Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

יש לי שאלה בבקשה על הרכבה של מערכת

אז ככה ... החלקים שיש לי שמחוברים כעת הם

רדיו דיסק פיוניר DEH 750MP

מגבר 5 ערוצים L.A 5.700

סאב 12" PUNCH RFZ-2412

סט קומפוננט HERTZ ESK 6.5

זוג רמקולים 9*6 C.V -1693 {קישור, לא מצאתי תמונה} http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=20711

עכשיו כל זה מחוברים כרגע ברכב

יש לי ביד עוד מגבר של V12 ואני רוצה להרכיב אותו גם כן

מה אתם ממליצים לי לעשות ?

האם באמת להרכיב אותו, ואם כן איזה מן החלקים שהזכרתי למלה להשאיר בA.L ואיזה חלקים להרכיב לV12

שמתי תמונות של מה שמצאתי {מיצטער}

תודה רבה ושבוע טוב

ה-V12.gif

המגבר הקיים עכשיו ברכב.jpg

פורסם

אייל היקר שלום,

אני ממליץ לך להרכיב על המגבר 5 ערוצים את הסאב וופר על ערוץ המונו שלו ואת הסט הקידמי בתצורת בי-אמפ (תריץ חיפוש - אתה תמצא מספיק מידע).

על המגבר הV12 - תחבר את האחוריים ואל תפתח אותם יותר מידי.

לגבי איך לעשות את הבי-אמפ, אני לא יודע אם הHU שלך הוא משולל יכולות כאלו מבחינת הקרוס שלו או לא

אבל יש לך שתי אופציות במידה והוא לא - הראשונה היא לשכלל את הHU.

השניה להשיג קרוס אקטיבי חיצוני שיעשה את העבודה (אפילו קרוס פשוט נוסח לאנזר X6 יעשה את העבודה היטב - משומש אפשר למצוא גג עד ה400 ש"ח)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה...

מה התוצאה תיהיה

שמיעה יותר חזקה איכות יותר טובה

יש המלצות על מתקין מקצועי שאני יגיד לו מה אמרתם והוא יעשה את זה על הצד הטוב ביותר

פורסם

אייל - תקרא את נהלי הפורום.

ינעלו לך את הת'רד הזה בסוף.

תריץ חיפוש על נושא בי-אמפ ואתה תבין יותר אחרי זה.

איך ישמעו זה עניין של איך המתקין יכוון גם.

תגיד לנו מאיפה אתה ואנשים ימליצו לך כאן על מתקינים טובים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קיימת אפשרות לבצע "בי אפמ"

אם שומעים כרגע טוב ואם אתה מרוצה, לא בטוח ש"בי אמפינג" זה מה שאתה צריך כרגע.

אם אתה לא מרוצה, אולי צריך לכוון או לעשות משהו אחר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...