Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפשת רכב, עדיף קטן עם תצרוכת דלק נמוכה.רכב שישמש בעיקר לנסיעות בתוך תל אביב והסביבה , אך יוכל גם לעיתים רחוקות לשמש לנסיעות ארוכות. מחיר עד 50000 גג ועדיף בסביבות ה 30000

מאחר שאיני מבינה במכוניות ונפלתי עם הקודמת אונו 94 שבילתה זמן רב במוסכים.האם עדיף מהשכרה? האם משנה השכרה או ליסינג? יש לי הצעה לפונטו YOUNG, 2003 יד שניה אחרי השכרה ב33000

אך אני חוששת בשל הביקורות הסותרות שקראתי על פונטו מה דעתכם? איזה יצרן הייתים מציעים לי לחפש?

פורסם

למה אף אחד לא עונה? חרשתי את הפורום ורק התבלבלתי יותר...

איזה אוטו כדאי?

ולגבי הפונטו...המוסכניק של אבא שלי אמר לא לגעת בפיאט למינהם וממה שקראתי הדעות חלוקות...

האם ההבדל בין היאנג S60

לבין הקלאב ELX

הוא באמת כזה משמעותי? כי ממה שקראתי כדאי להתרחק מהיאנג ואם פיאט אז רק את ה ELX

בבקשה תגיבו:roll:

פורסם

את צריכה להיות מודאגת הרבה יותר מהעובדה שהרכב היה שייך לחברת השכרה מאשר לעובדה שזה פיאט.

הפונטו היא אחלה רכב לכל הדיעות, חסכונית ונוחה יחסית.

כמו כן אם תמצאי אחת מטופלת היא תהיה אמינה בצורה סבירה מאוד.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בתור בעלים לשעבר של ספייס ELX ידנית שנתון 01 אני יכול להגיד לך שהרכב חסכוני ביותר אך זריז מאובזר וסחיר ביותר.

בתקציבך תוכל לרכוש אפילו שנתון 04 מיד פרטית ועוד יישאר לך עודף.

יש מבחר מספיק גדול בשוק הפרטי ואינני חושב שיש טעם ללכת על רכב מליסינג/השכרה.

ההבדל בין הגרסאות מתאפיין באבזור וכן בהספק, 60 מול 80 כ"ס.

מצטרף להמלצה על הELX, ובקשר למוסכניק של אביך- טוב יעשה אם ישתוק לפעמים....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מוסיף ומחזק.

יש לנו בבית (בין היתר) פונטו ספייס.

כבר כמה שנים טובות וקרוב ל 175,000 ק"מ באמינות מפתיעה, צריכת דלק טובה, ומאובזרת יחסית.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יונדאי אקסנט גיר ידני

מיצובישי קולט ידנית

פיגו' 205 FOREVER

דייהטסו שרייד 1300 סמק מ1997

מאזדה דמיו (מחירון נמוך)

דייהטסו גראן מוב (מיקרו ואן)

יגאל

פורסם

לי הייתה ELX עם התיבה הרציפה (שנת 2001) במשך שנתיים וקצת לפני הפונטו הנוכחית.

הרכב שירת אותי ללא שום תקלה במשך הזמן שהוא היה בבעלותי. צריכת הדלק הייתה טובה מאוד, כ13.5 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית והטיפולים גם כן היו זולים מאוד. בתור אומדן, טיפול 80,000 + טיימינג שנחשב "טיפול גדול" עלה לי כ-1600 ש"ח במוסך המרכזי ברמת החייל.

בתקציב שלך בהחלט אפשר למצוא רכב משנתון מתקדם (2004+). אני ממליץ לקנות בשוק הפרטי, עם היסטורית טיפולים מסודרת.

!AWDSOME

• תוכן חדש...