Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת החוק, גם אם היו דוחפים את הרכב כשהוא לא מונע, עדיין היושב ליד ההגה חייב ברישיון.

משמע היושב ליד ההגה הוא הנהג, ובתור שכזה, גם אם הרכב לא מונע אבל בתנועה, הוא צריך להיות נקי מאלכוהול.

אתה רוצה מזגן- תבקש מחבר בעל רישיון (ושלא שתה אלכוהול) להתניע את הרכב

ותשב במושב ליד הנהג.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינת החוק היבש, זאת נהיגה בשכרות.

חוק זה חוק, לא משנה כמה הוא יבש.

מכיוון שבסך הכול התנעת את האוטו ועוד לא הספקת לנהוג בו,

יכול להיות שהשופט יקל על העונש, אבל בשביל זה

צריך לחפש בפורומים שמות של עורכי דין מומלצים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הייתי עייף הייתי ער 25 שעות

עבור אנשים מסוימים, עייפות כזאת היא הרבה יותר גרועה מאשר שכרות.

לעזאזל, מה חיפשת בכלל מאחורי הגה במצב כזה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא יודע מה אני אגיד לך בשביל זה נחתי הספקתי לנוח שעה וחצי התכוונו להמשיך לנוח עוד איזה שעתיים ככה לפחות עד 8 9 בבוקר

מזל חרא זה מה שהיה לי חנייה ריקה אמרתי שנייה נזיז פה מה יקרה כבר.... כמעט כולם אומרים את המשפט הזה "שנייה מה יקרה כבר" לא תיארתי לעצמי לרגע שפתאום יגיעו לי השוטרים האלה משום מקום ועוד בשעה כזאת

פורסם

לקחת סיכון, ידעת שעלולים לתפוס אותך, וזה מה שקרה.

לא נורא, רק 30 יום ומשפט. תתעודד, יש דברים גרועים מזה.

מזל נאחס? אז מזל נאחס. קורה.

פורסם

תודה על העידוד מה אני אגיד לך הכי כואב זה שאני הלכתי לנוח ב5 אתה רואה אנשים יוצאים מסטולים בצלחות חראקות על 100 קמ"ש מהחנייה ואת מי תפסו? אותי שהלכתי לנוח על שטות באמת שטות זה מה שמסתכל

פורסם

איך השוטרים יכלו לדעת מה באמת היו הכוונות שלך?

תסתכל על זה מהצד:נהג שיכור(שיכור זה בהשפעת אלכוהול,לא משנה כמה שתית) יושב מאחורי הגה של מכונית עם מנוע פועל.

עכשיו איך אתה מתכוון להוכיח להם שניסית להזיז את הרכב ולא תכננת לצאת לכביש?אולי אתה באמת רצית רק להזיז,אבל יש עוד 20 כמוך שמשתמשים בתירוץ הזה והם לא רוצים רק להזיז.

במקרה הזה אני מצדיק את השוטרים.

ובקשר לנהגים האחרים -הם ידפקו מתישהו.נקווה שזה יהיה על ידי המשטרה ולא עמוד או קיר.

אין מה לעשות,לפעמים תופסים אותך למרות שהעבירה שאתה עשית בהרבה פחות משמעותית מעבירה שאנשים אחרים עשו ולא ניתפסו.

בקיצור -בפעם הבאה אל תישב מאחורי ההגה כשאתה בהשפעת אלכוהול.

פורסם
העניין עם ההנעה מעניין.

ובמידה ויש לי מניע מרחוק בשלט ואני מניע את האוטו כשאני בחוץ 20 מטר ממנו?

סתם בשביל הידע...

אז תדאג שיהיה אפשר עם השלט גם להזיז את הרכב.

איזו סיבה יש לך להניע את הרכב כשאתה 20 מטר ממנו?

בריאות לכולם!

פורסם
אז תדאג שיהיה אפשר עם השלט גם להזיז את הרכב.

איזו סיבה יש לך להניע את הרכב כשאתה 20 מטר ממנו?

1. אם האוטו שלך חונה בשמש ואתה רוצה להדליק את המזגן לפני שאתה נכנס לרכב.

2. אם אתה רוצה לחמם את הרכב בחורף בלי להמתין בתוכו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

סמים

אלכוהול

מעבר באור אדום

חציית קו הפרדה רצוף הן עברות שקשה להתעלם מהן, תמיד הן מסתיימות בתוצאות גרועות

נהיגה/רכיבה בדרך המיועדת להולכי רגל בלבד לא ברשימה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא ברשימה שלי, וגם לא ברשימות שהוצגו לעיתונות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

במחקר שעשו, גילו שאפילו לישון שעה פחות בכל יום למשך שבוע משפיעה לרעה על הנהיגה, יותר משכרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...