Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזה תאריך הכי מתאים למפגש ?  

43 הצבעות

1. 1. איזה תאריך הכי מתאים למפגש ?

• יום שישי , 29 לפברואר.
    • יום שישי 7 למרץ.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. עופר דותן

2. יעקב סנדורי

3. Mashiah - דוד

4. אלי

5. srool

6. ואדים Derish

7.אבנר

8.אריק

9. איציק.

רעיון מבורך, תביאו מעילים 8).

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. עופר דותן

2. יעקב סנדורי

3. Mashiah - דוד

4. אלי

5. srool

6. ואדים Derish

7.אבנר

8.אריק

9. איציק.

10. תומר - אשמח לבוא, כל עוד זה שישי אבל אני תלוי בשעה - אני לומד בשישי בבוקר עד 12.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

1. עופר דותן

2. יעקב סנדורי

3. Mashiah - דוד

4. אלי

5. srool

6. ואדים Derish

7.אבנר

8.אריק

9. איציק.

10. תומר - אשמח לבוא, כל עוד זה שישי אבל אני תלוי בשעה - אני לומד בשישי בבוקר עד 12.

11. ישראל מגיע ועוד איך ומביא את החברה שאגב היא תושבת שדרות {אני במקור מנתיבות ככה שזה מתאים לשנינו ליקפוץ לביקור קטן}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

1. עופר דותן

2. יעקב סנדורי

3. Mashiah - דוד

4. אלי

5. srool

6. ואדים Derish

7.אבנר

8.אריק

9. איציק.

11. ישראל מגיע ועוד איך ומביא את החברה שאגב היא תושבת שדרות {אני במקור מנתיבות ככה שזה מתאים לשנינו ליקפוץ לביקור קטן}

12. ליאור , היישר מביתי בראשל"צ - לשדרות , רק בגלל שזה שדרות :) במידה ולא יהיו התקלות בצבא .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
1. עופר דותן

2. יעקב סנדורי

3. Mashiah - דוד

4. אלי

5. srool

6. ואדים Derish

7.אבנר

8.אריק

9.אדם-הגולפנית (בטוח...)

אני נורא שמח שהרעיון יוצא לדרך וחברי הפורום למינהם אהבו ותומכים

בשל כך אני מברך את כולם שחושבים כמוני ואני גם בכלל מהמרכז מפ"ת ואמרתי שעם כל המועדונים וחברות למינהם הולכים אז אנחנו כפורום שמכבד את עצמו גם נופיע ונתאחד עם התושבים

(גם עם לא תמיד מעניין את התושבים סטריאו לרכב)

בשל כך לצורך האירגון אני מארגן סיוע ע"ח חברה פרטית כלשהי (חברה של דוד שלי) בשל שרצוי שנקנה שם את הדברים

אני יידאג שזה ייגיע בכסף ולא דווקא במצרכים

ואת שאר הדברים כל 1 וביכולתו וברשותו!

(כמובן לא לשכוח את מערכות הסאונד ברכב)

מקווה להמון חברים ולתגובות בהתאם

בתודה אדם-הגולפנית

:roll:

פורסם

אולי כדי לפרסם את זה בקרב תושבי שדרות ?

שידעו ? שיבואו? שיהנו ? =)

התגעגעתי לאופנועים , מגיעה מורכב / מרכיב =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

"בשל כך לצורך האירגון אני מארגן סיוע ע"ח חברה פרטית כלשהי (חברה של דוד שלי) בשל שרצוי שנקנה שם את הדברים

אני יידאג שזה ייגיע בכסף ולא דווקא במצרכים "

מה?

פורסם

אני שמח מאוד על היוזמה ואשמח להצטרף בכל תאריך שייבחר.

עם זאת, אנא שימו לב וזה מופנה בעיקר למארגנים.

"התקהלות" כזאת, כדאי שתהיה מתואמת עם המשטרה המקומית ו/או עם רשויות העירייה.

צריך לזכור שהתמיכה שלנו בתושבים אינה לשווא, אחינו שם סופגים קסאמים השכם וערב וקסאמים עלולים להתעופף גם בזמן שהותנו שם.

צריך לוודא שישנו איזשהו מקלט בסמיכות למקום ההתקהלות הן בשביל המקומיים שיבואו להינות והן בשביל החבר'ה מהפורום.

כמו כן, מאחר ומדובר במפגש אודיו והווליומים בטח יחגגו, צריך לוודא שבכל עת יש מישהו שיכול להתריע ולהודיע לכל היתר כאשר ישנה אזעקת "צבע אדום" ע"מ שיוכלו לתפוס מחסה.

כאמור, היוזמה מבורכת אך בואו נעשה זאת באחריות ולא נקל ראש בבטחון המשתתפים והאורחים.

בברכה,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

אני שמח לראות שיש הענות.

