Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מדובר על סביבות 5K

אני גם הולך להביא חלק מחו"ל ידני וחלק במשלוח..

מגבר(ים) ופאנל ידני ורמקולים אולי מחו"ל לא בטוח עדיין..

אז מה הייתם ממליצים.. איזה רמקולים איזה מגבר אני רוצה משהו חזק..

פורסם

ללא ספק אם אתה יכול להביא מגברים ופאנל אפילו רמקולים מחו"ל עדיף

זה מה שאני עכשיו עושה מביא זוג dls

http://cgi.ebay.com/DLS-IRIDIUM-6-2-6-5-2-WAY-COMPONENT-SPEAKERS-NEW-06_W0QQitemZ250117964105QQihZ015QQcategoryZ32819QQrdZ1QQcmdZViewItem

שעולים בארץ 4500 , אני יפתח אחר"כ דיון על זה

אבל בעיקרון סאבים אתה יכול בארץ וזהו.

תגיד מה אתה יכול להביא מחו"ל מה בארץ וככה נוכל לבנות לך מערכת sq מושלמת.

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

פאנל alpine 9855

סאב p2 של רוקפורד או kicker cvr12

קומפוננט morel dotech mk2 או hertz energy

אחוריים jbl cs3196 או morel pluse

מגבר jbl 75.4

ועוד איזה מונובלוק לסאב

אבל נראה לי שזה חורג מהתקציב כי צריך לקחת בחשבון התקנה מקצועית.

ובכל מקרה אתה חייב ללכת לחנות ולראות מה אתה אוהב מבחינת צליל.

Seat Ibiza 2012

פורסם

זה לא חורג מהתקציב

חכה לירן נראה אם הוא יכול להביא פאנל מגברים ורמקולים מחו"ל .

אם כן הוא סוגר הכל ב 3.5K מקיסמום!

הכל תלוי בזה אפילו רק פאנל יחסוך לו בסביבות ה700-1000

יש מבין ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני מעדיף להביא את המגברים והפאנל ידני..

את הרמקולים במשלוח

ואת הסאב/ים מהארץ..

הייתם הולכים על 2 סאבים? איזה? איזה בלוק יחזיק את שניהם בכבוד?

נראה לי שהבנתי תעניין זה הולך קומפוננט לקדימה ורמקוליטם בנפרד לאחורה? ככה זה?

בכל מקרה לירן תודה..

ויעקב אתה סתם עשיר אז תמליץ לי על משהו טוב ולא במחיר אסטרונומי =]

תודה לכולם עד עכשיו

פורסם

ביקשת משהו עד5K

קיבלת ב3.5K

ויש עוד תלונות ?

יעקב

פורסם

אני לא הולך להציע לך רכיבים, אני הולך לתת לך קווים מנחים שיעזרו לך לתפור לעצמך מערכת מתאימה לתקציב ולדרישות.

לאמר במשפט אחד מורל דוטק והיי אנרג'י של הרץ זה כמו להמליץ לך לקנות בית ולבנות אותו חצי באילת וחצי בקרית שמונה.

אז אני לא הולך לעשות את זה.

הכי חשוב זה שתדע מראש את התקציב - כאן מתחילים.

אח"כ הכי חשוב לדעת באיזה סדר להשקיע ברכיבים.

הרמקולים בסופו של דבר הם הרכיב הכי חשוב במערכת צליל - כי הם נותנים את הטון, את אופי הצליל.

אח"כ תשקיע בהגברה סבירה - מהסיבה הפשוטה שהמגבר הוא זה שגורם לרמקול להתנהג בצורה נכונה - מגבר לא טוב, לא עושה את זה.

ואח"כ תשקיע בHU בחיווט ובהתקנה.

בקשר לרמקולים - אתה חייב לגשת ולשמוע כי אי אפשר לקנות אבטיח בגלל שאומרים לך שהוא מתוק - אתה צריך לטעום!

בקשר למגבר - אתה יכול לקבל אין ספור המלצות מחברי פורום בהתאם לתקציב.

בקשר לHU כנ"ל - כמעט כל הHU היום במחיר של 1000 שקל עד 1500 נותנים סאונד איכותי, אין סיבה שתתפשר בגלל זה על מגבר ובטח שלא על רמקולים.

בHU בטווח המחירים הזה הייתי אומר לך ללכת על מה שנותן לך הפעלה כמה שיותר נוחה וכמה שיותר שליטה באמצעי המערכת - איכות הצליל כאן זהה בין כל המתחרים פחות או יותר.

בהצלחה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סבבה.. HU לפי נוחות לפי פיצ'רים לפי מחיר,

רמקולים לשמוע..

מגבר צריך המלצה שיספיק בשביל זה אני צריך לדעת איזה רמקולים אני רוצה..

התקנה זה לא משפיע נכון? כאילו כל עוד הכל מחובר נכון והכבלים איכותיים?

סאב גם לשמוע? הרי זה אותו דבר בעיקרון לא?

• תוכן חדש...