Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה שיטות,האחת זה לקחת בקבוק של 1.5 ליטר ולמלא אותו במים ואחר כך לשפוך לתוח הפוד וכך כמה פעמים ולראות כמה ליטרים ניכנסים(את אותו הדבר אפשר לבצע עם חול או כל דבר אחר נוזלי או שדומה בתכונותיו לחול,אני ממליץ לך למדוד נפח עם גרגירי קלקר).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבנייה מונדיאו יפה אבל לפי דעתי לא צריך את כל הדבר הענק הזה אפשר פשוט לחבר חתיכת מתכת למחזיק של הרדיו דיסק ועליה לעשות בנייה יפה עם עץ בצורה+גודל של המכשיר וזה יותר אסטטי ונוח לפי דעתי אבל עדיין יצא יפה

ידיד ברכב הנ"ל קיימת מערכת OEM כך שלא הייתה האפשרות לעשות את מה שרשמת.

אני הצעתי לו לקנות זרוע שנדבקת לחלון אבל הוא לא רצה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
יש כמה שיטות,האחת זה לקחת בקבוק של 1.5 ליטר ולמלא אותו במים ואחר כך לשפוך לתוח הפוד וכך כמה פעמים ולראות כמה ליטרים ניכנסים(את אותו הדבר אפשר לבצע עם חול או כל דבר אחר נוזלי או שדומה בתכונותיו לחול,אני ממליץ לך למדוד נפח עם גרגירי קלקר).

או קיי תודה על ההסבר..יעזור לי בעתיד

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

טוב הנה כמה תמונות מהיום.

היום סיימתי את השלב של הבונדו ושייוף של כל הבנייה עד לרמה שתתאים לציפוי עור.

השלב הבא זה לצפות את הכל בעור שיתאים לסלון הרכב(כל הכסאות אצלי ברכב ביקרו אצל חבר רפד שריפד אותם מחדש! כלומר העיף את הכיסוי המקורי ותפר הכל מחדש מעור בשילוב עם בד).

09012007.jpg

09012007(001).jpg

09012007(002).jpg

09012007(004).jpg

09012007(005).jpg

09012007(006).jpg

פורסם

cool

עבודה יפה ואהבתי את הפס באלכסון - מקצועי ויפה

יש לי שאלה בקשר לצביעה וגימור סופי . . . אני נתקל בבעיה גימור וצבע הגימור טיפה מחוספס ויש חורים קטנים שמסרבים להיעלם וצבע יוצא אם בועות . . . .

פורסם

לאחר שהוצאת את הבניה מהדלת, איך את מחזיר אותה? ע"י הדבקה לדלת המקורית?

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם
cool

עבודה יפה ואהבתי את הפס באלכסון - מקצועי ויפה

יש לי שאלה בקשר לצביעה וגימור סופי . . . אני נתקל בבעיה גימור וצבע הגימור טיפה מחוספס ויש חורים קטנים שמסרבים להיעלם וצבע יוצא אם בועות . . . .

בקשר לחורים קטנים שנוצרים לך בבונדו לאחר השיוף אז אתה בטח עובד עם בונדו שהוא מאוד גס,תנסה לקנות בונדו שנועד לגימור סופי של פני השטח ואז לנסות לצבוע לאחר ששיפת את הבונדו הזה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב הנה עידכון קטן מהבנייה:

מצטער על איכות התמונות כי זה צולם ממש בחושך וגם מסלולרי,מחר אני אצלם במצלמה נורמאלית כדי שתוכלו לראות את הבנייה כמו שצריך.

הבנייה רופדה בדומה לריפודים שעשיתי אצלי ברכב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=141539.

24012007.jpg

24012007(001).jpg

24012007(002).jpg

24012007(003).jpg

24012007(006).jpg

24012007(007).jpg

פורסם

מה שנשאר עוד זה לרפד את הפוד השני ולהחליף את הריפוד המקורי שיש בדלתות לריפוד התואם לריפוד מושבים.

24012007(011).jpg

פורסם

הוא לא ממש למטה,הפעם הנמכתי טיפה את הזווית של הפוד והוא לא הכי מכוון כלפי מעלה כמו שהוא היה. החלטתי לשנות לו טיפה את הזווית לאחר שהרבה אבל הרבה מאוד אנשים אמרו שהזווית בפודים הישנים זווית מטורפת ולכן החלטתי ללכת על זווית טיפה אחרת הפעם.

• תוכן חדש...