Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לקנות רכב יד שניה ותמיד רציתי לדעת עד כמה אפשר להתמקח עם המוכר.. בהנחה שמדובר ברכב שכבר 10 שנים על הכביש (נגיד רכב בסביבות ה20000 שח) ללא בעיות מיוחדות (ללא תאונות רציניות, נגיד מקסימום החלפת כנף..) / ללא קילומטראז מוגזם / ללא הרבה בעלים (נגיד יד 1 או 2) וכו.. אם הוא מבקש מחיר מעל המחירון (שלא מסיבה מוצדקת חוץ מאולי שיהיה לו בסיס גבוה יותר להתמקחות..), עד כמה ריאלי להוריד אותו במחיר? 1000 שח? 3000 שח? או שבכלל רק עד 500 שח?

תודה!

פורסם

תלוי בנסיבות, העסקה תסגר אך ורק כאשר יהיה מפגש רצונות בין המוכר לקונה.

לפעמים אפשר להוריד הרבה (מוכר לחוץ למכור, זקוק לכסף מיידי, תקוע עם רכב לימון, מת להיפטר מהרכב) ובפעמים אחרות אי אפשר להוריד שקל.

פורסם

סוגיית ההתמכחות תלויה במספר גורמים.

1. ביקוש הרכב בשוק המשומשות.

2. מצב הרכב.

3. "לחץ" המוכר למכור.

ככל שהרכב מבוקש יותר והרכב במצב יותר טוב, כך למוכר הרכב יהיו יותר הצעות והמחיר יהיה גבוה יותר.

הדבר נכון גם לכיוון ההפוך.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

אליי מתקשרים כל מיני אנשים, אלה שמנסים ישר להוריד מחיר מקבלים ניתוק. איך אתה יכול בכלל לבקש להוריד מחיר אם לא ראית את הרכב? - קודם שומעים את המחיר, אם הוא בטווח המחירים שחשבת עליו, גש לראות ואח"כ תנסה להתמקח.

אין דבר כזה כמה להוריד לו במחיר, יש לי 2 רכבים למכירה כרגע, באחד אני מעט גמיש ובשני אני לא מוריד שקל בשום מצב.

שניהם בטווח המיחר שציינת, שניהם במצב שתיארת למעלה. אין דבר כזה להוריד לי במחיר - אני אקבע אם להוריד וכמה, לא אתה. יותר מזה אני אגיד לך - אם האדם שאיתו אני מדבר מצליח לגרום לי להוריד מהמחיר המבוקש ומגיע לראות את האוטו - אין סיכוי שאני אוריד שקל אחד נוסף כאשר הוא מגיע, יכולת המיקוח שלו הגיעה מבחינתי לסיומה כשהמחיר נקבע בטלפון.

בריאות לכולם!

פורסם
אליי מתקשרים כל מיני אנשים, אלה שמנסים ישר להוריד מחיר מקבלים ניתוק. .

סתום מתוך סקרנות, כמה זמן הרכבים למכירה?

פורסם
יכולת המיקוח שלו הגיעה מבחינתי לסיומה כשהמחיר נקבע בטלפון.

מעט אופטימי, לא ?

ברור שהוא יבוא ויגלה עוד הרבה דברים שכנראה לא הזכרת בטלפון.

בהנחה שאתה לא מוכר פיאט קופה :wink: או כל רכב שאין עוד יותר מדי אפשרויות הטריק הזה לא עובד

porsche 914,2.0,1970

פורסם

אין דבר כזה כמה להוריד לו במחיר, יש לי 2 רכבים למכירה כרגע, באחד אני מעט גמיש ובשני אני לא מוריד שקל בשום מצב.

נו טוב.

אני לדוגמא, מעוניין לסגור עם שרון סטון על לילה משותף. תאמינו או לא, כבר ישנה התקדמות רבה בעניין שכן 50% הסכמה (מהצד שלי) כבר הושגה...

בקיצור - צריך שניים לטנגו ואני ממש לא בטוח שהאסטרטגיה שלך נכונה.

