Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בני לטובת אלו שיקראו את השרשור בעתיד כדאי שתעלו את ההסבר כאן כדי שכולם יוכלו לקרוא. אחרת כל מי שתהיה לו אותה בעיה בעתיד יפנה אלייך בפרטי.

פורסם

זיהוי סדר הצתה נעשה בקלות יחסית באופן הבא:

1. זיהוי איזה שתי בוכנות עולות ויורדות במקביל, בד"כ הזוגות הן: 1-4 2-3

2. איתור מצב של סוף פליטה (שסתום פליטה נסגר) ותחילת יניקה (שסתום יניקה מתחיל להיפתח) באחד הצילנדרים. זוהי נקודה מתה עליונה של אותו הצילנדר. הצילינדר המקביל לו (עיין סעיף 1) אמור להיות במצב הזה בפעימת עבודה ולקבל ניצוץ.

3. במצב הזה, כוון את המפלג כך ש"האצבע" תעביר ניצוץ לצילנדר שבפעולה.

4. חזור על סעיף 2 שלוש פעמים, תוך שאתה מסובב את הקרנק בכל פעם ב- 180 מעלות.

בהצלחה

פורסם

שלום.

האמת ששלשום ישבתי וכתבתי בסבלנות איך לעשות סדר בהצתה .אחרי שכתבתי הסבר מפורט נפל לי המחשב איזה קריזה!

התבאסתי ולא היה לי חשק לכתוב את הכול מהתחלה והאמת שרצתי לעזור לבחור וביגלל זה ביקשתי שיפנה אלי בפרטי.

לאור הבקשה שלכם אני אסביר מה לעשות רק שלא יפול עוד פעם המחשב אמא שלו זווווווווווווווווווווווווווו----------ה :lol:.

הרכבת הטימינג וסדור ההצתה בצורה פשוטה ויסודית!!!

א] פרק הכול!

ב] סובב את גל-הארכובה [הגלגל הקטן התחתון] עד אשר הסימנים שיש על הגלגל הקטן יעמדו מול הסימן על גוף המנוע כמו בשירטוט שכבר מישהוא דאג לצרף.

ג] סובב את גלגל הטימינג העליון [הגדול גל-הזיזים] גם עד אשר יעמוד מול הסימנים כמו התחתון.

ד] הרכב את רצועת הטימינג למקומה ושים לב היטב שביזמן המתיחה לא "בורחת שן" כלומר שהסימנים לא זזו ממקומם.

מתיחה נכונה של הרצועה חשובה ביותר! יש למתוח את הרצועה למצב שבחל הארוך בין גלגלי הטימינג [צד ימין] תוכל לפתל את הרצוע לה 90 מעלות ולא בכוח!!!

ה] השלב הבא מערכת ההצתה. הוצע פלג מס' אחד הקרוב לגלגל הטימינג העליון החדר מברג דק בעדינות לקדח הפלג.

סובב את המנוע בעזרת בוקסה מהגלגל התחתון ימינה ושמאלה וחוזר חלילה ושים לב שהמברג עולה ויורד קלות. אנחנו צרכים שהמברג יהיה בנקודה הכי גבוה. לאחר מיכן תראה אם הסימנים עדין במקומם [אם הרכבתה את הטימינג נכון הם יהיו במקומם]

ו] פתח את מכסה המפלג קח טוש או צבע או טיפקס וסמן על גוף המפלג [לא מיכסה המפלג] מבחוץ להיכן מצביע הרוטור [סיביבון]

הרכב חזרה את מכסה המפלג ולפי הסימן את תדע לאיזה חוט הצתה הסביבון מצביע. אני מקווה שהמפלג מורכב נכון אם כן בתמונה המצורפת אתה תוכל להבין בקלות איך לסדר את חוטי ההצתה.

והיה והרכב לא יניעה סביר להניח או שטעיתה או שיש בעיה נוספת.

בהצלחה בני ל.

הצתה גולף לפורום.jpg

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תודה רבה בני ! אני ינסה את זה מחר ויעדכן אותך אפילו בפלאפון.

רק משהו אחד, שאני מחבר את הרצועה, היא גורמת לי להוזיז מכיוון הטיימינג טיפה בגלל השיניים.

תמיר

פורסם

אכן המנוע נידלק עכשיו ועובד.

תודה רבה.

תמיר

• תוכן חדש...