Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי באיביי מדריך טיפולים לאוטו. 17 פאונד, הרוב על משלוח. הספר מגיע: הדפסה מרוחה וחובבנית, חלק מהאיורים וכל התרשימים החשמליים לא ניתנים לקריאה. שלחתי הודעה למוכר על מצב הספר בתקווה שיציע משהו מועיל בסגנון רמת שירות גבוהה (99.9% פידבק חיובי), בכל זאת, הוא לא ישראלי. קיבלתי יריקה בפרצוף: שלח חזרה על חשבונך ואחזיר לך את עלות הספר..

ורק עכשיו הבנתי שבעצם אין לי מה לעשות, שהרי פידבק הוא לא השאיר (מחכה לשלי כמובן), ומי יפגע יותר מפידבק גרוע - אני עם 13 עסקאות או הוא עם 11000??

האם איביי מנוהל ע"י מטומטמים?

הרי כל מה שצריך לעניין את המוכר זה שקיבל את הכסף. למה הם לא מחייבים אותו להשאיר פידבק אז?

כסילות גמורה והצרכנים משלמים

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

הרי כל מה שצריך לעניין את המוכר זה שקיבל את הכסף. למה הם לא מחייבים אותו להשאיר פידבק אז?

כסילות גמורה והצרכנים משלמים

1. המוכר לא יכול לשלוח ולשלם החזרה על מוצר שאתה יכול לשכפל.

2. החזרת המוצר כפי שדרש סבירה וזה גם הנוהג בדין הישראלי בקנייה מול כל אתר אינטרנט. ניתן לבטל, אבל אי אפשר לקבל זיכוי מלא על המשלוח.

3. לאור סעיף (2) eBay טובה יותר מכל חנות אינטרנטית, כי לפחות אפשר לתת פידבק. ככלל אתה צריך להבין, eBay זו פלטפורמה. הם לא מנהלים את עסקים שבנויים עליה.

4.עם זאת, אני מייעץ לך לא לתת פידבק שלילי, כי תיראה כמו צרכן קטנוני ולא יימכרו לך אחרים.

5. אתה יכול לפתוח dispute ב-paypal, אבל מה שהוצע לך ע"י המוכר סביר לחלוטין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

1. פלטפורמת EBAY מכוונת מוכרים (משם EBAY מרוויחה את הכסף)

2. אני חושב שמי ששלח לך מוצר סוג ז' לא סביר שייציע לך פתרון כזה.

3. דבר יפה עם המוכר ותסביר לו שזה לא היגיוני ושימצא פתרון אחר.

4. אם לא - לך לפייפאל ונסה לדפוק למוכר את הצורה.

אם יש לו POWER SELLER דרוש שיבטלו לו את זה

5. אני נתתי פידבקים שליליים לנבלות ולא קיבלתי חזרה אפילו אחד.

אני מבין את החשש - אבל אל תשכח שהמוכרים בעתיד יראו את הכל ההיסטוריה של הפידבק שלך והשתלשלות העיניינים - יהיה ברור שהבעיה הייתה עם המוכר ולא איתך.

5-א את הנבלות אסור להשאיר בלי פידבק שלילי - זה המעט ביותר שאתה יכול לעשות

6. במקרה קיצוני אתה יכול לבטל את התשלום דרך חברת אשראי בארץ - פייפאל ייתחרפנו מזה וטולי יסגרו לך חשבון פייפאל שלך. אבל זה לא בטוח.

נ.ב. גם פייפאל נבלות ולא באמת בקטע של לעזור לקונה שנדפק ע"י מוכר מנייק.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

6. אתה באמת יכול לבטל את החשבון מחברת כרטיסי האשראי. ואז פייפל עלולים להגיש נגדך תביעה משפטית ע"י פנייה לספק האינטרנט שלך עם מספר הIP בו השתמשת בעת ביצוע התשלום.

מאוד לא כדאי.

תנסה להגיש DISPUTE - בכל הפעמים שהגשתי את זה, יצאתי עם ידי על העליונה.

וגם אני נפלתי ל"טריק" מסריח כמו שאתה מציין. בסוף אפילו יצאתי עם פידבק חיובי מהמוכר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מנסיון אני יכול להגיד שאיביי מוצפת ברמאים כמו זה שלפי מה שכתבת שלח לך עותק של איזה ספר טכני ברמת הדפסה ירודה .

פידבק חיובי אינו ערובה כיון שהפידבק מוחזק כערובה , הרבה פוחדים לתת פידבק שלילי כדי לא לקבל כזה וכמובן יש מסחר בפידבק , המוכרים האלה הכי מסוכנים .

אין לך שום הגנה לא מאיביי ולא מפיי פאל , איביי מתפרנסת בדיוק ממוכרים כאלה שעושים רוח על גבם של קונים תמימים , תאמין לי שהם יודעים את כל החוקים והטריקים ויודעים שלא שווה לך להחזיר את הספר .

חבל לך על הזמן , תתנחם בזה שלא קנית מחשב נייד או משהו דומה ( אני קונה ומוכר מחשבים ניידים לעיתים קרובות ותמיד נקרע מהגנובים שאומרים לי שהם יכולים לקנות באיביי ביותר זול ) .

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

פורסם

איביי זה אחד האתרים שמנוהלים בצורה נכונה,

הם פועלים נגד מוכרים רמאים והמערכת שלהם עובדת טוב (אבל כמובן שהיא לא מושלמת).

אני יכול להגיד לכם מניסיון של בסביבות ה 50 הזמנות שנעשו עד היום (בשווי של כמה אלפי דולרים) שמעולם לא הייתה לי בעיה באיביי,

לא במוצרים של 2 דולר ולא במוצרים של 150 דולר וכו'.

זה הצד שלי, אני בטוח שיש בעיות לאחרים אבל כמות הבעיות נמוכה לדעתי.

פורסם

זה מאוד תלוי במוכר.

אני למשל קניתי מוצר שהתקלקל לאחר מספר חודשים.

לאחר 2 מיילים למוכר (בלי לערב אף אחד) ,

הוא הציע מיוזמתו לשלוח אליי מוצר תקין נוסף על חשבונו ולא דרש משלוח של המוצר התקול אליו חזרה!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן לתת פידבק שלילי אם לא מרוצים והמוכר לא מטפל בבעיה.בשביל זה בדיוק זה נועד.אם נפחד לתת פידבק שלילי כדי לא לקבל פידבק שליל בחזרה אז המוכרים ימשיכו לדפוק גם קונים אחרים.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני ממש לא מבין למה אתה מפנה אצבע מאשימה כלפי EBAY, כמו שכבר כתבו לך - הם בסה"כ מתווכים בינך לבין המוכר.

דבר שני -האם היה מצויין היכן שהוא במכירה שזה ספר באיכות הדפסה ירודה ואולי בגלל זה מחירו זול? (17 פאונד שמתוכם הרוב למשלוח אומר ששילמת עליו בסביבות 6, אני צודק?) יש לך קישור למכירה?

בכל מקרה - המוכר יצא איתך הכי בסדר שאפשר בהתחשב שהספר לא מצא חן בעיניך.

כך כמעט כולם נוהגים באיביי, אתה רוצה החזר? אין בעייה, אבל המשלוח בחזרה צריך להיות על חשבונך - הרי לא רצית שהוא יפסיד עליך, נכון?

כמובן שיש מוכרים עם שירות יוצא דופן, אבל הרוב נוהגים כך (וגם עם זה אני לפחות, לא רואה שום בעייה)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...