Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מצב להתקין מגבר מתחת לכיסאות האחוריים, אין שם מקום לכלום, ונגיד ותמצא מקום(שוב, אין ! אבל נגיד ו..) זה מקום מאוד מאוד רע להתקין מגבר מפאת הסיכון לחימום של המגברים..

וזה שטות הדבר "שלא יתפוס מקום בבגאז', זה ממש לא משמעותי, אם תרצה,

אני אשלח לך בהודעה פרטית תמונות של המערכת שלי ברכב...

ותראה שהמגברים לא מהווים בעיה בנושא המיקום..

בקשר למגבר, זה תלוי מה אתה מעוניין להגביר...

אם תרצה בעתיד להשתדרג ברמקולים הקדמיים..

אם תרצה להוסיף סאב..

זה תלוי בהרבה דברים..

מה שכן?

תעשה חושבים עם עצמך לאן אתה רוצה להגיע, כי העסק הזה לא נגמר,

ואם אתה רוצה להגיע לאנשהו עדיף לא לעשות טעויות בדרך ולהכין את השטח לשדרוגים הבאים.

יעקב.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אסביר לך את העניין..

אנחנו גם מדי פעם מכניסים עגלה של תינוק לבגאז' , ואני ממש לא מעוניין שבגלל המגבר תהיה בעיה עם זה כי הבגאז' של מאזדה 2 הוא די קטן אני גם לא יודע מה המידות של מגבר והאם זה מצריך קדיחות בבגאז'..

זה יהיה מצוין אם אוכל לראות את התמונות ברכב שלך .

אם דלק מוטורס לא יעשו בעיות עם ההחזרה של הכסף ומגבר לא יתפוס מקום כך שהעגלה תיכנס אז נלך על 6X9 עם מגבר .

אבל במידה ולא נלך פשוט על 6X9 מאחורה של JBL .

עוד שאלה יעקב , בתור אחד שיש לו נסיון עם התקנה , אני יכול לרכוש מהאינטרנט רמקולים ומגבר , לבוא אל כל מתקין ולומר לו תתקין לי את הרמקולים והמגבר.. או רק את הרמקולים ושלום על ישראל?.. מה המגבלות בעניין? .. איך הוא יסלול חוטים למגש?

משום מה יש לי חוסר אמונה במערכת המקורית של מאזדה (בעוצמות שלה בתדרים נמוכים) לכן אני שוקל אופציית הגברה , אם כבר אז כבר .

ליעקב הבנתי שאתה בעל מאזדה 2 , מה ההספקים של המערכת המקורית של מאזדה 2 ?

פורסם

כמובן שאתה יכול לרכוש רמקולים ממקום א', וללכת להתקין במקום ב'.

המערכת המקורית של המאזדה 2 לא רעה כמו שאתה חושב שהיא,

אל תשכח שאין לה יציאות RCA לכן אתה תצטרך להוסיף עוד כסף ולקנות מנחתים איכותיים

השאלה לאיזה כיוון אתה מתכוון ללכת..

עד כמה אתה מוכן להשקיע ולאן אתה רוצה להגיע..

אני למשל שמתי ברכב Rockford 3Sixty, שעשה קסמים ברכב..

אבל אני מבין שהצרכים שלך לא גבוהים כמו שלי,

אז אתה לא צריך אותו..

ואתה כבר מקבל תמונות של ההתקנה לפרטי..

יעקב.

פורסם

עבודה להרכבת זוג רמקולים כולל חיווט עולה בסביבות ה50-150 שקל... יותר מזה לדעתי זה הגזמה...

ולמה שמתקין לא יסכים להרכיב לך רכיבים שלא קנית אצלו ? זאת העבודה שלו... למה שהוא יוותר על פרנסה רק משום שלא קנית ממנו את הרכיבים ?

בקשר לסלילת החוטים, במקרה של מגבר בדרך כלל פותחים את הספי דלת ומעבירים שם (אם קוראים לזה ככה), חוטים רק לרמקולים האחוריים ללא מגבר אני מניח שהמתקין יאריך את החוטים שמגיעים לדלתות האחוריות עד המגש, אם לא הוא יעביר חדשים מהHU, לא כזה סיפור.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

תודה על התמונות אהבתי את המיקום של המגבר!

טוב תשמע אני לא רוצה להיסחף בהשקעה , כי כמו שאמרת אין לזה סוף אני פשוט רוצה עוצמות טובות בלי איבוד איכות (ולא מטורפות..) , נניח מגבר ורמקולים 6X9 עם השקעה של 1200 שח מה אתה מציע?

כי אם לא יהיה מגבר אני אלך על ה jbl 3196

פורסם

לפי מה שהבנתי(העגלה של התינוק),

סאב אתה לא תוסיף בהמשך, אני טועה?

אז אם כבר אתה מביא מגבר,

הייתי מייעץ לך להביא מגבר 4 ערוצים, להגביר את ה 2 רמקולים הקדמים, ואת ה 2 רמקולים האחוריים 6x9.

1200 התקציב שלך,

בוא נגיד, הכי הרבה תביא 6x9 ב 400 שקל(ואני מגזים)..

ישאר לך למגבר 4 ערוצים 800 שקל שזה מכובד..

במחיר הזה ועם הצרכים שלך,

הייתי מביא CS-60.4וJBL

או B2.300.4וLightning Audio

נ.ב

אל תשכח שהתקנה גם עולה כסף...

