Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב שלי לפני כמה ימים קנה פיאט בראבו מודל 99 אוטומט יד ראשונה מבחורה שגרה בנתניה :? .

בכל אופן האוטו חיצונית ופנימית נראה חדש לגמרי, הדבר היחיד שנעשה המון הוא הק"מ.

מעל 100000 ק"מ.

הנה תוצאות הבדיקה ועל פיהם אבקש מכם לעזור לחבר שלי ביישור קו.

אוסיף שהבדיקה נעשתה בנתניה במכון בשם "מכון מרכזי 2003" והוא נמצא רח' כדר 42.

הנתונים:

מנוע: דליפות לחץ בינוניות בצילינדרים, רעש מערכת תיזמון, ניקוי מערכת קירור, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים.

מערכת פליטה: תקינה.

קפיצים: תקין.

שילדת מרכב: מכות פח מסביב לרכב, שתי מגיני קישוט לגלגל, תיקונים כלליים בגוף המרכב. (האוטו נראה פצצה ויש כולה 2 מעיכות קלות שבקושי רואים, האוטו לבן).

מערכת בלמים: צלחות שחוקות, חריקות בבלימה, לפרק גלגלים ולבדוק. (העברתי את הציפורן על הדיסק ואין שינויים במשטח, הוא חלק כמו תחת של תינוק).

צמיגים: צמיג קדמי ימני פגום, צמיגים יבשים (יוחלפו בקרוב מאוד).

העברת כח: שמן כהה בלאי דיסקיות הילוכים.

**שאר הנתונים יצאו תקינים לכן אני לא ארשום**

הערות כלליות: לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה, טיפול כללי + בדיקת מערכת תיזמון מנוע ושאר הרצועות, לפרק גלגלים ולבדוק עובי רפידות.

בדיקות קומפרסיה או איך שתקראו לזה יצאו:

MAX:31

MIN:30

DIFF:1

מה אתם אומרים?

עכשיו בא תורכם לעזור לי וליתר דיוק לחבר שלי להחליט מה הדברים החשובים ומה הכסת"ח.

(מערכת הקירור אגב, ימח שמה של המאדאם שהחזיקה את הרכב, כנראה היא חשבה שמי עדן לרכב זה בריא :shock::x , מערכת הקירור שבוע הבא תעבור ניקוי יסודי אצל בעל מקצוע).

תודה מראש לעוזרים...(איציק, קומפי... :lol: ).

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם
תשאלו את האישה איך האוטו עשה כל כך הרבה קילומטרז

כנראה שהיא נסעה הרבה נסיעות מחוץ לעיר...

כשלעצמו האוטו נראה במצב טוב, מה זה תיקונים בגוף המרכב??? אולי צריך לבדוק את זה, אבל לפי דעתי אין משהו חריג, בהצלחה..

רנו מגאן קופה 1600 16V

FORD FIESTA SI 16V

פורסם

קודם כל קנית מנתניה שזה ארץ הסוחרים!!!

דבר שני למה ביצעו תיקונים במרכב כדי להגיע למצב שמתקנים את המרכב צריך לעבור תאומה כלשהי שים לב!!!!

בכל אופן תתחדש וסע בזהירות!!

פורסם

ישור קו:

(1)לבדוק היסטוריית טיפולים, ולפעול בהתאם.

במידה ולא ניתן לדעת בוודאות את ההיסטוריה, יש לבצע טיפול "גדול", ע"מ שלא ליפול על כל מיני "קטנות".

(2)טיפול יסודי במע' הקירור, ריקון, ניקוי קורוזיות, הח' חלקים בהתאם ולמלא נוזל קירור יעודי.

(3)בד' בלמים במוסך - חובה.

(4)הח' בולמ"ז(למרות שיצאו תקינים בבדיקה), בדר"כ האחוריים כבר הוחלפו(עקב "מחלה" של דגמים אלו), ואילו הקד' הוזנחו.

תוצאות המנוע תקינות, אי לכך הערת המכון על דליפות בינוניות בציל' הוא כסת"ח רציני, בכדי לרשום הערה מסוג זה ההפרש היה צריך להיות 4-5 יח', הערה זו מופיעה עקב הק"מ הגבוה(המכן מכסה אצ עצמו).

נוזל(שמן) גיר כהה - ברוב בד' רכב בעל גיר אוטו' סעיף זה מופיע גם-כן באופן אוטומטי.

במסגרת הטיפול יש כבון לבצע הח' נוזל + מסנן גיר(במידה ויש, לא זוכר כל דגם).

ולכל מי שרצה לדעת מה זה תיקונים כלליים במרכב:

כל פגיעת פח, הקטנה ביותר שתוקנה נכנסת תחת קורת גג זו, סעיף זה אינו מעיד כלל ועיקר על פגיעה/תאונה בשלדה ו/או קורות.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...