Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך כדאי לנסוע לאילת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כביש מאוד נחמד אבל תמיד שווה להזכיר שוב ושוב שלמי שנוסע בדרך זו אין אף תחנת דלק בין מצפה רמון לאילת!

אני מרגיש חובה אישית להאיר נקודה זו אחרי שפעם אחת הגעתי לאילת על אדי דלק . לא הייתי רוצה להתקע בלי דלק בכביש הזה, בטח לא בלילה ובטח לא כסיפתח לחופשה.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין מניעה לנהוג "ספורטיבי" בפניות רחבות / נקיות גם כשאתה שם בפעם הראשונה, צריך רק שבאמת יהיה לך מרווח ראייה שפניייה כזו או אחרת לא "תתהדק" עלייך.

לגבי הלילה - מקטין ראות, מקטין עוברי אורח שיכולים לעזור לך אם תיתקע, ומונע ממך לראות את פני הכביש בצורה אופטימלית.

אגב, אפשר להנות גם עם הנאה קדמית.

מניסיון :)

אפשר גם אפשר, אבל עדיין הנעה אחורית זה סוג אחר של הנאה :) לפחות לדעתי.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אפשר גם אפשר, אבל עדיין הנעה אחורית זה סוג אחר של הנאה :) לפחות לדעתי.

אתה מפנטז סתם, בכביש כמו זה שדיברת עליו, כביש ישר וארוך, לא תשים לב לשום הבדל בין קדמית לאחורית.

בטח לא ב140 קמ"ש, שם כלל לא תשים לב להבדל, אתה הרי לא מתכוון להתחיל בהחלקות עם הדוושה הימנית במהירויות האלה.

ובהנחה שלרכב שלך גם לא יהיה 500 כ"ס, לא תשים לב לשום הבדל.

פורסם
כביש מאוד נחמד אבל תמיד שווה להזכיר שוב ושוב שלמי שנוסע בדרך זו אין אף תחנת דלק בין מצפה רמון לאילת!

אני מרגיש חובה אישית להאיר נקודה זו אחרי שפעם אחת הגעתי לאילת על אדי דלק . לא הייתי רוצה להתקע בלי דלק בכביש הזה, בטח לא בלילה ובטח לא כסיפתח לחופשה.

בכל רכב נורמלי מספיק לתדלק מיכל מלא בגוש דן (בהנחה שזו נקודת ההתחלה) בתחילת הנסיעה. מגיעים לאילת עם רבע טנק+ גם בנסיעה לא הכי רגועה.

עם רכב חובב דלק (אסתי וכו') אני מניח שבעל הרכב כבר מכיר את הרכב שלו ויודע שכדאי למלא לעיתים קרובות...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אתה מפנטז סתם, בכביש כמו זה שדיברת עליו, כביש ישר וארוך, לא תשים לב לשום הבדל בין קדמית לאחורית.

בטח לא ב140 קמ"ש, שם כלל לא תשים לב להבדל, אתה הרי לא מתכוון להתחיל בהחלקות עם הדוושה הימנית במהירויות האלה.

ובהנחה שלרכב שלך גם לא יהיה 500 כ"ס, לא תשים לב לשום הבדל.

בכביש הנ"ל, בעיקר בקטע העליות מאילת - יש המון סיבובים מאתגרים וצפופים, לאחר מכן זה קצת נרגע אבל קיימים בהחלט קטעים כאלו.

DOESN'T WORK HARD

פורסם
בכביש הנ"ל, בעיקר בקטע העליות מאילת - יש המון סיבובים מאתגרים וצפופים, לאחר מכן זה קצת נרגע אבל קיימים בהחלט קטעים כאלו.

תקשיב, מה שאתה רואה בתכניות כמו טופגיר, לא עושים באמת בדרך לאילת.

אתה לא לוקח סיבובים בצורה כזאת על הצד בכביש ציבורי, מה גם שלא בדיוק תוכל אם לא יהיו לך אי אלו סוסים באורווה, האפשרות השניה שלך לצורך הדוגמא ההזויה, היא פשוט להחליק כמו הנעה קדמית, בקיצור, גם במצב כזה לא תשים לב להבדל, אני מוכן שתיקח את הרכב האימתני של קונדסון וכל רכב נחמד הנעה קדמית, תעשה את אותו מסלול בדיוק בדרך לאילת, ואני מוכן לחתום לך שלא תשים לב לשום הבדל, באמת שאתה מפנטז לשווא, ההבדל הוא לא איפה שאתה חושב.

