Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים קורה לי שזה מראה כיאלו המחוג יורד ולא אומר לי את כמות הדלק האמיתית פתאום הוא למטה שמראה כאילו אין כלום ופתאום הוא על חצי מיכל ...ומ צריך לעשות?כאילו המד דלק מרמה אותי האוטו זה הונדה 2005 ES סיויק

פורסם

כפי שהסברת שהוא קופץ מהחצי לכמעט ריק זה בטוח לא תקין,אבל אני גם כמעט בטוח שזה לא ממש ככה.

אצלי למשל ברכב כש אני "לוחץ" המד דלק באמת יורד אבל אז חוזר +- למקום שהוא היה,עם המצב אצלך הוא אותו הדבר אז המצב תקין.

עם התופעה היא כמו שבאמת הסברת שזה קופץ מחצי לריק אז גש למוסך.כי זה לא תקין.

פורסם

הוא לא מראה לי שהוא רק הוא יורד בכמה קוים ואחרי זה חוזר למקום שלו זה לא שהוא מראה כאילו אין דלק ואחרי זה מראה שיש זה יורד בקצת ואז חוזר

• תוכן חדש...