Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום שלישי - אשדוד, קונוס וידית הדלקת אורות. איך עוד אפשר לדפוק אותי?

Vovka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אחרי שתי ההודעות שלי על כפתור וקונוס:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=19808&highlight=

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=20051&highlight=

אני רושם עוד אחת, המציאות מחייבת. :roll:

החליפו לי את מכלול הידיות וסידרו לי את הקונוס.

מתקשרים לי לפלאפון, אני מגיע...

:cry::cry::cry:

למה :?: למה זה מגיע לי :?:

האגזוז "זרוק" מאחורה... ( ראה תמונה ). זה עבודה? אפילו לכוון לא יכלו??? ומה אומרים לי, שלא יגע לך בטמבון. דברי אחד העובדים הבכירים: בגלל ששמת תוספת לאגזוז זה יגע כל הזמן בטמבון.

WHAT THE FUCK????

איזה תוספת?? הסברתי לו שככה זה בא מהחברה!!! הוא לא האמין לי וצחק. אמרתי לו עזוב, אני אסדר לבד!

טוב, אתם חושבים שכאן זה נגמר? לא. זוכרים את המכלול של הידיות? החליפו לי גם אותו. רק מה? לא ניתן לדפדף, להפעיל, לשנות, בקיצור לשלוט על המחשב דרך. שמו לי ידיות ללא כפתורים!!! :evil:

אין לי כוח יותר !!!

:shock2:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מספיק כבר עם חוות דעת דביליות . הרכב לא פגום , פשוט הוא מטופל לא במוסך הנכון, מוסך שלא יורד לפרטים ומחפף ודוקא לאותו אדם פעמיים. כבר יעצו לך בעבר לעוף משם אבל אתה לא מקשיב , ואלו הן התוצאות. בן אדם נכווה פעם אחת , פעם שניה הוא מזוכיסט.

ה206 1.6 הוא רכב מעולה ללא בעיות אמינות וללא תקלות קרדינליות .בד"כ רכב שבא מטיפול לטיפול בלבד. אז די כבר.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מספיק כבר עם חוות דעת דביליות . הרכב לא פגום , פשוט הוא מטופל לא במוסך הנכון, מוסך שלא יורד לפרטים ומחפף ודוקא לאותו אדם פעמיים. כבר יעצו לך בעבר לעוף משם אבל אתה לא מקשיב , ואלו הן התוצאות. בן אדם נכווה פעם אחת , פעם שניה הוא מזוכיסט.

ה206 1.6 הוא רכב מעולה ללא בעיות אמינות וללא תקלות קרדינליות .בד"כ רכב שבא מטיפול לטיפול בלבד. אז די כבר.

אתה צודק, חוץ מאזעקה, נעילה מרכזית, קונוס, ווינקרים ומחשב לא הכי אמין האוטו בסדר גמור. זה בלאי ביצור כנראה, כל הדברים הקטנים היה אפשר לסדר בשבוע אחד וזהו. אבל לא, זה נמשך חצי שנה. וממש לא בא לי לנסוע למרכז הארץ שיחליפו לי שם משהו בטעות ואז לחזור יום למחרת. ( כמו שקרה היום )

לטפל באשקלון אני פשוט מפחד, שמעתי שהם חמים כלי ( ומאיימים שאם אני בא, לא אקבל שרות כמו שצריך ) בגלל המכתב שלי. ואני מפחד שהם יזיקו לי.

אבל הגעתי למסכנה קטנה, האוטו הבא שלי לא יהיה צרפתי זה בטוח!!! :(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...