Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר כמה ימים פירוקייה שמחזיקה חלקים לסירואן קסנטיה.

לא מצליח לאתר אחת כזו שמחזיקה מה שאני צריך:

1. פנס ערפל שמאל.

2. מראה ימנית שחורה (לא צבע) חשמלית כמובן.

3. טמבון קדמי שלם משולב עם שחור.

אני אשמח לכל פירוקייה שמחזיקה את החלקים הנ"ל.

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

איפה חיפשת בצפון? ההיא בכפר אל מאכר, כבר ראיתי אצלו 2 קסנטיות, בדקת אצלו אם עדיין יש?

את 5 הפרוקיות במג'דל כרום, בדקת?

פורסם

אצל איתני מצאתי פנס ערפל, מראה ימנית במחיר מצוין אבל שהמראה בה נפלה וצריך להדביק אותה, לא יודע מה זה אומר.

ויש לו גם כנף ימנית קדמית שאולי יותר זול להחליף במקום לתקן.

הבעיה היא שאני רחוק משם ואין לי איך להגיע לת"א להביא את זה.

הבחור אומר שהוא לא יודע איך להעביר כ"א בטלפון ולכן אני גם לא יכול לשלוח שליח של פדאקס.

ארז, לא בדקתי באיזור כרמיאל בכלל, לא חשבתי שאוכל למצוא שם קסנטיות.

אני אנסה למצוא את המספר של המקום בכפר אל מאכר ונראה מה יש לו.

בריאות לכולם!

פורסם

נדמה לי שחברות שילוח עושות גם שליחות דו-צדדית. איסוף של המחאה ממך, מסירתה בבית העסק ואיסוף הסחורה. זה אמור לעלות פחות משתי שליחויות נפרדות.

פורסם

בילית היום את כל שעות הצהריים ואחר הצהריים בפירוקיות לכל אורך הכביש כרמיאל עכו ומצאתי 3 קסנטיות, שתיים שנת 99 שחלקיה לא מתאימים לי ואחת מתאימה אבל חסרה החלקים שאני צריך מלבד המראה.

עכשיו נשאר לי פנס ערפל שמאלי והמסגרת פלסטיק שלו, וכנף ימנית קדמית לבנה.

צביקי תודה, עפולה יכול גם להיות מצויין אם יש שם את החלקים, אני אנסה בבוקר.

מחר אם לא יימצאו החלקים קרוב, אני אשלח מישהי לאיתני. איך קוראים לאדם שאני מדבר איתו שם? (דיברתי איתו כבר 3 פעמים ולא שאלתי לשמו).

איך אני מוודא שהחלקים שהוא ייתן לה מתאימים לי? האם אני יכול לשלוח לו איור של החלק בפקס?

בריאות לכולם!

פורסם

מול מושב שזור היית? פרוקייה יחסית גדולה.

בצומת אחיהוד בפרוקייה ליד מושב אחיהוד היית?

אל מאכר, אמרנו כבר.

מג'דל כרום ישנן 5 פרוקיות, עברת עליהן?

במוסך סיטרואן בכרמיאל או עכו, בדקת אם יש להם אחת לחלקים?

ישנה חנות קטנה ומעצבנת בכרמיאל, שהבעלים חובב סיטרואן, הוא מתעסק בעיקר בפיז'ו סיטרואן, אם היא עדיין קיימת, יש לו קשרים לטענתו במוסך בעכו, והוא מביא משם חלקים, יצא לי לקנות ממנו פנס איתות ימני קדמי לקסנטיה במחיר סביר, אם אתה מעוניין אני אוכל לכוון אותך לשם.

פורסם

כן, הייתי בכל המקומות האלה מלבד מוסכי סיטרואן, למדתי שמשם לא ייצא לי הרבה.

חלפים חדשים אין בעיה להשיג, אבל כשמראה עולה 450 חדשה ומשומשת עולה 150, תנחש מה אני מעדיף לקנות?

בריאות לכולם!

פורסם

יש בכניסה לעפולה מכביש יזרעאל, פרוקייה ענקית.

אני לא יודע את שמה, אבל היא מוקפת במבנה ירוק.

נסה לחפש שם.

או שזו הפרוקייה שהתכוון אליה צביקי.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...