Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש בתוסף דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סופר לנסר 97. לפי מה שראיתי ויודע הבעלים הקודמים טיפלו טוב באוטו וגם אני עושה לו טיפולים כל 10K. בזמן האחרון שמתי לב לירידת כוח וגם ברמזורים, כשההילוך ב DRIVE (בניוטרל זה לא קורה), האוטו רועד והמנוע ממש נחנק. פעם או פעמיים, כשהרמזור בעליה, אפילו נכבה. בזמן הנסיע הכל נשמע ונראה תקין.

לאחר קריאה של הרבה שרשורים בנושא, החלטתי לפני שאני שופך כסף במוסך על ניקויים, פלאגים, כבלים וכו', להשתמש ב 44K.

ערכתי גם חיפושים איך הכי נכון להשתמש בו ונתקלתי בשאלה הבאה:

אם אף פעם לא ניקו את מערכות הדלק עם התוספים, האם השימוש הראשון (אחרי 10 שנים ו 160K), לא יגרום ליותר נזק?

אין לי מושג האם הבעלים הקודמים השתמשו בחומרים דומים ולכן אני קצת חושש.

אשמח לשמוע דעות מבעלי נסיון,

תודה מראש,

רועי.

פורסם

אם אתה תשתמש בתוסף דלק שהחברה ממליצה לא תהיה שום בעיה..אל תשים תוסף של תחנות דלק,

מנסיון בכמה רכבים שהיו לי תוספי החברה לא גרמו לי לבעיות,אך שהשתמשתי בתוסף מתחנת דלק

זה גרם לי נזק במערכת ההזרקה,עלות תיקון אחד הרכבים(סאאב 9000) היה 2800 ש"ח.

רוצים את כל פרקי TOP GEAR...?.:arrow:

פורסם

ברמת העקרון - אם הרכב תקין אין לך צורך בשום תוסף, רוב התוספים עושים מה שעושים (ולא תמיד עושים - רובם זה מסחטת כספים ופסיכולוגיה) עד שהמיכל דלק הסתיים ולאחר האוטו חוזר למצב הקודם.

עליך למצוא את הבעיה.

פורסם

תודה לעל העונים.

היום הייתי במוסך, אז המסוכניק אמר שלפני שמתחילים לפרק דברים, ניקה לי את כל המגעים, כיוון שם משהו ועכשיו לא רק שהוא לא נכבה, אפילו הרעידות כמעט הפסיקו.

קניתי את BG 44K, ראיתי שהרבה משבחים אותו ....

פורסם

יש תוסף חדש מעולה בשם scott n\משהו בלגי טוב ואיכותי בעלות של 68 ש"ח ועושה את העבודה מעולה

מנסיון ומנסיון של מוסכים שהחלו להשתמש בו

פורסם

במוסכים המורשים של " מאזדה ו מיצובישי " ממליצים, ומוסיפים, בטיפול השנתי את K44 .

כך שהתוסף מומלץ, פעם בשנה .

לגבי הרכב שלך - יש רמת סיכון קטנה, מאחר ולא טופל ברציפות, יש אפשרות לסתימת, מסנן הדלק .

אני הייתי לוקח את הסיכון - ומקסימום מחליף, גם מסנן.

( מאחר והיום, בבדיקה בטסט - מערכת הדלק, צריכה להיות תקינה )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...