Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי סיאט איביזה שנת 2000 דגם סטלה

החלנות הקדמיים שלי הם חשמליים, אתמול התגלתה תקלה שחלון ימין לא עולה מהכפתור שנמצא בצד הנהג להוריד את החלון אפשר רק לא להרים, מנגד זה בכפתור של אותו דלת ימין יש שליטה מלאה גם למטה גם למעלה.

מה שכן האזעקה שכוללת מרימי שמשות גם לא מרימה את החלון הימיני באת סגירת הרכב.

אילו תקלות יכולות להיות?

האם הדעה שזה כניראה הכפתור?\

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

לפני חודש ומשהו פקדה גם אותי תקלה כזו באפלאוז 97,אוטומטי.

חשבתי שהלך המרים שמשות,והמנגנון.

ביום שישי האחרון לחצתי על השלט של האזעקה והרכב לא נפתח (בלאגן שלם,לא היה לי שלט ספייר).

לאחר שהיה ברור שהסוללה תקולה,החלפתי אותה בעלות 5 ש"ח ומאז נחש נכון.... כן,גם מרימי השמשות עולים.

אז..יכול להיות שזו הבעיה ויכול להיות שיש שתי בעיות נפרדות.

כדי לבדוק את עניין השלט: האם כשאתה פותח את הרכב מהשלט האזעקה תמיד מרימה כלפי מעלה את הכפתורים או שפעם כן פעם לא....

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הבעיה יכולה להיות מפל מתח בדרך למתג הנ"ל. תבדוק כמה מתח מגיע אליו ברגיל, גם למתג שבצד הנוסע, ותבדוק את אותה בדיקה בדיוק תחת עומס (בזמן שאתה מוריד ומעלה). לפי דעתי זהו מפל מתח, אשר גורם למרים השמשה לקבל מתח נמוך יותר, ובכל גורם לתזוזה איטית יותר של המנוף, וכתוצאה מכך החלון עולה לאט. כשאתה פותח אותו, החלון יותר כבד מהמנוף, לכן הוא יורד מהר (שים לב שהוא יורד מהר יותר ממצב רגיל, בגלל שאין למנוף כח התנגדות). מי שלא מבין אותי, שייפנה טליי בפרטי ואני אסביר לו.

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם

מה קשור מפיל מתח או סוללה של שלט?

כתבתי שמתג צד נהג לא מרים חלון נוסע רק מוריד מול זה מתג המופע עובד מצויין לשני הכיוונים. אני מאמין שחוסר שליטה על צד הנוסע וגם חוסר תגובה בזמן הפעלה של האזעקה קשורים לאותה הבעיה.

דני

פורסם

הורד את חלון צד ימין ואז נסה להרימו ממתג צד הנהג כשאתה לוחץ עליו רצוף ופותח הדלת ומזיזה עד לפתיחתה המלאה ואם יעלה החלון בשלב כלשהוא אז יש נתק או מגע לא טוב בצמת חוטי דלת הנהג בין המשקוף לדלת.

זאת כמובן רק "יריה באויר" לבדיקה מסוימת בלבד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כמו שאני זוכר נכון, אם המתג של הנהג לא מחובר לצמה של החלונות המתג של הנוסע לא עובד בכלל,עכשיו ניסיתי את ה"יריה באוויר" וזה פשוט הראה איפה תקוע הבעיה מכיוון שכמה דפיקות על הדלת גרמו לאי יכולת העלה של חלון ימין אפילו אם המתג של אותה דלת לכן מפה אפשר להבין שהבעיה או מגעים או כשל במתג "הראשי"

תודה לעוזרים

דני

פורסם

היתה לי את אותה הבעיה בפיאט בראבה ולאחר בדיקת מפל מתח על המנוע מצאתי הפרש בין הלחיצה מצד הנהג ובין הלחצן בצד הנוסע.

דבר ראשון שבדקתי הוא האם מגעי הלחצן שבצד הנהג תקינים.עשיתי זאת ע"י פירוק הלחצן וקיצור(בעזרת חוטים)של המגעים,

אח"כ יש לבדוק אם מגיע 12 וולט(ולא פחות)ללחצן בצד הנהג(יש הזנה לחוד עבור 2 הלחצנים).

אחר כך הבנתי שהבעיה בשני החוטים שמחברים בין 2 הלחצנים(כנראה בעיה באחד הקונקטורים)ומה שעשיתי זה ניטרול 2

החוטים והעברת 2 חוטים (בעובי המתאים)במקומם, והבעיה ניפתרה(שניהם עולים ויורדים בצורה שווה)

בברכה,ארז

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

• תוכן חדש...