Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לתקן את המזגן שלי ואפילו כמעט הצלחתי אבל אני צריך עזרה.

dsc00971my2.jpg

עשו באוטו הזה קומבינות עם חשמל ועכשיו אין מפסק של מזגן באוטו אבל אם אני מחבר את החוט השחור שיוצא מהמדחס (3 בתמונה למטה) ל+ אז המדחס עובד קבוע ואם אני מדליק באוטו את המאוורר אז המזגן עובד ומקרר, סימן שאין בעיה במזגן אלא בחשמל נכון? והאם אני יכול להעביר חוט עם מפסק ישירות מהמדחס? ואם אני מעביר האם צריך לשים פיוז?

dsc00972dn3.jpg

אני לא יודע מה החלק הזה אבל איכשהו הוא קשור, לפני כשבוע המאוורר של הרדיאטור הפסיק לעבוד ובמוסך מצאו שזו בעיה בחשמל ועשו מעקף עם חוט, אם אני מחליף את החיבורים 1 ו 2 אז המאוורר של הרדיאטור פועל קבוע ובגלל זה המוסכניק אמר לנתק את שני החיבורים 1 ו 2 שלא יהיו מחוברים בכלל

dsc00969ap8.jpg

אז השאלה שלי אם אני יכול לחבר את המדחס ישירות ל+ ולעשות כפתור באוטו ואז המזגן יעבוד אני בדקתי וזה עובד אבל זה בסדר ככה? לא יהרס כלום?

ומה שתארתי בתמונה השניה אני לא יודע מה הבעיה שם אז אם מישהו יכול תסבירו בבקשה מה החלק הזה ולמה המאוורר של הרדיאטור פועל קבוע אם אני מחליף את 1 ו 2.

תודה.

פורסם

תזהר לא לשרוף את האוטו עם כל החיבורים.

מה שאתה צריך לעשות תאורטית זה לחבר את הכפתור בתא נוסעים דרך 2 ממסרים אחד למאוורר בתוך הרכב, והשני למדחס והמאוורר החיצוני כמו כן הפעלת ממסר זה צריכה לעבור גם דרך טמוסטט אחרת המזגן יקפא.

כמובן שיש גם להוסיף פיוזים כנדרש.

פורסם

דני תודה על ההסבר! ידעתי שזה לא פשוט כמו שנראה לי בהתחלה..

כמה יעלה בערך לעשות במוסך את כל מה שאמרת?

פורסם

רק תיקון למה שכבר כתבתי למדחס צריך ממסר נפרד ולמאוורר החיצוני צריך גם ממסר נפרד.

אם כבר קיים טמוסטט (והוא אמור להיות קיים אם מותקן כבר מזגן) אז העבודה די פשוטה, פשוט להעביר חוטים ולחבר ממסרים ופיוזים. כמה זה אמור לעלות אין לי מושג תעשה סקר אצל חשמלאי רכב וכמובן תרשום מאיפה אתה אולי יפנו אותך לחשמלאים מומלצים באזורך.

• תוכן חדש...