Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

האם יש למישהו במקרה שלט למגאסון למכירה באיזור הצפון?

מי שלא יודע מה זה זהו משחק טלוויזיה ישן שיצא באמצע שנות ה- 90.

הצלחתי לתקן את המכשיר עצמו ע"י כמה הלחמות אבל השלט מת.

תודה מראש.

פורסם

לא ייאמן, זרקת אותי בבת אחת לתחילת חטיבת הביניים...

בהצלחה, זה לא יהיה פשוט, אם כי אני משוכנע שבאיביי אפשר למצוא הכול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ימי שני ושישי בבוקר (7-10) בשוק הפישפשים בתל אביב יפו, מאחורי מאפיית אבולעפיה.

תימצא שם אחד כזה (ועוד) במחיר של 3-5 שקל.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי את כל הסט השלם. כולל הכל =]

אתה מדבר על זה שמכניסים אליו כמו קלטת עם חיבור חשמלי למטה? אם כן אז יש.

אבל אני מהדרום.

GS300.

פורסם

וואו איזה ישן זה...

אני נזכר שלפעמים המשחק היה נתקע, הייתי מוציא את הקלטות ומכניס אותם בחזרה, בערך כמו ה-PS3 של ימינו :-D

פורסם

יש היום בחנויות של קונסולות מכשיר בצורת שלט של PS2 שעובד על סוללות שמתחבר בחיבור בננות(צהוב לבן אדום)

ומכיל יותר מ250 משחקים מלאים של מגסון.. זה עולה 100 שקל אם אני לא טועה.

פורסם

באמת חבל שלא דיברת לפני כמה ימים... טמנתי אחת כזה כולל כל המשחקים (באיזור 100+) באיזה אתר הטמנת פסולץ בניין...:-(

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

זה מוצג ארכאולוגי

באותה תקופה היה גם את המתחרה חברת סגה עם סוניק הקיפוד או מה שהוא לא יהיה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
זה מוצג ארכאולוגי

באותה תקופה היה גם את המתחרה חברת סגה עם סוניק הקיפוד או מה שהוא לא יהיה

טעות בידך

המתחרה של סוניק הקיפוד (קונסולת המגה דרייב) היה סופר מריו (קונסולת סופר נינטנדו)

המגאסון היה בסה"כ חיקוי סיני של הנינטנדו הרגיל (8 ביט)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מה איתכם, קונסולה שולתתצ זה SEGA master system 1987.

יש לי את זה עדיין עובד עם מבחר שלטים/משחקים ואפילו אקדח לייזר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חברים אתם כנראה די צעירים אם אתם מתלהבים מנוסטלגיה של המגאסון.

לי היה עד לא מזמן אטארי, מישהו יודע מה זה? זה מין דבר ענקי עם מקלדת עליו, וידיות לכל קופסאת פלסטיק של משחק.

אני זוכר שהיה שם מחניים, קרב יריות עם כל מיני תילתנים, ושאר המצאות הזויות.

אבל הכל עבד שם כמו שעון, לחצנים וג'ויסטיק מאד עמידים, לא כמו במגאסון שהיה צורך להוציא את המשחק ולעשות פווו על המגעים כדי להמשיך לשחק.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

נכון איך שכחתי את הטניס.:-D

הכי מצחיק בקרב יריות, שהיית יורה וזה היה פוגע בתילתנים ומשנה כיוון, ואז פתאום הכדור שירית נוחת עליך מכיוון לא צפוי ואתה נפסל.

או שבמחניים יש לך קבוצה של איזה 9 שחקנים,וכשאתה זז, אז כל ה 9 זזים ביחד על המגרש 8)

ואתה צודק, ילד ששיחק בזה פיתח לעצמו שרירים מאד חזקים בכפות הידיים בגלל הנדסת האנוש הגרועה של השלט, אולי בגלל זה אומרים שיש לי ידי ג'אבקות עד היום.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
נכון איך שכחתי את הטניס.:-D

הכי מצחיק בקרב יריות, שהיית יורה וזה היה פוגע בתילתנים ומשנה כיוון, ואז פתאום הכדור שירית נוחת עליך מכיוון לא צפוי ואתה נפסל.

או שבמחניים יש לך קבוצה של איזה 9 שחקנים,וכשאתה זז, אז כל ה 9 זזים ביחד על המגרש 8)

ואתה צודק, ילד ששיחק בזה פיתח לעצמו שרירים מאד חזקים בכפות הידיים בגלל הנדסת האנוש הגרועה של השלט, אולי בגלל זה אומרים שיש לי ידי ג'אבקות עד היום.

איך שכחת את "פולשים מהחלל" ?!?!?!?

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...