Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה - יש לציין שבנסיעה רגועה ההילוכים עוברים ממש חלק, ללא שום דפיקות וכו'.

הבעיה העיקרית: בעמידה, לוקח לגיר שנייה או שתיים להשתלב. לדוג', אם מעבירים מ-N ל-D צריך לחכות שנייה וחצי. אם לא חיכית ולחת על הגז, הטורים יעלו בלי שהרכב ייסע, ואז הרכב יתחיל לנסוע עם דפיקה די חזקה.

בעייה נוספת אך שולית היא שבנסיעה טיפה אגרסיבית, כאשר מאטים בסביבות ה-20 קמש וחוזרים לגז יש דפיקה די מוחשית.

האם עצם העובדה שהילוכים עוברים חלק בנסיעה רגועה מצביעה על גיר תקין? אגב הרכב טופל במורשה, שמן גיר הוחלף לא מזמן ויש קולר מ-90K ק"מ.

מה אתם אומרים על הגיר? להישאר עם הרכב? אנחנו מתכננים להישאר עם הרכב תקופה ארוכה, אין משהו יותר טוב ב-14K המצחיקים בהם הוא נקנה.

אגב הגיר מקורי ועבר כ-190K.

פורסם

לגבי העובדה שצריך לחכות שנייה וחצי להשתלבות ההילוך - לפי מה שראיתי בכל המכוניות האוטומטיות שהיו לי (ואני נוהג רק על אוטומט)- הדבר תקין.

לגבי הבעיה השנייה ייתכן שאכן קיימת תקלה אך לדעתי היא אינה מחייבת שיפוץ גיר מלא.

ייתכן שהחלפת סלונואידים בלבד תפתור את בעייתך.(החלפת הסלונואידים תפתור את בעיית לחצי שמן הגיר שקיימים וכנראה שהם הגורמים לתקלה.

בכל מקרה מומלץ לגשת למכון גירים אוטומטי שאתה סומך עליו שיבצע נסיעת מבחן.

אם הוא יאמר שהגיר קרוב לסיום חייו סע עד שימות,אבל אולי בכל זאת כפי שכתבתי קודם ניתן להצילו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...