Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההכרעה וההארה הגיעו סוף סוף לאחיין שלי והוא מעונין להתחדש ולגדול טיפה. כבר שיגע אותי. כמוני יש לו גם קסארה סטיישן והוא מתלבט בין ה- C5 ל- 307 סטיישן (משומשות). למרות שהאתר כאן מלא במידע לגבי הרכבים הנ"ל, אשמח אם תבהירו מספר נקודות נוספות.

1. לטענתו, לקנות משומש בלובינסקי היא אפשרות אולם אני לא התלהבתי וטענתי שהרכבים שם די שחוטים וניתן להשיג בשוק הפרטי מציאות טובות יותר. הוא טוען, שלובינסקי נותן אחריות, וקשה למצוא בשוק הפרטי (מתוך 7 מכוניות שבדק, 4 היו סוחרים במסווה ו- 2 היו מליסינג לשעבר. לרכב הנוסף לא הייתה היסטורית טיפולים מסודרת. ולרוץ הוא רץ ריצות מטורפות בשביל כלום). האם למישהו יש ניסיון או המלצה?

2. קבוצות וביטוח: מי מהמועמדות נמצאת בקבוצה 2, מי ב- 3 ומי ב- 4 אם בכלל? האם קיים אתר המסווג זאת?

3. איזו C5 לקנות? האם יש שנתון הנחשב מוצלח יותר? לא הצלחתי להבין ההבדל בין שלל הדגמים, והכוונה לרמות הגימור: הוא מחפש מנוע 2000 אבל לא ברור מה זה Pack, שמאק ושאר הירקות. האם זה חשוב בכלל?

4. איזו 307 לקנות? SW או BK? מה ההבדל ביניהן (למעט גג הזכוכית) והאם קיים שוני בקבוצה אליה שייך כול רכב? קיימות בכלל BK בארץ? אני חושב שלא ראיתי 307 סטיישן ללא גג הזכוכית.

5. שאלת הבגאז': למי יש את תא המטען הנוח/שימושי יותר? הוא בפירוש לא מעונין בגרסת ה- 307 עם הכסאות הקטנים כתוספת מאחור!

6. שאלת הפיקאסו: לטענתו בכלל לא מצא למכירה רכב כזה. האם אין הרבה בארץ? האם בגלל שהוא בסופו של דבר נחשב לא מוצלח? לדעתי הרכב נהדר! איפה כולם? אני מודה מראש על כול תשובה ועיצה.

פורסם

תשובות חלקיות (מה שאני לא יודע אני ישאיר לאלה שכן יודעים).

 

3. במידה והוא מעוניין לנצל את מלוא התקציב, אז שיקנה את הרכבים מהשנתון הגבוה ביותר. אבל כמובן שעדיף לקנות רכב מטופל ושמור גם אם הוא משנה פחותה.

PACK זאת רמת גימור של ה-C5. מבחוץ ההבדלים הם בפס הגנה בצבע הרכב וג'אנטים (במקום טסות). כמובן שנוספים לה עוד כמה גאדג'טים (חיישני חניה, מזגן מפוצל, פאנל דמוי עץ, ריפוד שונה ועוד...).

5. אם אני זוכר נכון, את הכיסאות ניתן להסיר (ולשים בבית, אי אפשר לקפל אותם פנימה).

בשניהם תא המטען נוח לשימוש בזכות הדלת החמישית.

6. זאת באמת תעלומה, מדובר ברכב נהדר. ב-YAD2 יש עכשיו רק 3 אקזמפלרים פרטיים למכירה (2 דיזל ידני ובנזין אוטו').

פורסם

ברשותי פיקאסו מודל 2004 יוצאת ליסינג.

הרכב עבר כ 110,000 קמ ומשרת את רעיתי.

הרכב מרווח מאוד, בעל תא מטען גדול ומרווח, 4 כ"א, ESP.

הרכב בעל מנוע 2 ליטר בנזין אוטומט, ומאז הקניה אין בעיות.

ממבט על ספר הרכב , במהלך שירותו בליסינג הגיע הרכב לטיפולים שיגרתים בלבד.

 

ממליץ בחום על הרכב, אך כפי שנוכח חברך, יש קושי אמיתי למצוא רכב כזה, במצב טוב ועם היסטורית טיפולים טובה ומסודרת.

הפיקאסו הנ"ל הינו השני במשפחה, כאשר אחיו הוא בעל מנוע דיזל ממודל 2003.

הרכב עבר 175,000 ק"מ, ללא כל תקלה, חסכוני מאוד כ 1:20 בנסיעה בין עירונית רגועה !!

הרכב מומלץ מאוד, וממליץ לחפש רכב עם ספר טיפולים מסודר.

 

לגבי הצלחת הרכב, אולי בארץ הוא לא נמכר מאוד, אך אנגליה מוצפת בהם, ועל פי נתונים משם, הרכב מגלה אמינות טובה מאוד, יש לבדוק שכול האלקטרוניקה עובדת, חשוב מאוד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

 

פורסם

ידוע לי שהאוטו הוא הצלחה אדירה באירופה; שוויץ ואיטליה מוצפות בו. הייתי ממש בהלם: אם ניסחף, אז אפשר להגיד שכול אוטו 4 שם הוא פיקאסו! לא יאומן! חבל שבארץ המצב לא כך. הוא יכול היה למצוא אחד ביתר קלות. עוד שאלה: האם ה- 307 BK הוא בהכרח בעל מנוע 1,6 ? הבנתי שאין הרבה דגמי BK בארץ. שוב אציין: אחייני בפירוש מעונין ב- 307 סטיישן ללא המושבים השטותיים מאחור.

פורסם

ה-307 BK, מצוייד במנוע ה-1.6 ליטר, והוא מרגיש כבד מאד (ד"א, הוא בקבוצה 3). ללא ספק האופציה המועדפת היא הפיקאסו.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

 

פורסם

לפני מספר חודשים שקלתי לרכוש :307SW/BK , Picasso,C5

לבסוף רכשנו את הפיקאסו משנתון 2004 ( מנוע 2 ליטר , אוטומטית ESP, 4 כריות אוויר.)עיצוב הפיקאסו "שונה" , או שאוהבים או שלא.

ה-C5 :ירדה מהפרק, גדולה מידי לאישתי.

307BK : ברמת גימור כמו של 307KR , כלומר שתי כריות אוויר בלבד ומנוע 1600.

 

לפני הרכישה הצלבתי מידע לגבי הפיקאסו ממספר מוסכים מורשים וממספר לקוחות וחוות הדעת פשוט מצוינת.

 

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

 

[h=2][/h]

פורסם

דיזל מומלץ רק עם גיר רגיל.

החל מינואר 08' אגרת הרישוי לרכבי דיזל מבוטלת.

קשה מאוד למצוא רכב דיזל עם ק"מ סביר, שווה לחפש.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

 

[h=2][/h]

×
×
  • תוכן חדש...