Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא מאוד שמחתי שהיו נציגים מהמגזר הערבי.

יש להם יכולת מאוד יפה לשפר מכוניות והם הציגו שיפורים יפים. גם כן הם הציגו לפחות 3 רכבים עם כנפי שחף (שזה ממש מדליק לטעמי). יש למישהו מושג לגבי עלויות ההתקנה + קיט ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני דווקא מאוד שמחתי שהיו נציגים מהמגזר הערבי.

גמני שמח שהיו נציגים ולמען האמת הופתעתי

יש להם יכולת מאוד יפה לשפר מכוניות והם הציגו שיפורים יפים.

אשמח לשמוע על מה מדובר ?

גם כן הם הציגו לפחות 3 רכבים עם כנפי שחף (שזה ממש מדליק לטעמי). יש למישהו מושג לגבי עלויות ההתקנה + קיט ?

קיט מוכן עולה סדר גודל 1500$ שזה מוגזם לטעמי, כבר שמעתי מכמה חברים שאפשר לבצע את זה באופן עצמי וזה לא כזה סיפור יקר (לטענתם ואני ממש לא יודע איך בדיוק קוראים ל "מפאסאלאת" בעברית כך שלהסביר איך הם אמרו שזה נעשה קשה לי .

123456

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

נראה מפגש דיי יפה..

דבר אחד תפס לי את העין וזה ההאמר והשאלה שלי היא זו:

איך לבחור מכפר קנא שזה מקום דיי ממוצע ומטה של ערביי ישראל יש ההאמר?

פורסם
נראה מפגש דיי יפה..

דבר אחד תפס לי את העין וזה ההאמר והשאלה שלי היא זו:

איך לבחור מכפר קנא שזה מקום דיי ממוצע ומטה של ערביי ישראל יש ההאמר?

חחחחחחח ענק ,

בנצרת יש יותר רכבי מרצדס ובמוו מאשר מאזדה .

אני מכיר 3 האמרים בנצרת וכפר כנא לפי מה שידוע לי יש שניים , יש גם שני רכבי פורשה בנצרת ורכב אחד של חבר שהוא מרצדס AMG55 שעלתה לו 1.8 מליון שקל . כך שגם אם הם ערביי ישראל זה לא אומר שהם עניים. יש עוני באזור אבל יש גם הרבה אוכולסייה שהיא עשירה, האוכלוסייה הענייה יותר נמצאת באזור המשולש לפי דעתי .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אני לא מתמצא בחתכי האוכלוסייה הערבית בישראל אבל זה הולך ככה אם נסכם את זה :

מי שעני -> עני טילים !

ומי שמיליונר - > משחק מנופול עם דולרים אמיתיים :twisted:

האמת היא שמאוד רציתי לבוא למפגש אבל פשוט לא היה לי זמן ונראה עכשיו שפיספסתי בגדול !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אני כמעט בטוח שגם הערבים העשירים גרים באזורים יחסית שמוגדרים כעניים מכיוון שהם מאוד אוהבים להיות חלק מהקהילה שלהם.

כנראה שהערבי מעדיף לחיות בקהילה שלו לא משנה כמה הוא עשיר.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

רואים שאף פעם לא היית בכפר כנא. אני נמצא שם די הרבה כי אני משפר את הרכב שם ואני רוצה להגיד לך שגם כאלה שעובדים בביניין ושיפוצים, נוסעים על במוו סידרה 5 או 7 שם. אין לי מושג מאיפה הכסף אבל זה עובדה.

בכל מקרה בכפר כנא 70 אחוז מהמכוניות זה במוו. כפר כנא ספציפית גם מכיל את הרכבים הכי יפים בצפון לדעתי. אני לא מדבר על ההונדות האלה אלא על בימרים מדהימות ושמורות. זכורה לי קומארו אדומה נמוכה מהממת משם. האמר על 24 אינצ'....ועוד מאות רכבים שכל פעם שאני נכנס אני נדהם. האיביזה הצהובה למשל גם משם.

זה שאני משפר אצלו את הרכב יש לו

m3

שאת התמונות שלה פרסמתי פעם. יש שם אנשים עם טעם מצויין לרוב ולא הרבה שאוהבים מכוניות סגנון ההונדה למרות שגם לא חסר שם כל מיני לאנסרים כתומות והונדות כאלה...

בכל מקרה אני אישית מצטער שככה חלקם התנהגו אבל גם היו ערסים מאצלנו שנסעו כמו משוגעים. לדעתי לא להזמין אותם זה טעות ופשוט צריכים לדבר איתם ולהסביר להם. אם יתפתח בינינו הקשר אנחנו ניראה עוד המון רכבים מדהימים שיגיעו למפגשים המשותפים שלנו ושאף אחד פה לא מכיר כי הם רוב הזמן רק בנצרת- כפר כנא...

פורסם
רואים שאף פעם לא היית בכפר כנא. אני נמצא שם די הרבה כי אני משפר את הרכב שם ואני רוצה להגיד לך שגם כאלה שעובדים בביניין ושיפוצים, נוסעים על במוו סידרה 5 או 7 שם. אין לי מושג מאיפה הכסף אבל זה עובדה.

