Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שנפתחו שרשורים דומים בנושא וקראתי את רובם, ולמרות זאת לא מצאתי שרשור שיכול לענות על שאלותיי אז אני אשמח לקבל ייעוץ/עצה איך לטפל בנושא:

ב-01/03/2003 קיבלתי קנס על מהירות בנתניה. סכום הקנס דאז היה על סך 750 ש"ח. הייתי אז חייל צעיר אז ביקשתי להקל בגובה הקנס (הייתי אופטימי:wink:). שלחתי את הבקשה תוך 3 חודשים (בין ביצוע העבירה למועד אחרון לתשלום). תשובה שלילית למתן הקלה בגובה הקנס קיבלתי אחרי מועד אחרון לתשלום הקנס (ונכתב שלא פניתי תוך 30 יום ממועד ביצוע העבירה).בתשובה גם נכתב שבקרוב יגיע קנס חדש עם "תוספות". מאז עברו כמעט 5 שנים בהן ב-2004 עברתי דירה אבל הכתובת במשרד הרישוי מעודכנת בוודאות.

היום קיבלתי מכתב עם שליח ממרכז לגביית קנסות,אגרות והוצאות של הנהלת בתי המשפט.

במכתב נרשם:

1.מועד ביצוע העבירה המקורי.

2.סעיף המציין שנשלחה אלי דרישה לתשלום הקנס ב-17/10/2007. הודעה זו לא קיבלתי מעולם בוודאות.

3.דרישה לשלם סכום של 1555 ש"ח (750ש"ח קנס מקורי + 713ש"ח תוספות פיגורים + 92ש"ח הוצאות מרכז הגבייה) עד ה-12/03/2008 ואם לא תשולם, יעוקלו נכסי וינקטו נגדי אמצעי גבייה נוספים (מה יוציאו לי כלייה ?:shock:).

לצערי, היום המענה הטלפוני סגור כבר כך שאצטרך לחכות למחר כדי לדבר איתם ולבדוק הלאה.

צריך לציין שעברו יותר מ-3 שנים בין הודעת תשלום אחרונה לבין הדרישה לתשלום (גם אם נניח שיש להם הוכחה לשליחת דרישת תשלום ב-17/10/2007ׂ).

מה האופציות שלי נכון להיום חוץ מתשלום הקנס או המתנה לעיקולים ?

תודה על העזרה

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

תבדוק האם שלחת את הבקשה המקורית להקלה ב 30 יום הראשונים לאחר קבלת הדו"ח המקורי.

אם שלחת אחרי, אז רשמית לפחות אחרת את המועד וכפל הקנס עליך.

הייתי גם מנסה להשיג את מספר דבר הדואר שנשלח כדי להוכיח שלא הגיע אליך ואז להתקשר

לתחנה ממנה נשלח הדוח המקורי ולהסביר את השתלשלות העיניינים,להיות נחמד ולקוות לטוב.

נ.ב,

תכין כמה ואליומים מראש לקראת המענה הקולי המהיר והאדיב של משטרת ישראל :evil:

פורסם
צריך לציין שעברו יותר מ-3 שנים בין הודעת תשלום אחרונה לבין הדרישה לתשלום (גם אם נניח שיש להם הוכחה לשליחת דרישת תשלום ב-17/10/2007ׂ).

ליאור

זה לא משנה .... עבירה זאת סווגה כעבירת עוון שההתיישנות שחלה עליה היא 10 שנים

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

אכן שלחתי בקשה להקלה אחרי יותר מ-30 יום. מצאתי את כל המסמכים הרלוונטיים.

השאלה שלי היא איך דורשים כפל קנס אם לא נלשחה אלי שום הודעת קנס לפני כן ?

איזה מסמך צריך להיות בידם לגבי הודעת כפל קנס ב-17/10/2007 כדי שלא תהיה לי שום אפשרות "לתמרן" ?

אין לי בעייה לשלם את הקנס אבל למה כפול אם לא קיבלתי עד כה שום הודעה בנושא ועברו מעל 4.5 שנים מאז.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...