Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לרכוש/ליסינג עבור אחד העובדים, חדשה כמובן. קילומטרז' צפוי גבוה ולכן העדפה לדיזל, מצד שני אין צורך ברכב גדול ונראה לי שמבחר האפשרויות לדיזל קטנה מצומצם. העובד רגיל לאוטומט, ובפעם האחת שנתנו לו לנסוע על רכב ידני של עובד אחר הוא עשה תאונה... אני יודע שיש טנדרים לא יקרים, אבל מבחינת התנהגות כביש וגם תדמית העובד אני מעדיף להמנע מטנדר.

מלבד האמור לעיל, חשוב גם שהרכב יהיה נוח לנסיעות ארוכות, ולא מביש מבחינה בטיחותית. אמינות לא חייבת להיות מושלמת (אנו רגילים לצרפתיות במשרד...) אבל סבירה, לפחות בכל הנוגע לתקלות מכניות (רכב עבודה, לא רוצים שיהיה מושבת). ביצועים, איכות הפלסטיק, יפי-מראה, מרווח ובגאז' - לא חשובים.

דיזל קטנות שראיתי היו רק ידניות (פביה, שדווקא היתה יכולה להיות נחמדה, וקאיה ריאו שממילא לא בא לי עליה במיוחד).

בקיצור, מישהו מכיר דיזל קטנה אוטומטית המתאימה לדרישות, שנכנסת בקבוצה 2? ואם לא, האם יש המלצות על רכב דומה בקבוצה 3?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לצערי אין דיזל ידני סביר בקב' 2. אפילו המגאן דיזל הידנית עברה לקב' 3.

תבדוק איפה נכנסת האוקטביה דיזל וה 307 HDI כי הן האופציות היחידה שאני מצליח לחשוב עליהן.

תעשה טוב חשבון בין החיסכון בדלק לבין הפרש עלויות שווי הרכב. אם אתה עובר קב' רישוי לא בטוח שזה ישתלם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מרנו לצערי נכוונו מספיק, אמנם זה מאוד נוח שהמשרד שלנו בריב"ל (ליד מוסך רנו) אבל... enough is enough.

כנראה שנעדיף להמנע מצרפתיות, אם כי... למישהו יש ניסיון עם C3 HDI?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם

נו טוב, נוותר על דיזל. עדיף רכב קטן עם מנוע בנזין חסכוני יחסית - לא שווה לקפוץ קבוצות רישוי. גרנדה פונטו רובוטית תהיה כנראה הפתרון בשבילנו.

פורסם

שווה לבדוק גם סוויפט וסיריון (הפונטו כמו הקליאו, יקרה ללא הצדקה). לגבי הגטס החדשה - לא ידועה לי צריכת הדלק.

אגב, מישהו יודע איך צריכת הדלק במיקרה?

פורסם

הפונטו והקליאו יקרות אבל יש לזה הצדקה.

הן ממש לא אותו הגודל כמו הסוויפט והסיריון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...