Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[עריכה - להבא כותרת בסגנון "מעיפים את השברולט ,מה להביא במקומה ?" או פרסום דומה בפורום רכב כללי יביאו למחיקת השרשור]

 

טוב אז ככה להוריי יש שברולט קווליר שנת 2000 צבע אדום בורדו מנוע 2200 אוטומטית , הם מעוניינים למכור אותה השאלה היא כזאת כמה אנחנו יכולים לקבל עליה ?( ואם משהו פה רוצה לקנות אז בכיף) . והשאלה יותר בעייתי היא מה מביאים [מביאים=רוכשים] במקום נגיד ובמקרה הטוב מביאים על [מביאים על = מקבלים תמורת] השברולט 30 אלף למרות שמחירון שלה 44 ,אבל מי יתן מחירון למרות שהיא במצב מצויין, תאמת [תאמת = לעניות דעתי] רק ההחזקה והטיפולים והדלק שלה ממש יקרים זה מה ששובר אותנו , בעיקרון אנחנו רוצים לקנות מציבושי [מציבושי = מיצובישי] לאנסר או איזה סוג של סובארו או יונדאי משו [משו=משהו] משפחתי, יפאניות יותר זולות מכל אוטו אחר להחזקה היום בארץ ככה שעדיף שלא ידרוש השקעה מעל ממה שנקבל על השברולט, אנחנו מוכנים להתפשר על למשל רכב שנת 98 או 97 אפילו אבל במצב טוב שיהיה .. השאלה היא מה כדאי ובכמה כל דבר אפשר להביא [להביא=לרכוש] ? אשמח מאוד אם מישו [מישו=מישהו] יוכל ליעץ לנו לגבי הדברים האלה .

 

 

תודה רבה בכל מקרה

אלמוג :-P

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

פורסם

כדאי להביא *** להביא = לרכוש *** אוטו משהו משהו ממישו *** מישו = מישהו *** שמוכר רכב ..

כמו טויטה קורולה או רנו מגאן מהולות תאמת *** תאמת = את האמת *** לא מומלץ מיצובישי (אבל עם כן אז רק כריזמה) !!!

פורסם

למי שתירגם את ההודעה כל כך בסבלנות, פספסת פרט קטן: אוטו יכול להיות זול לאחזקה אבל אני לא חושב שיש מישהו ימשלם על החזקת אוטו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לדעתי כדאי לחסום משתמשים כמוך מלבצע סיכול ממוקד בשפה העברית.

לתשומת ליבם של המנהלים,וזה חוזר על עצמו בכל ההודעות של המשתמש , וגם של אחרים.

 

בברכה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

לדעתי הספיקה העריכה הלשונית לה זכתה ההודעה.

אין צורך שכל משתמש יעיר את הערותיו כי זה לא שרשור על מותה של השפה העברית אלא על המלצות לרכב חדש.

 

נשמח לראות עצות ענייניות לפותח השרשור. השפה העברית היא לא הנושא לדיון.

פורסם

תודה רבה על העריכה , פשוט לא ידעתי לנסח את זה כל כך טוב ,אני אשתדל יותר לפעם הבאה .

בכל מקרה תודה לכל העונים, אני נראה לי נוטה לכיוון פיאט מריאה שנת 99 ככה אפילו2000 אפשר לרכוש אותה בסביבות ה20K ולפי מה שהבנתי הם מכוניות לא רעות, אבל עדין עומדת ממול היונדאי לאנטרה והאי לנטרה שאולי בשנים נמוכות יותר מהפיאט אבל מכוניות ממש אמינות לפי מה שהבנתי, ככה שהדילמה נשארה רק התגמדה טיפה.

 

בכל מקרה תודה לכל העונים ושוב תודה על העריכה .

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

פורסם

נהגתי בפיאט מריאה לפני כמה שנים טובות, וההתרשמות שלי הייתה אוטו כבד ועצל, לא כיף לנהוג בו והתנהגות כביש בעברית "על הפנים" :)

פורסם

לגבי פיאט מריאה, שווה לך לערוך חיפוש בפורום. היו כמה חברים (נמרוד רחמימוב זכור לי) שהיו מאוד מאוכזבים מהרכב, בעיקר בהיבט של אמינות.

×
×
  • תוכן חדש...