Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1) אני לא אוהב את הריח שלה. אולי היא לא התקלחה ואולי סתם מריחה מוזר.

סליחה שאני דורך על הפצעים (או שלא),אבל זה פשוט מתבקש: לאן בדיוק דחפת את האף שלך? :shock:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
סליחה שאני דורך על הפצעים (או שלא),אבל זה פשוט מתבקש: לאן בדיוק דחפת את האף שלך? :shock:

1) לשום מקום, זה היה משהו באוויר בחדר. זה רק עושה את זה יותר גרוע.

2) אני לא כל כך מכיר אותה, זה קצת מגעיל לגחוף את האף למקומות.

3) נראה לי שזה הזמן לפתח טאקט...

פורסם
זהו, סיימתי את זה!

מזל טוב.

אמרתי לה שאנחנו לא מתאימים בערכים באופן כללי ושהיא לא מה שאני מחפש. היא התרגזה ואמרה "אני חושבת שאתה טועה", אז הוצאתי את התשובה הכי לא נעימה שאפשר במצבים כאלו: "זכותך לחשוב ככה, אבל לא נראה לי". אז היא התחילה לצעוק, בסוף אמרה "ביי" וניתקה לי.

אם הייתי איתה פנים מול פנים היא הייתה מרביצה לי.

תנסה גישה פעם הבאה (אם תהיה כזו).

תסביר לה שמגיע לה מישהו שאוהב אותה ומעריך אותה על מה שהיא, לא על מה שהיא לא.

והתכונות החיוביות שיש בה אינן התכונות החיוביות שחשובות לך בבת הזוג.

ואתה לא תהיה זה שאוהב אותה, ולכן היא לא צריכה להתפשר על מי שהיא רוצה (אתה),

אלא למצוא מישהו שרוצה אותה באותה מידה שהיא רוצה אותו.

ופעם הבאה שאתה נפרד ממישהי, תביא איתך חבר :twisted:

amit.jpg

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא היה לי כוח לקרוא את כל השרשור,אז אני אתמצת.

אם כבר זיינת אותה,זה אבוד,אתה תיצא מניאק גם אם תתאבד עכשיו.

אם עדיין לא זיינת אותה,יש סיכוי קלוש שהיא לא תיפגע,או לפחות תיפגע בקטנה,היא תשכח אותך מהר מאוד ותעבור לבחור הבא.

כל מקרה,לדעתי תשכב איתה ואחרי זה תחליט אם אתם מתאימים או לא.:arrow:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

:-)אחד השרשושרים המצחיקים שקראתי כאן...:-)

יוסי... אין מה לעשות אלו הם החיים ,לפעמים פוגעים ולפעמים נפגעים..צריך לקחת בפרופוציות את כל מה שקורה לנו,לפי דעתי סיימת את זה בצורה מכובדת בלי להיכנס לנושא אם היית מניאק או לא.

פורסם
עדיף שלא יקרא הכל ושלא יגיב שוב!

בוא נסכם שפשוט עדיף שהוא לא.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מכל השירשור הזה לא הבנתי משהו אחד:

דביל, עדיף שתקרא את השרשור.

דביל = devil

106devil

או

דביל = debil, כינוי גנאי, אוויל, טיפש; חלוש שכל, לקוי בשכלו, מפגר; חלוש, רפוי, חסר כוח

:wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...