Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצער רב .... כנראה .... אני נאלץ להיפרד מהרכב שלי :cry:.

סיאט לאון-טורבו-4, 2002, כנראה השמור, הנקי והמטופל בישראל.

אין אפילו גרם פחחות אחד, נקי ושמור בצורה חולנית, הכל במקום, הכל מהודק, הכל עובד.

הרכב משודרג ומטופל בקפדנות ובטוב טעם.

למי שלא מכיר: הרכב מגיע במקור עם מערכת 4X4, מערכת בלימה הכי גדולה בקונצרן (דיסקים 312 כפולים מלפנים, 256 כפול מאחור), ESP מלא וניתן לניתוק, ABS, בקרת אקלים, סאנרוף, כריות אוויר גם בכיסאות, גיר מחוזק 6 הילוכים, קלאצ' הכי חזק בקונצרן, טורבו K03s, ועוד ועוד.

לכל מי שחושב להציע את המחיר שרשום על הניירות של לוי יצחק הנקראים "מחירון" - מומלץ להפסיק לקרוא כאן.

הרכב אחרי טיפול 75K, שכלל שמן מנוע סינטטי מלא (LM) + פילטר (שמוחלף אצלי בתדירות כפולה מהנדרש, כל 7.5K) החלפת כל נוזל הבלמים, נוזל קירור G12 מקורי VAG, החלפת דיסקים ורפידות קדמיים חדשים, מקצועיים ויקרים מאד (312 מ"מ כפולים LUCAS) שמן גיר REDLINE MT90 חדש ויקר, ועוד ועוד, סה"כ מעל 3K ש"ח לטיפול.

הטיפול הקודם (60K) כלל טיפול האלדקס (מערכת ההנעה הכפולה) מלא ויקר, טיימיניג מלא, פלאגים PFR6Q (הכי , יקרים, מוחלפים כל 60K) שמנים מלא, וגם הוא עלה מעל 3K ש"ח.

יש לי את כל הסטוריית הטיפולים וכל הקבלות של הרכב מהיום שהוא עלה על הכביש.

תוספות:

בולמי קוני ספורט מתכווננים חדשים, הצהובים (הקונה יקבל את המקוריים במצב מעולה סגורים בקרטון)

קפיצי EIBACH PRO , הנמכה סולידית של 20- חדשים (הקונה יקבל את המקוריים בקרטון)

כריות בולם באותה הזדמנות (מקוריות ויקרות אש)

חישוקי OZ SUPERTURISMO 7.5X17 עם אופסט קליל חיצוני (מצורפת תמונה)

צמיגי פירלי P_ZERO ROSSO 225/45-17 דגם הAsimetrico, בני 3 חודשים, יקרים להחריד.

המידות שונו ונרשמו ברישיון, כולל אישור המחלקה הטכנית של צ'מפיון.

ניהול מנוע (צ'יפ) ABT על אותה תוכנת מנוע, גדישה נמוכה מאד של 1.1 באר לצורך אמינות, 210 כ"ס 30 קג"מ (מצורפים גרפים בלינק)

שעון גדישה AUTOGUAGE חדש

פילטר K&N INBOX

תוספת של ביפר שמותקן על האזעקה\קודן המקוריים הסוגרים חלונות, רדיו, סאנרוף.

נורות קדמיות מקצועיות ויקרות Philips Blue Vision H7 4750K

מערכת מקורית (8 רמקולים) והוספתי 6X9 של פיוניר הכי יקרים, לא זוכר את הדגם...

LIP קדמי של סיאט לאון קופרה R.

ספייסרים 10 מ"מ, כולל ברגים ארוכים וברגי נעילה - לא הורכבו עדיין, מחכים לבושינגים קדמיים של פאוורפלקס שגם הם כנראה לא יותקנו אצלי ...

עלה לי, כולל התוספות מעל 95K ימכר ב 75K ומעלה בלבד, מבקש רק מרציניים בלבד להתקשר.

מצ"ב מאמר מפורט על הרכב: http://www.motori.co.il/content/view/122/10909/

877016190_8002b6df8e_o.jpg

ליאור

052-6776666

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...