Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני בדרך לקנות סובארו 1600 שנת 89 יד רביעית שמורה ומטופלת ללא חלודה.

שני הבעיות העיקריות הם "בריחת גז" מהמזגן והסובארו צורכת 1 ליטר שמן בחודש.

1. לגבי בריחת הגז האם זה אומר שהלך המדחס או רק חור ( אם אפשר עלויות זה יהיה מעולה).

2. לגבי צריכת השמן הבנתי שסובארו אוכלת שמן האם זה טבעי (האוטו לא מעשן!!) הרכב נסע ק"מ 230K וצורך בין ליטר לליטר וחצי בחודש.

תודה.

פורסם

1. ללא אבחון הבעיה לא ניתן לתת הערכת מחיר. סביר להניח שאם הוא לא תיקן את זה זה לא זול.

2. השמן הולך לאנשהו ותקווה שלא למים. בכל מקרה זה מעיד על מנוע שצריך לפתוח אותו. אני במקומך הייתי יורד מהרכב.

פורסם

אביב,משפט המחץ שלך הוא "כל דבר אפשר לתקן השאלה באיזה מחיר".

אבל- מנועי סובארו מאוד אמינים וראיתי במהלך שירות המילואים שלי לפני 5 שנים רכב דומה שנת 86 עם 400 אלף קילומטר ידני ולא פתחו מנוע.(הרכב יד ראשונה של חבר הכפר -אלדד אחרי ירושליים

צריכה של ליטר שמן לחודש לפי טענת פותח השרשור תלויה בכמות הקילומטר'ז שהוא עושה וצריכה של ליטר ל-1000 ק"מ היא סבירה ביותר,אל תשח הרכב שנת 89 ולא 99....

בנוסף מנועי סובארו (אם צריך להחליף) זולים מאוד ולא קשים להשגה כך שאם פותח השרשור מעוניין ברכב ויגלו בבדיקה שהאוטו מעשן (בעיה ברינגים) אפשר להוריד 4000 ש"ח למוכר,לקנות את הרכב ובכסף הזה אתה מביא מנוע,עבודה,שאר ירקות :(טיימינג/משאבה/מותחנים/צינורות.

אם הרכב מיועד לשמש את פותח השרשור לאורך זמן זו עדיין הצעה כדאית והיא הופכת יותר כדאית אם איבוד השמן הוא בגלל נזילה ממחזירי שמן של טיימינג /מחזיר שמן אחורי/קרטר - עד שלא יודעים מהיכן איבוד השמן לא כדאי למהר לחרוץ את גורלו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא חרצתי את גורלו ולא אמרתי שהקניה לא כדאית. גם פורשה עם מנוע גמור במחיר מסויים יכולה להפוך למציאה. אך בהיעדר רקע טכני ואני מניח שהבחור גם צעיר יחסית אני לא בטוח שהייתי ממליץ לו ללכת על פרויקט כזה.

בכל מקרה אם תחליט לקנות את הרכב יש לבצע בדיקה מקיפה למצב המנוע ולפיכך להוריד את המחיר מהמוכר, בהנחה שזה האחרון יסכים בכלל להוריד את המחיר ולא מחפש פרייאר.

פורסם

ליטר בחודש לרכב הזה זו צריכה לא הגיונית, יכול להיות שמדובר בנזילה,צריך לבדוק.

במקרה הכי הכי גרוע,אתה מביא מנוע ב 1500-3000 ש"ח, כולל הרכבה(הזול זה לגבי מנוע מפירוק, היקר לגבי מנוע מייבוא).

ותוסיף עוד עבודה וכל מה שמסביב,עוד 1000 שקל במקרה הכי גרוע.

בכל אופן,לא הייתי ממהר להספיד את המנוע הנוכחי במיוחד שעבר רק 200+, שזה לא הרבה למנועים האלה.

לגבי בריחת גז מהמזגן,צריך לבדוק,יכול להיות שזה רק לחזק משהו, צריך לבדוק מאיפה יש בריחה.

• תוכן חדש...