Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אתמול פורסם בYNET, שצ'מפניון זכתה במכרז של מכוניות שרי הממשלה, מבין המתחרות הרבות כדון הS80, סדרה 5 וכ'ו.

למרות שהייתי נותן לשרי הממשלה שלנו לנסוע בקורקינט לכנסת, די מוזר לי שדווקא צ'מפיון, שהיא היבואנית של 2 המותגים, זכתה במכרז.

לפי דעתי משהו לא כשורה התרכש ב"מכרז" הזה, וגרם לצ'מפיון להרוויח את כל הקופה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446212,00.html

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

כנראה שהחבילה הכוללת של צמפיון היתה טובה יותר מאילו של המתחרות.

מה שאותי מטריד הוא הזילזול שהפגינו מקבלי ההחלטה בדוגמא שהמדינה צריכה לתת לאזרחיה, ולחיסכון ולהורדת העלוית אותם היא דורשת.

מנועי הסולר של הקונצרן הם מהמתקדמים והטובים בעולם הרכב.., מדוע הדרישה לא הייתה לצייד את הרכבים במנועים אילו ?

מנועי 1.9 וגם 2.5 ליטר TDI, יכלו לבצע את המשימה בצורה טובה מאוד עם חיסכון ניכר בכסף ציבורי הנמצא במחסור.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מסכים עם קודמי- לא מבין מדוע לא הלכו על דיזל? איפה הדוגמא האישית? איפה החיסכון בכספי משלם המיסים?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

על מה כל ההיתבכיינות? סולר, דוגמא אישית וכדומה...

אפשר לספור על יד אחת את כמות השרים אשר לא חשודים בפלילים\קומבינות\עסקנות וכ'ו.

זה מה שאכפת לאנשים? שהם יסעו על רכב סולר שצורך 30%פחות דלק? (אבל גם יותר יקר לקנייה ואחזקה בחלק מהמקרים)

זה מה שייתן דוגמא אישית?

כשהנשיא מנפנף ב*** שלו מול המזכירה הצעירה זה הרבה יותר מקומם אותי.(וזה לא משנה אם היא רצתה או לא)

כנ"ל גם לכל ראש ממשלה שהולך פעמיים בחודש לחקירה במשטרה בחשד לקומבינות שמעשירות את כיסו מבחינה כלכלית.

כנ"ל לגבי 80% מהשרים שנחקרים תחת אזהרה בחשדות כאלו או אחרות.

יש לי עוד המון דוגמאות וזה רק מראה עד כמה הממשלה שלנו מחורבנת.

אם שר ייסע על סולר\בנזין\גפ"מ (ממש) זה ממש לא מה שייתן דוגמא לציבור הרחב.

פורסם

מה שאותי הכעיס, (קראתי בעיתון, אני לא יודע אם זה רשום בYNET גם) זה שהרבה חברי כנסת אמרו בנוגע לוולוו "ברוך שפטרנו", לטענתם הרכב כאילו משך יותר מדי תשומת לב שלילית, יענו יש לו וולוו יש לו כסף, בעקבות השם הרע שיצרה להם הוולוו הם עברו לרכביהם הפרטיים, אז בכלל מטריד אותי איך זה שבמכרז הם איפשרו לחברות בעלות "סטטוס" להשתתף כמו אודי ומרצדס וכו', המכרז היה צריך להיות בין מכוניות עממית יותר הלא כך? בין הסקודה ל-לוצרן.

איזה מדינה מטומטמת, קונים להם מכוניות והם נוסעים ברכבים אחרים.

פורסם

עוד מעט מישהו יכתוב שהשרים צריכים לתת דוגמא ולסוע באוטובוס.

אז ככה על פי מה שאני יודע יש 3 אוטובוסים שעוברים ליד הכנסת, כאשר אחד מהם מסיים לעבוד מוקדם והשני נוסע פעם בחצי שעה. לתשומת לבכם

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

OMG.. שרים נוסעים בA6.. צריך להחליף את האוטו דחוף!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הם לא משלמים בכלל זה רכבים שהמדינה קונה להם.

אני לא יודע כמה שרים יש, זה משתנה כל יומיים, אבל נניח: 10, 15 גג?

מדובר כאן על כמות אפסית.

לחברי הכנסת יש מאזדה 6, וכאן כבר מדובר על 120 רכבים, למה לא מאזדה 3?

לזכותם נאמר שישנה האפשרות לבחור בפריוס היברדית וחלקם אכן עשו כך.