עובדות אני יכול להגיד לך, לרוב החברה הזו קצת סגורה מבחינה חברתית הרבה יותר סגורה מבחינת "דתית" לא כולה אבל הרוב .

הכסף שאתה כביכול "נהנה" בו , הכסף שאתה משלם פעם אחת או שניים באיזה פאב טוב כדי ליהנות , להזמין בחורה לאיזה ערב במסעדה וכולה לא קיים הרבה. בחלק מהאוכולסייה היותר צעירה זה קיים אבל אצל מוסלמים בפרט הבילויים האלה קצת פחות נפוצים, אין באר בבית ואני לא יודע איך זה הולך אצל הרוב אבל בסביבתי משקיעים דיי הרבה כסף כדי ליהנות בחיים ויש גם הרבה כסף שמושקע באלכוהול טוב . יהיה לך קשה למצוא אצל החברה בכפר כנא בבתים אפילו בקבוק אחד כי המשפחות שלהם יעשו להם יאמבה בעיות בגללם .

הכסף שאתה "משקיע" על לצאת עם בחורה ללכת לספא או כל דבר אחר לא קיים אצל אותה חברה .

אתה יכול לחשב את העלויות האלה ותמצא לך איך כן אפשר להחזיק בימר כזו כשאתה רק עובד בניין .

בכל מקרה בכפר כנא 70 אחוז מהמכוניות זה במוו. וזו אמת כפר כנא ספציפית גם מכיל את הרכבים הכי יפים בצפון לדעתי. אני לא מדבר על ההונדות האלה אלא על בימרים מדהימות ושמורות. זכורה לי קומארו אדומה נמוכה מהממת משם. אם אתה מחפש קמארו אז תסע ליפיע (אחרי נצרת בכיוון מגדל העמק) זו בירת הקמארו ורכבי "השרירים" הערבית באזור האמר על 24 אינצ'....ועוד מאות רכבים שכל פעם שאני נכנס אני נדהם. האיביזה הצהובה למשל גם משם. הרכב הכי משובח בכפר כנא לדעתי הוא ה XJR הכחולה

זה שאני משפר אצלו את הרכב יש לו

m3

שאת התמונות שלה פרסמתי פעם. יש שם אנשים עם טעם מצויין לרוב ולא הרבה שאוהבים מכוניות סגנון ההונדה למרות שגם לא חסר שם כל מיני לאנסרים כתומות והונדות כאלה... זו הבעיה יש הרבה כאלה, אך הבעיה היא התרבות המוטורית שם

בכל מקרה אני אישית מצטער שככה חלקם התנהגו אבל גם היו ערסים מאצלנו שנסעו כמו משוגעים. זה היה צפויי ואחת הסיבות שלא באתי למפגש- חוץ מללמוד למבחן שיש לי עוד 3 שעות :cry: לדעתי לא להזמין אותם זה טעות ופשוט צריכים לדבר איתם ולהסביר להם. תצטרך המון סבלנות, כדי שחבריי באמת התחילו להבין לקח לי דיי הרבה זמן בהסברה אם יתפתח בינינו הקשר אנחנו ניראה עוד המון רכבים מדהימים שיגיעו למפגשים המשותפים שלנו ושאף אחד פה לא מכיר כי הם רוב הזמן רק בנצרת- כפר כנא...

אני יכול להעיד לך על כמה וכמה אנשים כאלה, השאלה של התרבות ואיכות המפגש . יש הרבה רכבים שנמצאים בנצרת שהרבה גם לא מכירים כי לא נוסעים בהן הרבה אבל כך זה הולך .

אני כמעט בטוח שגם הערבים העשירים גרים באזורים יחסית שמוגדרים כעניים מכיוון שהם מאוד אוהבים להיות חלק מהקהילה שלהם.

כנראה שהערבי מעדיף לחיות בקהילה שלו לא משנה כמה הוא עשיר.

לא דווקא יש אזורי יוקרה בכל מקום, אתה יכול למצוא בתים ב 60 אלף דולר בנצרת ויש אזורים שחצי דונם אדמה עולה 600 אלף דולר (אמיתיים שנמכרו) , העיר אותה עיר והקהילה דיי זהה איכשהו, אזור המגורים משתנה

בברכה פאדי

ושמישהו יאחר לי בהצלחה :roll:

Henry Miller

פורסם

טוב קודם כל שלום לכל חברי הפורם.

דבר שני אני מצטער שרק עכשיו אני מעדכן.

אז ככה היה מפגש יפה וגדול! כן כן בהחלט אחד המפגשים הגדולים שהצפון ראה.

מה שכן כמו בכל מפגש פתוח יש עדיין לצערי את האלו שאוהבים קצת צומי! רק חבל שהם חושבים כך! כי אנשים מסתכלים אליכם כמו מפגרים!

טוב בכל מקרה הינה קצת תמונות מהצלם התותח של צוות הצילום של יפני.נט (אלי)

IMG_2474a_res.jpg

IMG_2495a_res.jpg

IMG_2505a_res.jpg

IMG_2513a_res.jpg

IMG_2515a_res.jpg

IMG_2543a_res.jpg

IMG_2608a_res.jpg

IMG_2609a_res.jpg

IMG_2475a_res.jpg

IMG_2675a_res.jpg

IMG_2672a_res.jpg

IMG_2648a_res.jpg