Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זה האוכל שאכלת בבית לפני ששמעת את המערכת? או שאתה מגדל מוטציות בבית שהשתלטו עלייך.

נכון ה-CVR לא סופר איכותי, אבל בוא ולא נגזים, מלשמוע סאב עד ללרצות למות, יש קצת מרחק, נכון?

אני מאוד מקווה שהשיבה יספיק לך מבחינת איכות אחרת אתה תריב איתי על ההמלצות שלי עליו :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יכול להיות. אני פשוט מאוד רגיש לדברים האלה. אבל יש אנשים שאוהבים.

ואנחנו עוד נראה, ברגע ששמעון יפסיק לשתות וודקה ויתחיל לעבוד על האוטו :|

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

סאב לרכב לא עובד רק על עוצמה ו/או נצילות (נצילות של 89 היא נמוכה) , יש עוד פרמטרים , כמו דיוק שזה אומר למעשה כמה ניתן לשלוט בתנועת הממברנה וזה תלוי הן בתיבה שלו והן במגבר המחובר אליו

בקיצור יש עוד הרבה פרמטרים לנושא מכול מקום אם אתה מחפש סאב מעולה אני מצטרף לזה שהמליץ לך על הפניקס גולד קסנון , הוא סאב מעולה ונציל ובהתקנה טובה אתה תהנה ממנו מאוד

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

89DB? לסאב? לא נציל?

לפי דעתי 89DB לסאב זה בהחלט סאב יחסית נציל. נכון, הוא לא הכי נציל שיש , יש נצילים ממנו, אבל 89DB זה סביר ביותר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

יש לי 2 מגברים .

1.רוקפורד 3 יציאות דגם x4.6 ...

2.מגבר v12 החיקוי הכי טוב של אלפיין ממש איכותי ונותן עוצמה רבה(מרגישים את זה שהוא נותן יותר מידיי כוח לסאב פיוניר 400 אראמאס שלי )..

oldsmobile ALERO 3.4L 170HP high moment 4800

פורסם
89DB? לסאב? לא נציל?

לפי דעתי 89DB לסאב זה בהחלט סאב יחסית נציל . נכון, הוא לא הכי נציל שיש , יש נצילים ממנו, אבל 89DB זה סביר ביותר כשמדברים על נציל מדברים על 92 והלאה , ההבדל הזה של 3 DB שנראה לך כלום הוא למעשה הכפלת העוצמה של המגבר ו/או הSPL של הסאב.

אמיר

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

3DB הוא הכפתל ההספק שאנחנו שומעים, ולא בדיוק הכפלת ההספק של הסאב, השמיעה שלנו הוא לא לינארית, ובשלב מסויים, ככל שנגביר את ההספק לאו דווקא נשמע יותר חזק כמו שאנו אמורים לשמוע.

סתם דוגמה כדי להמחיש, אם נחבר רמקולים למגבר נגיד של ... 80 WRMS כשנגביר את המגבר בין 0-40RMS נשמע הבדל גדול, אבל כשנתחיל לעלות בין ה40RMS ל80, ככל שנעלה בהספק הקפיצה בעוצמה שאנו נשמע תקטן, ההפרש בין 0-40 יהיה הרבה יותר גדול בין 40 ל-80RMS... אני מקווה שהצלחתי להסביר טוב.

בכל אופן לעניינינו, סאב של 89DB הוא סאב שהחלט בסדר מבחינת נצילות, הוא לא בין הסאבים ה-" נצילים", אבל זאת נצילות סבירה ביותר, כאתה מדבר על לא נציל, דבר על סאבים של 85-86 DB יכול להיות שיש גם פחות.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...