בנוגע לנושא דיזל/בנזין: תשמע, הרבה אנשים עוזבים היום בארץ את הדיזל, ולא נדיר לראות כבר מוניות בנזין+גז או מורים לנהיגה בעלי רכבי בנזין.

בכל מקרה, בלי להתייחס למכרז (ד"א, צ'מפיון היא לא היבואן של סקודה, אלא סקו-קאר, שצ'מפיון מחזיקים בחלק, משמעותי אומנם, אז נעמיד דברים על דיוקם) ולהאם הרכבים ראויים אני חושב שהיום יהיה בקלות ניתן להבחין בין האופי של השרים:

1. אני חושב שמי שייבחר באודי מייצג את כל מה שרע בשרי ישראל, רצון ליוקרה אישית, זלזול ברגשות של לא מעט אנשים שעדיין סולדים מתוצרת גרמנית (זה לא חשוב אם הסלידה מוצדקת או לא) ועוד.

2. אני חושב שמי שייבחר בסקודה יהיה מי שיחליט להיות פולטיקלי-קורקט.

אני בתור שר הייתי בוחר ללא ספק בסקודה.

בזמנים שהמדינה במצב כ"כ קשה מבחינת העוני והמצב הכלכלי הייתי מתבייש (לא פחות מזה) ליסוע לשדרות או לקריית גת באודי נוצצת.

ד"א, הברוך שפטרנו על הוולבו נאמר לפי מיטב ידיעתי כיוון שהן עשו בעיות השכם וערב.

פורסם

אמנם החברה הרשמית שמייבאת את סקודה נקראת "צ'מפיון-סכו קאר", אבל לפני כמה חודשים צ'מפיון קנו את השליטה ב"סכו-קאר" משלמה שמלצר (הבעלים של ניו-קופל) ומאז הם מחזיקים בשליטה מלאה בחברה היבואנית של סקודה.

העובדה שהיבואן עדיין רשום תחת צ'מפיון-סכו קאר, הינה מסיבות כלכליות ושיקולי מס בלבד.

נקאמיצ'י - לדרוש מחברי כנסת לנסוע במאזדה 3 זה מוגזם. מאזדה 6 הינה מכונית ראויה לחלוטין.

הם בכל זאת חברי כנסת ומן הראיו שיקבלו מכונית מנהלים. דווקא בהחלטה הזו אני תומך ב100 אחוז.

גם בהחלטה לתת רכב בקטגוריה של סדרה 5, A6 ומרצדס E CLASS אני תומך.

בכל מקרה מדובר על גרסאות הכניסה של הרכבים (איזור ה400 אלף שקל ואף פחות (370 במקרה של האודי) - ואל תשכח שהמדינה גם מקבלת עליהם הנחה משמעותית וגם לא משלמת מס.

לצערי, הזוכה במכרז הייתה צ'מפיון עם האודי A6. הייתי מעדיף שיסעו באיזו ביואיק או קאדילק :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה רע בקאמרי?

לדעתי השרים צריכים לנהוג על מכוניות זולות (לא ממש זולות אבל לא רכבי יוקרה).

למה לקבל את הA6 והסופרב?

הרי ברור שכולם (או לפחות רובם) יבחרו באודי וזה מטופש.

בשביל מה להציע 2 מכוניות שהן ממש לא באותה רמת מחיר.

לדעתי הסופרב והקאמרי (שעולות מחיר דומה ומספקות אחלה תמורה לו) היו צריכות להיות הבחירה הסופית (כן אני יודע שטויוטה לא הייתה במכרז וזו טעות לדעתי).

- 306 XSI -

פורסם

כאשר יש אנשים רעבים ללחם פשוטו כמשמעו וכאשר יש 7 מליארד שקל עודף ממסים שזה כסף של כל אחד מאיתנו והממשלה לא מוכנה לחלק אותו כי הם טוענים שאנו בתקופה של חיסכון, מן הראוי שה"שרים" וה"ח"כים" יסעו במכוניות זולות מאוד כמו C4 וכד'

רכב נוח זול איכותי ובטוח, אין שום סיבה לתת להם לבזבז את כספנו ואם הם רוצים שיממנו את אחזקתו מכיסם הם מקבלים מספיק כסף.

ב4 מיליון שקל שנשפכו פה על כלום הייתי מאכיל מאות אנשים במשך שנה, וזה שווה יותר מלתת לאוכלי החינם רכב.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...