Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ToMeR

אני עדיין מחכה למסמך רשמי של מדינת ישראל.

לא לאישור של מר בחור ב PSI.

כן, קראתי קצת למעלה. קרא קצת מתחתיך וטיפה מעליי ושים לב להודעה של פיליפ שלא עבר טסט עקב זרימה חופשית.

אמנם רוסי אבל לקרוא עברית אני טיפל'ה יודע.

וסלח לי, בלי להעליב חלילה, אני יותר נוטה להבין מהשרשור שלא מאשרים אגזוז זרימה חופשית בטסט מאנשים שמעידים כאן על כך מאשר להבין מהשרשור שכן עוברים עם זה טסט ע"פ הודעה של חבר פורום בPSI.

לילה טוב. ויטלי, בלי א'!

GS300.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברה,צאו מזה,כולה אגזוז שעשיתם ממנו סרט טורקי,מה יגידו החברה שמרכיבים שבלולים ושלל חמוצים?

במדינה שלנו הככל לא חוקי,גם ידית הילוכים שקונים באוטו דיפו ב30 שקל לא תהיה כחוק.

מה שעומד לפנינו :

1.להשים ולקבל את ההשלכות במקרה ששוטר יעצור ויציק במקרה הרע.

2.לא להשים !

3.להשים ולחיות בפחד ובתיסכולים ופחד עצמי על כל נסיעה עם הרכב.

אני מעדיף את אופציה 1.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

קונדסון, רק אל תאיים עלי אני לא עומד בזה!

אבל אם אתה מעדיף ללכת נגד הזרם בבקשה זאת הבעיה שלך, רק אל תטעה אנשים.

חוקית יש אישור ובזה נגמר הדיון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

להשים?...

בכל מקרה, אישור בכתב יהייה רק אחרי שיתחילו לייבא באופן סדיר למבורגיני 1600 אוטומטית לארץ.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חוקית יש אישור ובזה נגמר הדיון.

אין אישור, יש חוסר אכיפה.

אם יש אישור - תראה לי אותו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קראת את מה שקומפי כתב?

תקרא ותבין שיש אישור בעל פה למכוני הרישוי ובעתיד יהיה אישור בכתב.

זה שמכון כזה או אחר לא מעבירים אז מה? יכול להיות שלא אמרו להם על העניין הזה או שהם לא מוכנים להעביר עד שיהיה להם אישור בכתב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תגיד , אתה על עצמך ? אישור בעל-פה ? :shock:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הבעיה פה בארץ שאתה יכול לינסועה אם אגזוז לחץ שנים שדוגמה 5 ופיתאום בטסט השישי אתה לא עובר. ולא שעברת את כל הטסטים בקומבינה. פשוט כי לבודק השישי הקוץ בראש הוא יותר גדול. ולקונדסון אתה באמת נירא שאתה רוצה פשוט להציק. אישור שמישור. תרא לי אישור שאומר שאסור, כך עובד הדבר ולא אחרת. כל דבר שאסור זה רק בגלל שרשום שאסור להרכיב מידה אחרת של צמיגים לדוגמה. ויש מידה מסוימת שאפשר. בקשר לדוד אחורי ולא למערכת פליטה חופשית כל מעכת פליטה חופשית זה צינור אחד שלם בלי הפרעות. דוד אחורי זה פשוט דוד אחורי. אם נסדק לך הדוד המקורי ואתה תתקין דוד של רכב אחר חברה אחרת לא יודע מה והוא לא יהיה מקורי אז מה? מורידים אותך מהכביש? מי יודעה ומאיפה יודעים שזה לא הדוד המקורי והאם הוא חייב ליהיות מקורי? אם הוא לא מראיש יותר מידי זה מספיק! לא? מישהו יכול להסביר את זה מבחינה חוקית אמיתית?

פורסם
לי יש ANSA והאמת שהוא באמת לא כל כך רועש, אבל בטורים הנכונים הוא מייצר רעש

תכלס זה לא בעיה

הכי גרוע, במידה ונתקלת במניאק אמיתי אז אומרים בסדר שמים ב200 ש"ח בחזרה דוד רגיל לפרוצידורה ואח"כ מחזירים

עם כל הצער שבדבר.......

אני אמור השבוע לרכוש את הדוד הזה

בלי שום קשר לטסט,כי יש לי עוד הרבה זמן עד לטסט

לא תהיה בעיה מביחנת שוטרים על הרעש?

נ.ב בדר"כ קורה שבטסט מכשילים על האגזוז ושוטר לא

וגם מקרה הפוך ששוטר מכשיל ובטסט לא ,אז במקרה שלי אני צריך לקחת סיכון

מה אתם אומרים

פורסם

חוקי, לא חוקי.

אני רואה יותר ויותר רכבים עם אגזוז זרימה חופשי.

אז איפה בדיוק "לא חוקי" פה?

סליחה על הביטוי, במדינה שלנו "להפליץ" זה גם לא חוקי, אז מה?

לא "מפליצים"?

עושים אגזוז כזה, מביאים אישור מיוחד מי זה שעשה את האגזוז (ככה לא?) ונגמר העינין.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

ואתה לא רואה יותר ויותר אנשים שלא עוברים טסטים וימורדים מהכביש בגלל האגזוז שלהם בידיוק מאותה סיבה שאתה לא תמיד יודע מי מפליץ לידך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...