Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הLRX4.1K הוא אחד המגברים הטובים שראיתי במחיר שלו.

מישהוא יודע לומר לי מה המחיר שלו בערך ?

כי הוא (מן הסתם) לא מופיע באף אתר מכירות ישראלי ..

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

אני מתחיל להיסגר על האודיסון LRX4.1K מול הRS4

כאשר אני אקשיב קודם לאודיסון (SRX) של חבר שמחובר בבי-אמפ להייברידים ואגבש דיעה.

הציעו לי גם אופציה של מגבר של אלפיין PDX 4.150

גם במקרה הזה , לא יודע מה מחירו , ואיך ביצועיו למרות שממה שאני מכיר וקראתי מגברי ALPINE טובים למדיי .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יושב פה וקורא את כל התגובות ולדעתי האופציות די ברורות ,

עם לפי מה שבדקת תומר האופוס עולה בסביבות ה 2800 ש"ח אז ה rs4 עולה משהו כמו 2400ש"ח

הייתי אומר שההחלטה די ברורה כאן - אופוס ! ללא כל צל של ספק מגבר איכותי וחזק ואגב קצת יותר גדול

מה rs4 ה rs בערך בגודל של ההיהפוניקס שלך ה 4 ערוצים ,בכל אופן הייתי ממליץ שתשמע גם את האודיסון

כדי לקבל טעימה אבל נראה לי שלאופוס יהיה צליל יותר חם ומלא אל תשכח שאח"כ אתה "תאלץ" לסבול אותי שוב

באוטו שלך מול ה 9855 שלך :-D

בהצלחה

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

אין לך מה בכלל לשמוע את הSRX, כי הוא שונה לחלוטין מה LRX, רמה אחרת לגמרי .

האופוס הוא מגבר מעולה, ניתן לתת עליו הרבה שבחים, אבל "חם" זאת לא בדיוק אחת מתכונותיו.

under construction..

פורסם

האופוס הוא מגבר מעולה, ניתן לתת עליו הרבה שבחים, אבל "חם" זאת לא בדיוק אחת מתכונותיו.

+1

ובגלל זה אמרתי שאני לא אוהב את הקלאס T ,D

לא אמרתי שהוא גרוע, אמרתי שאני אישית לא אוהב אותו

פורסם

אני מתחיל להיסגר על האודיסון LRX4.1K מול הRS4

כאשר אני אקשיב קודם לאודיסון (SRX) של חבר שמחובר בבי-אמפ להייברידים ואגבש דיעה.

הציעו לי גם אופציה של מגבר של אלפיין PDX 4.150

גם במקרה הזה , לא יודע מה מחירו , ואיך ביצועיו למרות שממה שאני מכיר וקראתי מגברי ALPINE טובים למדיי .

תומר

מחיר ה - LRX4.1K ללא קשרים עם היבואן לפחות 5.5K

תחשוב אולי בכל זאת כדאיי לך להפעיל קצת הגיון..

לקנות מגבר 2 ערוצים חזק 150W לערוץ ומגבר 2 ערוצים חלש 40-80W לערוץ ותצא בהרבה פחות נזק לכיס!

ה- SRX הם מגברים לא יותר מ"בסדר" חזקים, חביבים..

אך חסרי סאונד חם שאודיסון מבאים כבר מסדרת ה- LRX ושלא נדבר על חלומות כמו VRX

תראו כתבות מחו"ל בפורומים לSQ אנשים בעליי מגברים מדהימים כמו ה- ARC AUDIO XXK מחליפים אותם ל -LRXים החדשים של אודיסון רק בגלל הסאונד המיוחד שלהם!

ובכל זאת הסט סט שלך זה "סה"כ" היבריד (אחלה סט אבל עדיין לא סופרימו) לכן אין צורך להיסחף לאודיסונים למיניהם.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

ובכל זאת הסט סט שלך זה "סה"כ" היבריד (אחלה סט אבל עדיין לא סופרימו) לכן אין צורך להיסחף לאודיסונים למיניהם.