יעקב.

פורסם

תשמע העגלה לא תהיה שם לתמיד , אבל בשנתיים הקרובות בטוח שכן.. לכן עזוב סאב כרגע , אני מעריך שמגבר עם יציאה לסאב יהיה יקר יותר.. עוד שנתיים כבר אחליף הכל.. :)

תודה רבה על ההמלצות אבל יש לך לינק לרמקולים שציינת ?

אני אשמח אם תסביר לי איך הותקן בדיוק המגבר באוטו שלך.. למה זה מחובר בדיוק ?

ומה זה מאחורי הסאב ? .. יש שם כמה מכשירים..

(סליחה על הבורות בנושא..)

פורסם

המגברים + הקבל + מעבד הצליל, מורכבים על קרש עץ מצופה בלבד שמחובר לאחורי משענת הכיסאות האחוריות..

בקשר ללינק,

אתה יכול לגשת לכאן

www.zap.coil ולערוך חיפוש..

אגב,

בשל התקציב הדל,

הייתי ממליץ לך אולי אפילו לחפש מגבר יד 2(אין שום בעיה עם זה)..

וככה ישאר לך יותר כסף למנחתים + להתקנה עצמה.

יעקב.

פורסם

אוקיי יעקב אני קצת הולך לסבך אותך נראה לי .. מצאתי חנות להתקנות בכרמיאל (שם אני גר) ..

http://kaudio.co.il/default.asp

המבחר לא גדול ואין את הדגמים שציינת אבל... עדיף לי לבוא לחנות לבקש מהם את הדגם ושהם יתקינו לי

אם אקח את :

Lanzar MCX69 רמקולים

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=423399

מגבר לרכב LANZAR VIBE411 4 ch מגבר

http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=22355

מהחנות הנ"ל , מה אתה אומר ?

ואם איאלץ לקחת ללא מגבר , מה אתה אומר על :

Pioneer TSA6962E

http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=506275

פורסם

אוקיי,

בקשר למגבר של הLanzar, יצא לי לעבוד איתו, הוא אחלה של מגבר ויתן לך אחלה תמורה לכסף.

בקשר לרמקולים של הפיוניר, פשוט לא !. אל תקנה רמקולים של פיוניר.

בקשר לחנות שהבאת, יש להם מבחר כ"כ עני..

הייתי מייעץ לך לקנות בחנות אחרת, ולהרכיב איפה שנראה לך,

תבקש פה המלצות למתקינים באיזור שלך, אתה פשוט מאוד מאוד רחוק מהאיזור שלי ככה שאני לא מכיר אף אחד שם באיזור שלך להמליץ לך עליו(או שפשוט תעשה חיפוש קצר בפורום, אני בטוח שתמצא).

בכל אופן, אם אתה מחליט בסוף לא להוסיף מגבר לרכב,

הייתי ממליץ על הJBL שהמליצו לך עליו בתגובות למעלה...

יעקב.

פורסם

שוב, למה להרוס את המגש האחורי ולעשות שם חורים ל-6X9 אם יש לך כבר מקום ייעודי לרמקולים בדלתות?! חבל, שוב אני אומר, חבל שתהרוס את המגש. זה לא יהיה יפה בכלל (גם לי יש מאזדה 2, והמגש פיצפון, וזה לא מתאים בכלל), ימשוך עיניים, וגם לא ממש יוסיף הרבה. אני מציע לוותר וללכת על קומפוננט קידמי בלי הגברה ו-2 רמקולים 6.5 בדלתות, או כמובן לשים גם סט קומפוננט בלי הגברה מאחורה. לטעמי יוצא יותר משתלם, מה גם שב-1200 ש"ח אתה תמצא 2 סטים כאלה שיתאימו לך (ולא חסרים בתקציב הזה שעובדים יופי בלי מגבר).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מסכים איתך 100%,

המגש פצפון..

חבל להרוס אותו ולתת ל 2 6X9 להצטופף שם..

אין מה לשים קומפוננט בדלתות האחוריות,

קדימה מספיק..

יעקב.

פורסם

רגע .. מקודם המלצתם לי על 6X9 שיעשה את העבודה , הבנתי שקומפוננטים לא יפיקו את הבאסים שחסרים כל כך ....אלא אם כן נחבר מגבר?

עכשיו אני קצת מבולבל..

אוקיי אז המגש קטן אבל אם אין ברירה..

פורסם

יש קומפוננטים שיפיקו יותר באס מ-6X9 (כמובן שלא בתקציב שלך, וכמובן עם הגברה). אבל זו לא הנקודה. הנקודה היא האם באמת חשוב לך לקבל עוד טיפה באס (וכן, בלי הגברה זה טיפה באס) ולהרוס את המגש, או לשמוע עם קצת פחות באס, ולהשאיר את האוטו כמו שהוא? לטעמי איך פה בכלל שאלה. בכל מקרה, ככה אני עושה (שם סט קידמי בלבד, את האחוריים בדלתות משאיר כמו שהם מוגברים על ידי המערכת המובנת). ואין קשר לזה שאצלי תהיה הגברה. גם אם לא הייתה הגברה, לא הייתי שם 6X9 בחיים. אבל זה אני (ואני לא מאלה שהמליצו לך על ה-6X9). לשיקולך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...