Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתם חיילים, אפשר לישון בבית החייל בקריית שמונה.

מקום נהדר, מחירים מצחיקים ומרחק סביר מהחרמון.

חשוב לוודא טרם ההגעה שנשארו חדרים פנויים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם אתם רוצים באמת לישון במקום מדהים, שעם ישראל עוד לא מכיר כל כך:

מאחורי יסוד המעלה, ישנה הטיה של הירדן, מקום מדהים, ישנים עם אוהלים על שפת הנחל מתחת לעץ.

מקום פשוט מדהים ושקט.

נכנסים ליסוד המעלה, חוצים, ויוצאים מאחורי איזור התעשייה הקטן שם, חוצים את הפרדסים, מגיעים לגשר בטון חדש, ובוחרים באיזה צד של הנחל ישנים, יש גדה באורך כ2 קילומטר מכל צד, נקייה ומדהימה.

פורסם

אורן, גם ערבים זה לא כ"כ מפחיד, אמנם חרמון והכל אבל זה מספיק רחוק מלבנון עד כמה שאני יודע.

רק תזכור: ביום רביעי לא היה שלג, מה יהיה בסופ"ש הזה אני לא יודע, ככה שאם המטרה היא שלג, חכה עוד חודש.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם אתה חייל, ללא ספק הכי cost effective יהיה בית החייל בק"ש. זול, חביב ונעים. עולה כ20 ומשהו ש"ח לכל אחד, והחדרים הם לארבעה אנשים.

כל השאר יהיו במחירים גבוהים משמעותית.

בכל מקרה - תבוא להגיד שלום אם תראה איזה 205 אדומה בחנייה. יש מצב שאני עולה לשם בסופ"ש הקרוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא קר מדי בשביל אוהלים בעונה הזאת?

הומו!

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

נכנסים ליסוד המעלה, חוצים, ויוצאים מאחורי איזור התעשייה הקטן שם, חוצים את הפרדסים, מגיעים לגשר בטון חדש, ובוחרים באיזה צד של הנחל ישנים, יש גדה באורך כ2 קילומטר מכל צד, נקייה ומדהימה.

אפשרי להגיע לשם עם רכב פרטי?

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם
אפשרי להגיע לשם עם רכב פרטי?

כן בוודאי, הדרכים מצויינות למקום.

ישנן שתי דרכים להגיע, אחת כמו שאמרתי, ואחת מהכביש שנוסע לצומת גדות מכיוון הצפון.

אם תרצה באמת לנסוע לשם, אני אשים פה מפה ואשרטט לך עליה איפה בדיוק זה נמצא.

פורסם

אם יש לכם סק"ש טוב לא אמורה להיות בעייה לישון בחוץ. ניסיתי מספר פעמים בתקופה מקבילה באימונים בצבא וגם בטיולים פרטיים.

במידה ויורד גשם, כמובן שיש להצטייד גם באוהל אטום לגשם.

פורסם

בי"ס שדה חרמון. זול וטוב. בסופשבוע הקרוב אנחנו (5 חברים) שם. 95 ש"ח לאדם.

שנה שעברה היינו בבית הארחה של קיבוץ כפר סאלד (מבוטא סולד). היה נחמד מאוד ולא יקר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...