מסכים ולא מסכים :-D.

פעם באיזה מפגש ניר אמר לי שהוא שמע את ההיבריד בהמון וריאציות, בי אמפ, שמי אמפ, בי וייר (אצלי אז) , וכו'

לפי דבריו הסט הנ"ל נשמע הכי טוב עם גנסיס דואל מונו, את האמת אני לא שמעתי את השילוב הנ"ל - אבל אני מאמין לו!

פורסם
מסכים ולא מסכים :-D.

פעם באיזה מפגש ניר אמר לי שהוא שמע את ההיבריד בהמון וריאציות, בי אמפ, שמי אמפ, בי וייר (אצלי אז) , וכו'

לפי דבריו הסט הנ"ל נשמע הכי טוב עם גנסיס דואל מונו, את האמת אני לא שמעתי את השילוב הנ"ל - אבל אני מאמין לו!

וואו !!!! כמעט כול סט ישמע הרבה יותר טוב עם דואל מונו , ואתם יודעים מה עם המחירים שנזרקו כאן על מגברים אולי כדאי ללכת על הדואל מונו .

אני אתן את 50 סנטים שלי ואציע את הנאקאמיצ'י . אני לא אוהב את הפייז/אודיסון (ולפני הצליבה הגדולה נכון לא שמעתי אותם . וגם לא אשמע !! ) קבל את הדיעה הזו איך שתרצה

בברכה יהודה

פורסם
וואו !!!! כמעט כול סט ישמע הרבה יותר טוב עם דואל מונו , ואתם יודעים מה עם המחירים שנזרקו כאן על מגברים אולי כדאי ללכת על הדואל מונו .

ראיתי מישהו מוכר פה ביד שניה ב 3K, לדעתי אחלה עסקה.

פורסם

ציפיתי למכה בבטן ממחיר ה4.1K אבל לא כזו .

5.5K זה הרבה יותר מידי .

LRX רגיל עולה משהוא כמו חצי ממנו ע"פ מה שאני יודע.

אני חוזר ומדגיש שאין לי כוונה ללכת על שני מגברים למרות שזו האופצייה הכי טובה .

אז נשארנו עם הפייז ? והנקמיצ'י ?

תומר

פורסם

שלום..

אני הייתי ממליץ על הפייז RS4 כרגע יושבים לי שניים באוטו אתה מוזמן לבוא

לראות אותם ביום חמישי כשאני חוזר מהבסיס בע"ה

הם נורא עוצמתיים אין עיוותי צליל אין רעשים.. מגבר טוב ואם הייתי מחזיר את הזמן אחורה מה שבטוח שהייתי קונה משהו אחר יותר זול, יותר חלש כי זה יותר מידי בשבילי!!

בגישור הם נותנים עוצמה חזקה גם כן, חיברתי אליהם קיקר L7 הייפוניקס אטלס (900 rms) יש לו כוח והוא נותן ונותן לא נכנס לי אף פעם לפרוטקשיין והם יושבים במקום סגור אטום ככה שקצת חם להם ושום דבר לא מונע מהם לתת ולתת, הוא פשוט מגבר עוצמתי.

אבל כמו שאני קורא אתה דיי מתלבט עם מגבר אחר. מה שכן לא שמעתי את המגבר השני בפעולה ולא ראיתי אותו עובד ומגביר רכיבים ככה שלהגיד משהו רע או טוב אני לא יכול.. אני מאמין שהוא מגבר מעולה גם!

לילה טוב,

אביעד.

פורסם
"אני לא אוהב את הפייז/אודיסון (ולפני הצליבה הגדולה נכון לא שמעתי אותם . וגם לא אשמע !! "

לא צליבה ולא כלום

על סמך מה אתה מחליט?

