוניר שהרכיבו לי בדלתות שמפיקים לי רק תדרים גבוהים... ואז ניגש לרכישה.

• תוכן חדש...