Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בהעדר כל ידע נדרש החלטתי להיוועץ בפורום זה:

יש לי רכב מסוג פיאט פונטו. ברכב רדיו-דיסק pioneer (די חדש - 3 שנים) ורמקולים שעומדים למות :-(

אשמח לקבל הצעות למערכת רמקולים שתשמש אותי בצורה הטובה ביותר (ידוע לי כי טווח המחירים הוא חסר גבולות - אני מדברת על סביבות 2000-1500 שקל , כאשר ניתן להשאיר אופציה פתוחה להוסיף מרכיבים נוספים בהמשך - כשיהיה לי עוד כסף :-D)

ברצוני לציין כי אני שומעת מוסיקת טראנס - (אני מניחה כי זה רלוונטי מבחינת הבחירה לגבי הבאסים ועוד דברים שאם הייתי מבינה לא הייתי צריכה לכתוב פה...)

תודה רבה מראש

פורסם

אהלן ,

תוכלי לעזור יותר באם תאמרי האם את מוכנה להכנס להשקעה של מגבר סאב וכדומה או לא

כי אחרי הכל בשביל משתמש "רגיל" אפשר להסתפק גם ברמקולים אחרויים (6X9 שמם) ועוד שתיים מקדימה ולסגור הבסטה :]

במקרה זה הייתי ממליץ לך על 6X9 בהמותגים הבאים :

JBL סדרת CS \ GTO

מורל טמפו או פולס

אינפינטי רפרנס

קיקר DS

וכמובן הפיונירים למינהם

בהצלחה רוני .

פורסם

הי רוני תודה על התשובה המהירה

מאוד חשובה לי איכות השמע וכן גם העוצמה- בעתיד אני מניחה שארצה להשקיע במגבר- בעבר התעניינתי והבנתי שיש אפשרות לקנות משהו שיהיה טוב בינתיים וכשאוכל ואקנה גם מגבר האיכויות ישתפרו עוד יותר - אם תוכל לעזור לי כי אני קצת אבודה... תודה!

פורסם

young זה אומר שאין מקום מקדימה בדלתות לרמקולים. וגם לא בדשבורד.

בעייתי,כעיקרון יש שתי אופציות. או לעשות פוד לרמקולים בדלתות , או לקנות מפירוקיה דיפון של דלת דגם קלאב.

ואז יהיה לך מקום לרמקולים בדלתות.

אם את הולכת על זה אני ממליץ על קומפוננט כמו שיש בחתימה שלי JBL GTO6507.

אני מאוד אוהב את הצליל שלו והוא נשמע אחלה גם בלי מגבר.

ככה שבינתיים תהני ממנו בלי מגבר.

גם ב6X9 אני ממליץ על JBL או על מורל. שימי לב שהJBL זולים משמעותית מהמורל. ולא נופלים מהם בסאונד בכלל.

JBL CS 6139 .

או מורל פולס.

בעתיד עם מגבר שניהם יהיו מעולים בשבילך.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

קודם כל- תודה רבה

למעשה יש מקום בדלתות לרמקולים - כרגע אפילו יש שם רמקולים - "6 אם אני לא טועה. ועכשיו- סליחה על הבורות אבל מה זה קומפוננט ומה הוא נותן לי, וכן בעבר המליץ לי ידיד על טוויטרים - ושוב - מה מומלץ ומה זה ייתן לי? תודה

פורסם

טוויטרים זה הקטנים האלה שאת רואה במכונוית פה ושם,שנמצאים על הדשבורד ולפעמים בין הדלתות הקידמיות לאחוריות(ראיתי בכמה מכוניות ששמו שמה9,זה כמו רמקול קטן שמפיק צליל נקי ומשלים סראונד(פחות או יותר).

זה הדבר האחרון שלדעתי תחשבי עליו

קומפוננטים זה הרמקולים שלדעתי הם הטובים ביותר

זה בא ככה:רמקול,קרוסאובר וטוויטר.

הקרוס אובר משמש לתחימת התדרים בין הרמקול לטוויטר.דבר שנותן את האיכות הטובה ביותר!!

שימי רק קומפוננטים מקדימה

אחוריים את יכולה לשים או JBL או פיוניר,השאלה מה ת רוצה יותר,איכות (JBL) או עוצמה (פיוניר).

ככה זאת דעתי לפחות

ועוד משהו,ב-2000 ש"ח את יכולה לשים גם קומפוננטים גם רמקולים אחוריים טובים וגם לדעתי מגבר וסאב!!

ישמע מופרח,אבל תאמיני לי שלא!

כנסי לפרטי

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם

חיפשתי בזאפ - מכיוון שהמליצו פה בפורום על MOREL מצאתי 2 אופציות בתקציב שלי:

Dotec MK2

300 וואט, 140 וואט RMS ,

2 WAY- עולה 1100-1200 שקל

PULSE 6

120 וואט RMS לא צוין הספק רגיל גם הוא 2 WAY

525-620 שקל

מה ההבדל בניהם? מה עדיף? האם הם ישמשו אותי בסדר בינתיים עד שאקנה מגבר(ייקח לי זמן) מה לחפש כרמקולים אחוריים?

• תוכן חדש...