Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חציית צומת ברמזור אדום +מצלמה שצילמה

Yos17
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אתמול בשעות 3, 4 לפנות בוקר נסענו 2 רכבים להרצליה

היה לפנינו רכב שנסע מהר מאוד והייתה צומת עם רמזורים , לפתע פתאום הבחנו ברמזור אדום

האוטו שהיה לפנינו נסע כל כך מהר שעבר את הצומת באדום , ברגע שהאוטו עבר באדום היו כמה פלאשים ממצלמה מהכביש שם שצילמה אותו עובר באדום ואנחנו שהיינו מאחורי הרכב , חבר שלי היה אחרי בוא נגיד והוא הבחין ברמזור האדום והספיק לבלום אבל הוא עבר את הקו הלבן של הרמזור רק עם הגלגלים הקדמים באיזה חצי מטר ככה והאחורים היו עדיין לפני הקו הלבן

ובדיוק היו פחות או יותר איזה 5 ,4 פלאשים במהירות , הבנו שהמצלמה צילמה את הרכב שעבר את הקו הלבן

עכשיו לפי הצילום הרכב נתפס ?

זאת אומרת יקבל דו''ח ? או שרק אם הוא היה עובר את הקו הלבן גם הגלגלים האחוריים? בכל מקרה המצלמה צילמה אותו !

אם כן מה מחיר הד''ח?

והאם הוא אכל אותה בקנס?

תודה,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאמא שלי קרה מיקרה זהה לסיפור שלך ,בצומת סגולה, כלומר היא עצרה אחרי הקו הלבן והמצלמה צילמה , והיא לא קיבלה דוח.

אתה יכול להיות רגוע.

הסמוראי "נירו" האחרון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המצלמה מצלמת פעמייים.

אמורה להיות תמונה אחת אחריי הקו הלבן,ותמונה שנייה מראה כשחצית את הצומת.

אם שני התמונות מראות שאתה עדיין על הקו הלבן אז אין חשש לדו"ח,תמסור לחבר שלך שהוא יכול להיות רגוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שתי התמונות מצולמות כדי להוכיח תנועה בצומת באור אדום

הרכב הראשון שעבר באדום ויצא מהצומת באדום יקבל דו"ח, הרכב שעצר אחרי פס העצירה לא יקבל כלום

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...