ע"פ הנתונים שלהם , הם נראים לי שהם לא שווים את הכסף ועשו מהם יותר הייפ מאשר מה שהם . אבל זו דעתי , על כול מה שהיא שווה או לא . שכול אחד יחליט לעצמו .

נ.ב אם הפייז היה מתומחר בסביבות ב1500/1600 ש"ח זה היה עוד בסדר . במחיר שדורשים עליו כאן יש דברים יותר טובים

ודרך אגב לקאדנס יש מגברים חדשים מעולים ולהביא אותם לא יעלה הרבה , כנ"ל גם לארק אודיו . אז קדאנס זה תמורה למחיר , אבל הסדרות של ארק אודיו לבטח הרבה יותר טובות (לדעתי לפחות) הן מהאודיסון והן מהפייז .

בברכה יהודה

פורסם

אני לא מבין איך פייז נכנס לרשימה יחד עם ארק אודיו ואודיסון.

מצטער, המגבר הכי יקר של פייז כ4 ערוצים זה האופוס 150.4 (יש גם את האופוס 4 הישן והמעולה) עולה 2800 ש"ח.

שזה בערך חצי מחיר מהאודיסון והארק-אודיו.

ארק אודיו אלו מגברים יקרים בטירוף, כי הפשוטים שלהם זה כמו לקנות את הSRX של אודיסון, או את הדרע'ק בלו של בראקס בקיצור "להיות עם להרגיש- בלי!"

הנאקאמיצ'י הוא מגבר מעולה, האודיסון LRX4.1K החדש עולה כמעט ב60-70 אחוז יותר מהישן כי הוא גם מוציא כמעט פי 2 הספק ממנו, והוא בכלל בנוי כ2 מגברים במגבר אחד.

ישנם גם מגברים מעולים של אקליפס שאני לא יכול להמליץ עליהם פה כי הם פשוט לא ברי השגה ,כי זה לא מהליינים החדשים שלהם, כנ"ל גם מגבר אטון שזהים למגברי ארק-אודיו רק עולים קצת פחות ועוד כל מיני מציאות.

אם זה עד 3000 ש"ח +-.

האופוס הוא בחירה מעולה, כנ"ל גם הנאקאמיצ'י PA2004, גם הLRX4.300 יעשה את העבודה.

under construction..

פורסם

אם זה עד 3000 ש"ח +-.

האופוס הוא בחירה מעולה, כנ"ל גם הנאקאמיצ'י PA2004, גם הLRX4.300 יעשה את העבודה.

אני חושש מה 400.3 של אודיסון , הוא נראה איכותי אך חלש .

עלי לבדוק גם את אופציית נקמיצ'י .. מישהוא יודע מה המחיר שלו ?

תומר

פורסם
אני לא מבין איך פייז נכנס לרשימה יחד עם ארק אודיו ואודיסון.

מצטער, המגבר הכי יקר של פייז כ4 ערוצים זה האופוס 150.4 (יש גם את האופוס 4 הישן והמעולה) עולה 2800 ש"ח.

שזה בערך חצי מחיר מהאודיסון והארק-אודיו.

ארק אודיו אלו מגברים יקרים בטירוף, כי הפשוטים שלהם זה כמו לקנות את הSRX של אודיסון, או את הדרע'ק בלו של בראקס בקיצור "להיות עם להרגיש- בלי!" אני חושב שזה לא נכון , אבל זו דיעה אישית שלא מבוססת על שום דבר מעשי .

אני לא אוהב את האודיסון ואני חושב שאם כבר אז צריך ללכת על מגברים טובים , ואם רוצים מגברים שנותנים תמורה מירבית , אז יש את הקדאנס ואת הפייל ועוד כמה .

וכן אני לא חושב שכדאית המדרגה הזו של 2800-3000 למגבר , כי זה לא תמורה לכסף ומאידך אתה גם לא מקבל מגברים שהם באמת טובים ומצטיינים (בשביל זה אתה צריך להוסיף בין 1K ל2K )

בברכה יהודה

• תוכן חדש...