Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה צבר את מלוא הנקודות, היום קיבל מכתב שרשיונו נשלל ל3 חודשים, והוא קיבל גם זימון למשפט, אבל רשום שהוא צריך להפקיד את הרשיון במשרד התעבורה, ולשלוח להם את המקום הקרוב ביותר אליו, שם הוא רוצה להשפט,

הרשיון נשלל בגלל נקודות מצטברות, הנהג בן 45 עם 20 ומשהו שנה על הכביש, עבר של דוחות חנייה בעיקר, נסיעה בלי חגורה, דיבור בפלאפון, פעם אחת בלי רשיון תקף, ותאונה לפני איזה 10 שנים.

כן עשה שטיות, אבל איך הוא יכול לצאת מזה? עורך דין אנחנו ניקח אבל מה אתם אומרים ? הוא יצליח לבטל תשלילה?

פורסם

כנראה זה הרבה תאונות פלאפון בלי חגורה, אם זה 36 נקודות תוך פחות מ-3 שנים, כי עד כמה שידוע לי, כל 3 שנים מונה הנקודות מתאפס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כנראה זה הרבה תאונות פלאפון בלי חגורה, אם זה 36 נקודות תוך פחות מ-3 שנים, כי עד כמה שידוע לי, כל 3 שנים מונה הנקודות מתאפס. הוא לא מתאפס סתם , אבל אני לא מבין , כשהוא הגיע ל12 נקודות , נתנו לו זימון לקורס , למה הוא לא עשה את הקורס ואז היו מתאפסות לו הנקודות ? הדרך היחידה להגיע מהר ל36 נקודות זה ע"י עבירות של 10 נקודות שזה אור אדום/ מהירות מעל 40 ק"מ יותר מהמותרת ועוד

כרגע לא יודע מה לעזור לו כי אם הוא לא עשה את קורס התיקון משרד הרישוי לוקח את הרשיון , אבל למה הוא צריך להשפט ? מה בדיוק כתוב במכתב ? כי לא סתם נשפטים

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

2 תאונות הוא עשה, מתוכן 1 לא באחריותו לפני הרבה זמן, ואחת פגיעה באותו חונה, וגם לא נגרם נזק לנפש, רק למכונית מכה קטנה,

בכול מקרה הוא זלזל, לא לקח תקורס, ובכלל הוא לא היה צריך להגיע למצב שכזה, אבל מה הוא הגיע, אז בבקשה לא להתעסק בלמה הוא לא לקח תקורס, כי אפשר באותה מידה להגיד, למה הוא לא נסע עם חגורה, ולא דיבר בפלאפון ונהג במהירות המתורת ודאג להעביר תאוטו טסט בזמן, וכ'ו.

האם בעזרת עורך דין טוב היה ניתן לבטל תשלילה? האם השלילה זה רק קצה הקרחון ומצפים עוד דברים בהמשך?

מה שאומר המכתב זה בעצם, אין לך רשיון מעכשיו תרשיונות תפקיד, שלח טופס איפה אתה רוצה להציג את טיעונך במשפט, ואז התוצאות, אז מה הוא יכול לקבל שלילה יותר גדולה? קנסות? מאסר על תנאי?

מה הוא צריך לעשות? איזה עונשים פחות או יותר או יכול לקבל? במקרה הכי קל והכי קשה?

פורסם

עו"ד יכול לעשות פלאים - בכל מקרה.

אסף שמיר, עו"ד לתעבורה -

0545995876

036126699

שידבר איתו, במידה ו"יסגרו" הוא ידריך אותו וייצג אותו - הבחור תותח, אני מבטיח לך שיהיה שינוי גדול בעונש באם תבוא איתו או בלי עו"ד.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
2 תאונות הוא עשה, מתוכן 1 לא באחריותו לפני הרבה זמן, ואחת פגיעה באותו חונה, וגם לא נגרם נזק לנפש, רק למכונית מכה קטנה,

בכול מקרה הוא זלזל, לא לקח תקורס, ובכלל הוא לא היה צריך להגיע למצב שכזה, אבל מה הוא הגיע, אז בבקשה לא להתעסק בלמה הוא לא לקח תקורס, כי אפשר באותה מידה להגיד, למה הוא לא נסע עם חגורה, ולא דיבר בפלאפון ונהג במהירות המתורת ודאג להעביר תאוטו טסט בזמן, וכ'ו.לא נכון . כי הייתי באותו מצב ומשרד התחבורה שלך לי הודעה שאו שאעשה את הקורס או שיבוטל הרשיון שלי . נתנו לי 60 יום לביצוע הקורס

האם בעזרת עורך דין טוב היה ניתן לבטל תשלילה? אי אפשר כי זה משרד התחבורה . רק אם יש דרך לעשות את הקורסים הנדרשים (עכשיו הוא ידרש לפחות 2 אם לא יותר ) , רק אז משרד התחבורה יחזיר לו את הרשיון האם השלילה זה רק קצה הקרחון ומצפים עוד דברים בהמשך? תלוי על מה המשפט . הרי משרד התחבורה לא תבע אותו , תבעו אותו על משהו אחר , אז כשתידע/תספר על מה תבעו אותו נידע מה עוד יש בקנה

מה הוא צריך לעשות? איזה עונשים פחות או יותר או יכול לקבל? במקרה הכי קל והכי קשה? כשתספר לנו על מה המשפט נוכל לדעת מה יקרה לו

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...