Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אחרי הצהריים אישתי התקשרה ואמרה: הרכב אינו מניע.

הוחלפה בטריה בשלט עקב חשש שזוהי הבעיה.

לאחר הגעתי גיליתי שאין שום אורות ושום זרימה של חשמל ברכב(בזמן סיבוב מפתח אין אורות בלוח מחוונים )

ולכן הסקתי שמדובר כנראה בפיוז ראשי או משהו.

 

לאחר הוצאה של פיוז ראשי כלשהו נעשו מספר נסיונות להניע בעזרת פיוז שיקצר אולם הרכב מנסה להניע ( יש סטרטר- ברגע שמחברים את הפיוז) אולם כפי הנראה האזעקה מנטרלת את הנסיונות.

וגם בדרדור/עם כבלי הנעה הוא מסרב להניע.

 

נכון לעכשיו השלט אינו עובד.

 

עם הפיוז המקצר כל פעם שמסובבים מפתח בסוויץ יש רעש של האזעקה (רעש זהה לרעש שהועלים את האוטו והיא מתחמשת)

 

סוג האזעקה-קליפורד מקורית.

שבאים להניע הנורה דולקת.(נורה בצד שמאל של ההגה)

 

יש למישהו רעיונות?

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

ככל הנראה מדובר באזעקה שמונעת את הנעת הרכב. ראשית יש לחבר פיוז מתאים ולוודא שמתח המצבר בגבול התקין. אם לא להיעזר בכבלים. לאחר מכן יש לבדוק בספר האזעקה כיצד לנטרל את האזעקה במקרה חירום. אני מניח שמאוחר יותר דני זומרשטיין יוכל לכוון אותך לכך.

פורסם

נשמע שיש בעיה בשלט /באזעקה.

יש לוודא שבזמן שאתה לוחץ על לחצן מס' 1 בשלט (אם זוהי קליפורד שלט שחור ושני לחצנים אפורים) שנורית הלד הקטנטנה שבתוך השלט (לא ברכב!--בשלט) מהבהבת.

אם כן , יש לנסות עם שלט שני ככל שיש כזה.

אם לא, יש להחליף סוללה ולבדוק שנית.

יש לנסות להכניס את האזעקה למצב VALET ,בו הלד בתוך האוטו (_לא בשלט) אמור לדלוק קבוע, ואז לנסות להניע.

אם לא הולך, יש לאתר מתחת ללוח השעונים (ככל הנראה) ממסר ואשר בו יש שני חוטים לבנים עם פס אדום, ולבצע גישור (קצר) בינהם.

יתכן שיש אימובילייזר נוסף מדגם CLM900 , בתקשור לאזעקה ואשר ניטרולו ביום יום מתבצע מלחצן מס' 2 בשלט.

אם מעולם לא השתמשתם בלחצן מס' 2 בשלט , אז אין אימובילייזר נוסף, אם כן, לא יהיה מנוס מלקרוא לבעל מקצוע.

אופן הכנסה לואלט:

למצוא מתג ניקל קטן, להזיזו לצד שני. לפתוח סוויץ' ולסגור. נורית האזעקה בתוך הרכב (לא בשלט) צריכה לדלוק קבוע.

אם לא מוצאים כזה כפתור,יש לבצע סגירה במנעול הסירנה שבתא המנוע, ולעשות כמו שציינתי קודם עם הסוויץ'.

אלה הוראות לרמה של מתקין או טכנאי, ניסיתי לעזור.

 

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

×
×
  • תוכן חדש...