Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שולם אני מתלבט בין המורל פלוס לJBL GTO6507ו

התקציב שלי זה מקסימום 600

אפשר לחרוג עד מקסימום 800 אבל עדייף ממש שלאא

עכשיו הבעיה שאני מחבר אותם למגבר יחסית מאפן BOSS 2900 זה 1000 W

4 יציאות מחובר לי עכשיו הסאב סוני 1200 בבריג ואני עדיין ברמקולים המקורים של הרכב מיצבושי לנסר 2005 עכשיו לשאלה הגדולה מה אתם אומרים איך ישמעו קומפונט שכזה במגבר מאפן שכזה

אני יודע שמגבר לא טוב אבל כרגע אין תקציב למשו אחר !!!

ועוד שאלה איזה גודל רמוקלים יש במיצובשי לנסר 2005

ואם זה אותו מידה כמו אודי A3 2002 למה אני רוצה עוד מאט אולי להחליף לA 3

פורסם

קומפוננט מורל פולס הבחירה שלי

המגבר יסתדר איתו לא שאני אומר שהמגבר הזה טוב אבל בכל זאת יעשה את העבודה ככול שרק יוכל

ברכב שלך יש רמקולים בגודל "6.5 קדימה ואחורה אין לי מושג

לגבי האודי זה 4" מקדימה ושוב אחורה אין לי מושג

בכל אופן אם אתה חושב לקנות סט 6.5" למיציבושי ואחר כך להעביר אותו לאודי אתה לא תצליח בלי לחתוך קצת

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

זה לא מה אנחנו אומרים - זה איך שאתה שומע.

נשמע לך טוב? תהנה ! לא נשמע טוב ? תחליף.!

המגבר הזה היה לי אותו בעבר, אולי הוא לא הכי איכותי, אבל הוא סוס עבודה! החזיק סאב בגישור וקומפוננט מקדימה, ואף פעם לא עשה בעיות.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

• תוכן חדש...