פורסם

כשאתה מוכר - מקובל לבקש ("לדרוש") מעל המחירון.

כשאתה קונה - מקובל להציע פחות.

ככה זה עובד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
סתום מתוך סקרנות, כמה זמן הרכבים למכירה?

אחד כמה חודשים, אבל אני ממש לא ממהר, אין לי רצון למכור אותו אבל יש צורך לצערי.

השני כמה שבועות, ושוב, לא בלחץ.

מעט אופטימי, לא ?

ברור שהוא יבוא ויגלה עוד הרבה דברים שכנראה לא הזכרת בטלפון.

בהנחה שאתה לא מוכר פיאט קופה :wink: או כל רכב שאין עוד יותר מדי אפשרויות הטריק הזה לא עובד

אין לי בעיה לנהל משא ומתן, אבל כאשר האדם מעבר לקו מבקש להוריד במחיר לפני שראה את האוטו אז הוא לא רציני אלא מחפש מציאה. אני לא מוכר מציאות מבחינת המחיר, מה לעשות.

נו טוב.

אני לדוגמא, מעוניין לסגור עם שרון סטון על לילה משותף. תאמינו או לא, כבר ישנה התקדמות רבה בעניין שכן 50% הסכמה (מהצד שלי) כבר הושגה...

בקיצור - צריך שניים לטנגו ואני ממש לא בטוח שהאסטרטגיה שלך נכונה.

אתה בהחלט צודק, ואם תגיע להסכמה איתה אני מוכן לשלם כפול ממה שאתה משלם, איך אני?

לא מוריד שקל אחד כי אני יודע מה יש לי ביד ומקסימום אני לא אמכור, לא מפריע לי להחזיק ברכב עוד קצת, אני די אוהב אותו ואין לי אף בעיה איתו. אם יגיע בנאדם, יראה את הרכב ויציע מחיר הגיוני (מחירון +-1000) אני בהחלט אשקול את העניין אבל לא כמו שני החמודים שהגיעו אתמול מהצד השני של המדינה לאחר שקיבלו את כל הפרטים בטלפון, ראו תמונות של הרכב, סגרו על מחיר בטלפון וכשהגיעו החליטו שיש בעיה בטורבו ולכן הם לא מעוניינים. כשהשארתי אחד מהם לבד עם החבר שהיה איתי, הוא אמר לחבר שלי שהם יקנו מיד ב 6000 פחות מהמחיר שנסגר. כששמעתי על זה פשוט אמרתי להם שלום ולהתראות, משחקים אני לא אוהב בעיקר כשאין שום בעיה עם הטורבו - אולי הם ציפו לתגובת דוושה של איוו או של אימפרצה טורבו אבל מה לעשות שזו רק קסרה TD...

בריאות לכולם!

פורסם

הכל עיניין של היצע וביקוש ,הלחץ של המוכר למכור והלחץ של הקונה לקנות.

מה שבטוח מי שלוקח את הנושא של קניית הרכב בצורה רצינית ואינו ממהר לקנות לפי הלב ,אלא לפי ההגיון כמעט תמיד ישיג מחיר טוב יותר לרכב מאשר אחד שהלב מדבר איתו ולא הראש. זה נכון לגביי כל נושא בחיים.

אני אישית ,במידה ואדבר עם מוכר רכב בטלפון והוא יסכים מייד להוריד,תמיד אחשוב שיש משהו שהוא מסתיר ממני ,כי אין מתנות חינם. לרוב אחד שיש לו משהו טוב ביד לא יוריד כזה מהר ממחיר הרכב מבלי שאפילו הקונה ראה את הרכב.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

אני מאמין שיש גם את העניין של כבוד.

כאשר אני מעוניין ברכב אז בטלפון אני רק שואל אם המחיר סופי או לא, אבל ממש לא מתמקח או מציע מחיר מגוחך, כי לפי דעתי, זו פגיעה בכבוד הבן האדם מצידו השני של הטלפון.

• תוכן חדש...