Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה אבי כייף לשמוע, אם אהבת את זה, אז יש עוד שירשור (די גדול) על אחותה החורגת

סופי הווספה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=124778&highlight=%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%AA+%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%9B%D7%94

תהינה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 349
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מות הגיישה

אני בעבודה, השמנמנה נחה מנוחת שבת בבוקר בחניון למעלה אפילו השתדלתי

לחפש לה מקום בצל.

לפתע טלפון, על הקו הבן החייל, "אבא לא יודע מה קרה, אבל עשיתי תאונה...."

גוש קר עובר לי מהגרון לבטן, "איך אתם מרגישים שאלתי, אנחנו בסדר קצת שריטות

והגב כואב לי" איפה אתם? אני שואל, בכניסה לפלמחים ע"י הכניסה לבסיס....

"תסביר לי מה קרה"

"לא יודע אבל האוטו הלך...."

"כפרה על כולנו"

טלפון מהיר לרנצ'וק, מזניק אותו למקום, גיסי שגר סמוך גם הוא מוזנק, ואני מקבל אישור חריג

עוזב את מקום העבודה לכיוון.

מגיע לשמנמנה, לחיצה על המתנע, המנוע מטרטר מפנה את החרטום העגול לעבר היציאה מהעיר,

100 וקצת והחיפושית חותרת, מזגזגת בין הנתיבים, וממשיכה,

מתחבר לכביש ימת"א ומתחילים לטפס את הקסטל, גז מלא טירטור בריא מאחור השמנמנה מושכת

בעליזות, קצת לפני שיא העליה אני מפנק אותה בשלישי. תחילת הגלישה רביעי גז....

הדרך חולפת לה בקצב, וכבר צריך לתמרן אחרי עקיפה למסלול הימני למחלף ענבה, סיבוב ארוך וכייפי

לא צריך להוריד את הרגל מהגז, וחזרה לישורת, עוד קצת ואני שם רק לא לפספס את המחלף לפלמחים,

ממשיך בפלמחים גיסי כבר שם וגם רנצ'וק הגיע, שיירה קצרה והינה היא, הגיישה היפנית שלי, סובארו

אימפרזה מודל 94 גיר ידני יד שניה, קניתי אותה עם 150000 ק"מ על השעון היום יש כבר 280000

מרחוק רק הפגוש האחורי ניראה נפול אבל שמתקרבים...גלגל ימין אחורי נימצא בזווית מטורפת מכה בדופן

הקורה ריסקה את פתח מכסה הדלק מעוותת את כל האמבטיה הפנס אחורי והדלתות שמשה ימין מאחור מנופצת

ו...זהו, חישוב מהיר מבהיר את המצב, הגיישה הנאמנה קיפחה חייה. ומוכרזת כאובדן גמור.

רגע של התיחדות, ואז בפרץ של אנרגיה מפורקים כל הדברים לפני בוא הגרר ומוכנסים לחיפושית,

הגישה נישארת ריקה מציוד ומועמסת על הגרר בדרכה האחרונה לי-ם בפעם הראשונה ואחרונה על גרר!

בדרך הביתה יחד עם הבן והשמנמנה אני מנסה לחשוב על התקופה המדהימה שהיתה לנו ביחד, החוויות

ומפגן האמינות, כיצד שירתה אותי בנאמנות במשך שנים, וקצת קשה לי לחשוב על רכב אחר שיחליף אותה....

אז אם מישהו מכיר סובארו ידנית ממודל 2000 ומעלה יד ראשונה ק"מ נמוך אשמח לשמוע - רן

פורסם

אהלן רן!

קודם כל שמח לשמוע שהילד מרגיש טוב,נקווה שלא תצטרך אותי בהקשר של תאונות אבל בכל עזרה אחרת באזור המרכז ובעיקר ראשל"צ אשמח לעזור.

אם מעניין אותך לנסר 2000 יד 1 עם 28000 ק"מ(עשרים ושמונה אלף) תודיע לי בפרטי

להתראות ורק בשורות משמחות יותר!

פורסם

אכן משמח לשמוע שיורש העצר וחבר מרעיו יצאו ללא נזקים.

עכשיו... מה מוסר ההשכל של הסיפור?

שבשביל להוציא את הגרמניה מירושלים לנסיעה ארוכה, מענגת בעלת קצב משביע רצון, צריך לרצוח יפאנית בגוש דן.

:twisted::wink:.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

זכרון יפנית לברכה , תנוח הגיישה על משכבה בשלום , מי יתן ובמותה תביא חיים ליפניות אחרות , אני בטוח כי יש לה אחיות הדורשות השתלה וכי היא תוכל לעזור ...... :?

העיקר שיש שמנמנה שמטרטרת ומטרטרת ומטרטרת ( יא אני מתלהב לכתוב מטרטרת ...) , וכמו שאבא ג'ורי תמיד אומר :

כל סוף הוא התחלה ...

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

באין אחות לה לצרה, הפכה השמנמנה לרכב הראשי של משפחת המלוכה.

אתמול בערב, יצאה אשתי שתחייה, לנסיעה עם השמנמנה וחזרה עם חיוך

מאוזן לאוזן, אתה יודע אמרה לי, צריך לשפץ אותה, איך נהנתי מהנהיגה,

מיד רצתי לחלון לחפש חמור לבן....

פורסם
באין אחות לה לצרה, הפכה השמנמנה לרכב הראשי של משפחת המלוכה.

אתמול בערב, יצאה אשתי שתחייה, לנסיעה עם השמנמנה וחזרה עם חיוך

מאוזן לאוזן, אתה יודע אמרה לי, צריך לשפץ אותה, איך נהנתי מהנהיגה,

מיד רצתי לחלון לחפש חמור לבן....

לי יש חמור לבן, בעצם לא חמור... פיל לבן... וגם אותו צריך לשפץ.

ואמרת שהאגז כלים מוכן, נו....

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם

רק עכשיו ראיתי- שמח לשמוע, שהכל בסדר!8) מה קרה בכלל- מישהו נכנס בו?

אם כבר סוברו- יאללה, תשתדרג לאיזו אימפרזה-טורבו!:twisted::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לשושונים

אני לא יודע מה אתה עושה בפורום הזה

אתה צריך להיות סופר

רם אורן היה מת לכתוב ולהעביר תחושות כמוך

תענוג לקרוא

יוסי

מחזק !

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

לכתוב את המילה "שמחתי", בהתאם לנסיבות...נראה לי לא כל כך מתאים, אבל בכל זאת שמחתי לקרוא שהבן בסדר.

ואם היית צריך עוד הוכחה כלשהי לגבי איכות השמנמנה, המטופלת היטב...קיבלת. עכשיו רוץ ועשה מה שאשתך אמרה.....

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

יאללה שיפוץ מקיף לפני שהיא מתחרטת !!!!

(ודיר באלק רק צמיגים 155/156)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בעוד מס' שעות, השמנמנה תיקח אותנו לשדה התעופה, ותמתין לנו בחניון

ארוך טווח עד לשובינו,

שם תספר צ'יזבטים ממלחמת יום כיפור לשאר חברותיה החדשות.

אז אם מישהו רואה אותנו בדרך לנתב"ג שיצפור, ומי שיעבור שם במהלך

השבוע הבא, שיזרוק לה מילת עידוד ואיזה לטיפה על הגג, שלא תרגיש מוזנחת!

ועד אז אדיוס אמיגוס....רן

airplane.gif

• תוכן חדש...