נדאג בימים הקרובים לגבי מציאת מקום הולם מבחינה חברתית\בטחונית ונתאם מול מי שצריך לתאם. לא התיחסתי לזה עדיין כי קודם רציתי לראות אם וכמה הענות יש . אני שמח מאוד שיש. כמובן שאין הקלות ראש בנוגע לביטחונינו או לביטחון שאר האנשים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אני שמח מאוד על היוזמה ואשמח להצטרף בכל תאריך שייבחר.

עם זאת, אנא שימו לב וזה מופנה בעיקר למארגנים.

"התקהלות" כזאת, כדאי שתהיה מתואמת עם המשטרה המקומית ו/או עם רשויות העירייה.

בברכה,

רפי.

הייתי אתמול בשדרות יחד עם כל השיירה שהצטרפה להפנינג הגדול שנערך בעיר.

הדבר הראשון שבדקתי ברגע שנכסתי לעיר הוא היכן נמצאים מקומות המחסה הקרובים ביותר שאליהם ניתן לנוע במהירות ובבטחה בזמן התקפה.

ממה שניתן היה לראות שבעיר ברחוב הראשי לפחות, יש מחסות הפזורים לאורך כל הרחוב, כל מספר מטרים.

JUNIOR 66 הוא תושב המקום היינו שמחים אם תוכל לסייע לנו במציאת מקום שיש בו:

1. חניה ואם אפשר שתהיה מוצלת זה יהיה מעולה.

2. מקום מרכזי.

3. מחסה, המיקום שיבחר צריך להיות בנוסף קרוב קירבה ממשית למקומות מחסה אם חלילה נאלץ לקטוע את האירוע למספר דקות בשל התקפה על העיר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היי, לא הצבעתי בסקר אבל נראה לי בכיון של ה-7.3 כי בשישי הקרוב נראה שאני אהיה באילת.

אלי אתה לא צריך לברוח משום קאסם, הקסאמים יברחו מאיתנו חזרה לגבול מההדף של הרכב שלך, זה בסדר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

JUNIOR 66 הוא תושב המקום היינו שמחים אם תוכל לסייע לנו במציאת מקום שיש בו:

1. חניה ואם אפשר שתהיה מוצלת זה יהיה מעולה.

2. מקום מרכזי.

3. מחסה, המיקום שיבחר צריך להיות בנוסף קרוב קירבה ממשית למקומות מחסה אם חלילה נאלץ לקטוע את האירוע למספר דקות בשל התקפה על העיר.

ליטל אני לא תושב המקום החברה שלי היא תושבת המקום אני במקור מנתיבות שזה דיי קרוב אבל אני יכול לחפש מקום בשדרות או שאפשר לעשות קניות בשדרות ומשם להמשיך לנתיבות לעשות "על האש" אני מכיר מקום מתאים {שדרך אגב זה ניראה לי יותר בטוח. בגלל הרעש של המערכות לא ישמעו את האזעקה "צבע אדום"}אני בכל מיקרה יחפש מקום מתאים בשדרות

נ.ב אם אני ofirs44 משדרות אוליי הוא מכיר מקום שעונה על כל הקריטריונים:roll:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ליטל - את ביקרת בשישי האחרון בשדרות לא ידוע לך על מקום מפגש אשר יש מקום לרכבים וגם "מבני מחסה" לעת הצורך?

ג"וניור 66 - רצוי שיהיה מקום מרכזי יחסית להיפגש גם בכדי שיהיה נחמד להסביר לתושבי האזור קצת על הסאונד ברכב וכל מיני כאלה וגם בשל שיהיה מרכז ואזור לקניות ו/או אפילו בית קפה לשבת לשתות משהו כל חברי הפורום ככה קצת דיבורים על השידרוגים האחרונים בתחום

(לגבי לערוך את העל האש בנתיבות אני לא הכי יודע אני מציע שזה יהיה המוני בקרב תושבי שדרות שנוכל לאכול ולדבר איתם ולשמוע קצ על המצב)

עופר - אני ישמח לסייע בנושא הארגון עם צריך משהו או סיוע בדרך כזאת או אחרת אנא תעדכן אותי ב ה.פ.

לגבי התאריכים יום שבת לא מומלץ כלל הרבה מתושבי שדרות הינם שומרי מסורת וזה לא הכי נחמד לעשות שס רעש וגם מרכזי הקניות יהו סגורים אני מאמין בשל כך ההייתי ממלעיץ בעיקר על יום שישי כלשהו אשר יהיה הכי מקובל על רוב המצביעים!

נ.ב

1.מצפה לעוד חברים אשר יאשרו את הגעתם!

2.הייתי מעוניין שאחד ממנהילי הפורום יישלח לי את הלוגו של carsforum וייתן אישור להנפיק כמה מדבקות בנוגע למפגש הקרוב. אם זה אפשרי וחוקי כמובן!!!

(משהו ככה שיהיה כאילו שחברי הפורום מזדהים עם תושבי שדרות -על הלוגו נעלה שרשור בנפרד אם יאושר להנפיק- )

בתודה

אדם - הגולפנית

:roll:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...