Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אחרי שעשיתי איזה רבע שעה של חיפוש, לא מצאתי ממש תשובה לשאלה שלי.

מצטער שאני פותח על נושא שכל יום פותחים עליו אבל פשוט לא מצאתי תשובה.

אני רוצה לשים להונדה סיוק 96 פילטר פתוח רציתי לדעת כמה אמור לעלות לי קיט פילטר שהוא כולל

שרוול+הפילטר עצמו?

בין כמה לכמה המחירים מחברה זולה ליקרה בערך תודה ושוב סליחה!

פורסם

מה הקטע של כולם עם פילטר פתוח? חוץ מרעש הוא לא עושה כלום, היה לי חצי שנה על סיוויק 97 והורדתי הרעש כבר נמאס אחרי כמה חודשים.

המלצה: אל תרכיב .

פורסם

ועוד משהוא זה לא יכול להוריד את ההספק של המנוע נכון?

אני מדבר על סיויק קופה 96. אני פשוט מת על הרעש הזה.

אני לא מתקין כדי לשפר כי אני יודע שזה לא ממש משפר, השאלה היא רק אם זה לא מוריד מההספק של המנוע/אוטו?

פורסם

לא מאמין שלא מצאת תשובות לשאלות שלך בעזרת "חיפוש".

נסה שוב בבקשה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...