פורסם

מצטרף גם לשואלים:

בחודש הבא אני מגיע לביקור בארץ.

התכנון הוא להיות בבית בצפון, ואז כמה ימים בירושלים, שמשם אני רוצה להמשיך דרומה - לכיוון ים המלח, מצדה ולבסוף אילת. (בא איתי חבר גרמני שלא היה לעולם בארץ)

שאלתי היא לגבי הכביש שיורד מאילת ישר לבקעה - זה שעובר דרומית ליריחו, וניתן להגיע איתו ישירות לים המלח.

מאחר ומאז תקופת הצבא לא נסעתי בו, אבקש לדעת אם ישנם איזשהם סיכונים שצריך לדעת עליהם, ואם לא עדיף לעשות עיקוף.

אני שואל כי זכור לי שנסענו באוטובוס ממוגן בכביש הזה, ומאז שאני בחו"ל גם אין לי גלוק יותר.

מה אתם אומרים? ירושלמים - רן, HANS וכו...

Passt scho...

פורסם

אתה לא לוקח סיבובים בצורה כזאת על הצד בכביש ציבורי, מה גם שלא בדיוק תוכל אם לא יהיו לך אי אלו סוסים באורווה, האפשרות השניה שלך לצורך הדוגמא ההזויה, היא פשוט להחליק כמו הנעה קדמית, בקיצור, גם במצב כזה לא תשים לב להבדל, אני מוכן שתיקח את הרכב האימתני של קונדסון וכל רכב נחמד הנעה קדמית, תעשה את אותו מסלול בדיוק בדרך לאילת, ואני מוכן לחתום לך שלא תשים לב לשום הבדל, באמת שאתה מפנטז לשווא, ההבדל הוא לא איפה שאתה חושב.

אוקיי אני רואה כבר שלקחת אותי יותר מדי ברצינות, לא התכוונתי לצורת נהיגה כזו בכביש כזה, והתגובות שלי בקשר לנושא לא נכתבו ברצינות יתרה אלא יותר כהלצה ופנטזיה :wink:

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אתה לא עושה.

זה לא אומר שאנשים אחרים לא עושים.

ואני לא (בהכרח) מדבר (רק) על עצמי.

הנעה אחורית - תנהג. תבין. אם לא נהגת - תשתוק. 8)

והרכב שלי לא אימתני, חביתוש הוא חמוד... :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון, מספיק לעשות פאדיחות בכל הזדמנות.

אתה לא מבצע החלקות בעזרת הנעה אחורית ב100 קמ"ש בכביש ציבורי, ואל תספר סיפורים.

וכבר כתבתי לך פעם אחת לפני חודש, אני מוכן לעשות לך שיעורי בלט בהנעה אחורית.

מעבר לעובדה שהיית רוצה שהרכב שלך יוכל לצאת להחלקה בעזרת הנעה אחורית ב100 קמ"ש.

אל תשחק לי אותה עם ביצים מפח, כי אם אתה טוען שהרכב שלך יוצא להחלקה בעזרת הנעה אחורית במהירות גבוהה, כנראה שמעולם לא ביצעת החלקה בעזרת הדוושה הימנית.

פורסם

אני מחכה שיהיה לך רכב הנעה אחורית משלך כדי לראות אותך מתרסק בעודך מדגים שיעורי בלט בהחלקות.

אני ממתין.

תביא רכב משלך ואז נראה.

ואף אחד, חוץ ממך, לא הזכיר מהירות של 100 קמ"ש בתגובה.

אני לא כתבתי באיזו מהירות אני כן (או שאני לא) יוצא להחלקה.

אני נוסע כמו זקנה. על כסא גלגלים.

מעולם לא ביצעתי שום החלקה בשום מהירות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כאילו שיש מקום כאן שבו ניתן להתאמן על החלקות וגרירות ב-100 קמ"ש.............

זה כמעט 30 מטר לשניה.

מתאחש משהו - נגיד ואתה סופר מהיר ואתה קולט את זה ומגיב תוך 0.5 שניה - אז צריכים כביש ברוחב של 15 מטר לפחות. לכל כיוון.

בקיצור - בינתיים נמשיך להחליק ב-100 קמ"ש בעזרת טלוויזיה וטיף נידל :lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...