Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מר אמיר שליט הנכבד וההזוי שלום,

יש שתי אפשרויות בלבד:

1. אתה ילד משועמם וכל כך לא פופולרי בקרב חבריך (ואני מבין למה) שאתה יושב בחופש הגדול וממציא שטויות מפגרות ממוחך ההזוי (אפשרות זאת נראית לי ביותר).

2. אתה אדם בוגר, כל מה שאתה כותב נכון ואז מיד מתקיימות שתי אקסיומות:

א. המח של הרבה יותר הזוי מאפשרות מספר1.

ב. אתה עבריין גדול מאוד ואני פונה אליך בבקשה חוזרת לחשוף איפה אפשר לעבוד אצלך ולהתעשר על חשבונך.

כל פגיעה במשכורתו של העובד היא עברה חמורה על החוק!

אפילו אם עובד אמר לך שהוא הולך לרסק את האוטו הפרטי שלך, לקח אותו ללא רשות ואכן ריסק אותו! אתה מוזמן כמובן לפטר אותו ולתבוע את כספך בבית המשפט.

שקל אחד בודד שתקצץ ממשכורתו, ואתה עבריין!

תנסה לשריין את עצמך באלפי חוזים דרקוניים, זה לא יעזור לך, עדיין יעמוד לזכות העובד הסעד שהוא נזקק לעבודה ולכן הסכים וחתם על ההסכם, אתה עדיין תישאר עבריין.

תוציא מהראש שלך את השטות העבריינית שנקראת "פיצוי מוסכם מראש" ותתמיע עמוק עמוק בנשמתך שאתה עבריין שעושק את העובדים שלו!

גם הקופאיות של הסופר חתמו על חוזה שמחייב אותן לעמוד כל משך העבודה, תראה איזה יופי הן יושבות עכשיו ומה עזר לסופרים החוזה שהן חתמו עליו.

וכפי שכבר ציינו מספר פעמים, תחליף את הפונט שלך כי קשה לקרוא אותו, כאן כבר אין דיון מלומד אלא הוראה חד משמעית!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משהו הזוי הולך פה...

אמיר ניתן לומר שהדקטטורה בעיצומה ללא רחמים...

אם כל זה נכון אז חבל שהחוק נותן אפשרות לנצל אותו לרעה כמו שאתה עושה זאת.

והייתי רוצה לראות את המעגל החברתי שלך, חברים שלך פוחדים לזרוק נייר ברחוב, לחצות באור אדום מעבר חציה ועוד ועוד רק כי אתה איתם... עצוב.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

bagira,

יש שתי אפשרויות, או שאתה צודק, או שאני צודק.

את ענין הפיצוי מוסכם מראש לא המצאתי כך סתם, למיטב זכרוני זה עוגן בעבר באיזו פסיקה של בית דין לעבודה ובלבד שסכום הפיצוי יהיה נקוב מראש ומפורט בחוזה לכל מקרה ומקרה.

אני אבדוק שוב את הענין מבחינה משפטית לקראת סוף החודש, (אני יוצא לחופשה בחו"ל מחר).

אם אתה צודק, הרווחתי מהדיון הזה בפורום רק דבר אחד, שאני אתקן את המעוות לפני שיהיה מאוחר מידי,

וגם זה רווח גדול מאוד.

כל טוב

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לגבי חברות השמירה:

עניינן נידון בבית הדין לעבודה לא פעם, ובכל פעם הן נאלצו לפצות את העובדים שמשכורתם נפגעה.

למה שלא תרים את הכפפה ותספר לנו באיזה תחום אתה מעסיק שאתה יכול להרשות לעצמך לקזז מהעובד 300 ש"ח ליום והוא לא יעלם לך תוך דקה?

פורסם

איזה שירשור הזוי ומצחיק :lol:

אדון אמיר שליט, את דעתי עליך אביע באמצעות ביטוי שנמנעתי עד עתה מלהשתמש בו מתוך התחשבות בכללי הפורום: פחחחחחחחחחחחחח.

אה כן..ובבקשה, אל תתבע אותי על הוצאת דיבה. אני מתחנן!

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

• תוכן חדש...