Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

confused.gif שלום

אני מתלבט קשה בין שני מחשבי כף יד:

1. A696 Asus http://www.miorio.co.il/Product.asp?productid=683

2. RX5940 HP http://www.gil-tech.co.il/Product.asp?Pid=211&Cat2Cat1ID=5607&Cat2ID=7973&aff=zap

עברתי על כל השרשורים שלכם בנושא. חלקכם ממליצים על HP ואחרים על ASUS. לא הצלחתי להבין \ להכריע ביניהם.

אבקש חוו"ד \ המלצה.

אני זקוק ל:

1. GPS

2. מסך טוב, ורמקולים איכותיים לשמיעת הנווט ברכב

3. זמן עבודה בסוללה

4. זיכרון (הבנתי כי בHP ניתן להגיע אם הרחבה ל6 ג'יגה, 2ג' פנימי וכרטיס נוסף של 4ג')

5. אינטרנט ואופיס.

6. מכשיר נוח לתיפעול וקומפקטי.

בתודה מראש

גיא

פורסם

ה HP עדיף, המנהל שלי רכש לא מזמן והוא מרוצה מאוד.

רק שים לב, שאתה קונה את המכשיר תבדוק אם מגיע עם עברית?

אם לא אז צריך לקנות ולהתקין "לא יודע מה המחיר של עברית בדיוק".

האסוס נראה מיושן.

פורסם

מכשירים מאוד דומים מבחינת התכונות אבל על האסוס יש גרסאות של IGO שיעשו בעיות

בדוק גם את MIO 560 שבא עם WM6 ועברית צרובה (כמו האסוס. ה HP בא עם WM5)

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם אני עברתי את ההתלבטות הזו ולבסוף החלטתי ללכת על האסוס מהסיבה שהוא מגיע כבר עם wm6 והתצוגה שהיא qvga לעומת הhp שהתצוגהבו היא vga מה שגורם לתוכנות מסוימות לפעול על חלק מהמסך או בכלל לא.הבעייה של האסוס עם igo נפתרה כבר כל שעם זה אין בעייה כרגע.

פורסם

התלבטתי בדיוק בין שני המכשירים הללו, עד שנכנסתי לחנות וראיתי את ה-HP :?. בתמונות הוא ניראה כאחד ממחשבי היד היפים שראיתי, וגם הנתונים שלו ברמה מאוד גבוהה. בפועל הוא ניראה מאוד מצועצע, פלסטיק זול, והכפתורים... אני לא אדבר.

ל-HP בהחלט יש יותר ניסיון עם מחשבי כף יד, אבל את הדגם הזה לא הייתי מסוגל לקחת, אז הלכתי על ה-ASUS, גם בגלל WM6.

פורסם

נראה לי שאין לך מושג על מה אתה מדבר, או שהלכת לקנות HP בתחנה המרכזית הישנה.

יש לי את המכשיר rx5940 מאז חודש אפריל, ואני מאוד מרוצה.

הוא נראה מאוד מרשים ואיכותי, הוא לא עשוי מטיטניום זה נכון, אלא מפלסטיק כסוף...

מכשיר מצויין וללא ספק אחד הטובים בשוק ברמת המחירים שלו, במיוחד כאשר המחיר כיום ירד לסביבות ה2000

(לי הוא עלה 3000). עושה את כל מה שציפיתי ממנו, ואפילו יותר, ובא עם המון ACCESORIES בצורה נדיבה.

עם כל הכבוד לMIO, המכשירים שלהם לא מספיק יציבים, נתקעים הרבה ,איטיים ודיי מאכזבים. (מנסיון אישי ושל אחרים)

עם כל הכבוד לASUS, הם יצרן מדבקה שאני לא התרשמתי מאיכות מוצריו, לטעמי המחשב שלהם נראה זול ופשוט (כפי שאלברט מעליי טוען לגבי ה HP)

היתרון היחיד שיש ל ASUS הוא מערכת WINDOWS MOBILE 6, אבל צריך לבדוק מה חוות הדעת עליה מחשש לסינדרום VISTA מול XP.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה לכל על התגובות.

ביום שיש ראיתי את שני המחשבים.

חייב לציין כי לי הHP נראה יותר יפה אבל זאת לא הנק'.

החשוב הוא מה באמת ההבדל בין שתי מע' ההפעלה, האם זה נותן יתרון?

דרך אגב בחנות נאמר לי כי הASUS יצאו במבצע והורידו את המחיר של ה696 ב300 ש"ח יותר זול מהHP.

גיא

• תוכן חדש...