Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי עם מישהו שמוכר גולף 99 והמנוע זה 1800,הוא אמר לי שהרכב של תיירת שהביאה אותו מגרמניה והוא קנה אותו ממנה, הוא יד 2 עם 120 ק"מ בערך.. עכשיו השאלה עם זה הדגם של ה125 כ"ס או משהו אחר כי הבנתי שיש גם דגם CL עם מנוע 1800 שהוא רק 90 כ"ס.אני לא יודע אם זה יעזור לזהות אבל הוא אומר שיש שם מושבי עור מקוריים.למישהי יש מושג ??

והאם קניית רכב כזה שבא מייבוא יכולה להוות איזה בעיה מבחינה מכנית,טיפולים או משהו אחר??

תודה!!

פורסם

לא שידוע לי על הספק של 125 בדגמים האלה , אבל שווה לבדוק בחברה , בכל אופן החזקתי בעבר רכב כזה שנת 95 גיר רגיל מנוע 1800 סמ"ק בהספק של 90 כ"ס והוא היה מדהים בהתנהגות הכביש .

כח ומהירות לא חסרו לרכב והוא לדוגמא טיפס את העליות לירושלים בהילוך 5 ב 140 קמ"ש ללא קושי .

הקיצר הרכב מומלץ בתנאי שטופל כראוי .

פורסם
זה שלך לא ידוע, לא אומר שלא קיים. בארץ שווק דגם 1.8 של גולף סימן 4 עם 125 כ"ס.

עכשיו , תקרא שוב את שכתבתי בגדול בשבילך : " לא שידוע לי על הספק של 125 בדגמים האלה , אבל שווה לבדוק בחברה "

ולא זכור שהשתמשתי במונח לא קיים !

פורסם

אין צורך בגופן מוגדל. אני רואה מצויין, תודה. אתה לא מוכר מקדונלדס שמגדיל ארוחה בשקל תשעים.

כמו כן, אם אינך יודע, לא חייבים לענות...:?

Veni Vidi Vici

פורסם

לגולף סימן 4 היה מנוע 1.8 אטמוספרי 20V עם 125 כ"ס.

מושבי עור,כמו גם מושבים חשמליים היו אופצייה(יקרה),ומי שממש היתעקש יכול היה להזמין גם מצ'מפיון את האופציות הנ"ל,במחיר של המתנה בת כמה חודשים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הויכוח למעלה מעט מיותר. בשנת 99 גולף 1.8 צוידה במנוע 1.8 ליטר 5 שסתומים לצילינדר, עם הספק של 125 כ"ס לבלימה. כל מנועי 1.8 האחרים, שהוזכרו למעלה, היו בגולף סימן 3 שיוצרה עד לשנה הנזכרת.

• תוכן חדש...