Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

יש לי שאלה האם קיים רכיב חשמלי שמתלבש על הכבל של פתיחת מכסה מנוע כך שאם אני רוצה לפתוח מכסה מנוע אני לוחץ על הכפתור ולא מושך בידית .ואם קיים רכיב כזה איך קוראים לו ואיפה אפשר לקנות אותו? תודה מראש!

aj cool

פורסם

מיקום הידית נמצא אצלי על הלסטיק בכל משיכה של הידית כל הפלסטיק זז .ואני לא רוצה להגיע למצב שבו הוא ישבר או יסדק...

aj cool

• ספונסר פורום
פורסם

כל מנוע חשמלי של נעילת דלתות יבצע את העבודה, רק קח בחשבון שבמידה ויגמר המצבר לא תוכל לפתוח מכסה מנוע, אז רצוי להרכיב במקביל לכבל המקורי.

פורסם

ישנו המנגנון קיים בפתיחת הפגג' מאחורה בסופר רייסר ובגרנד פריקס וכל מיני אמריקאיות וקוריאניות אפילו קיים באופל אסקונה מודל 87 שאני נתקלתי . בהצלחה בפרוייקט כמו שנאמר לך תכריב את המנוע במקביל לקבל שתוכל להשתמש בידית מתי שתרצה

פורסם

1. אני בספק אם תמצא מנוע לנעילה חשמלית שיבצע את העבודה. לפתיחת מכסה מנוע דרוש בדר"כ הרבה יותר כח מאשר לשאר הפתיחות.
  2. אם תרכיב אותו במקום הידית (באותו מיקום) הבעיה לא תיפתר היות וגם למנוע דרושה קונטרה. אותה קונטרה היא הפלסטיק הדפוק.

פורסם

1. אני בספק אם תמצא מנוע לנעילה חשמלית שיבצע את העבודה. לפתיחת מכסה מנוע דרוש בדר"כ הרבה יותר כח מאשר לשאר הפתיחות.
  2. אם תרכיב אותו במקום הידית (באותו מיקום) הבעיה לא תיפתר היות וגם למנוע דרושה קונטרה. אותה קונטרה היא הפלסטיק הדפוק.

התיכנון הוא להרכיב את המנוע במקום אחר (לא על פלסטיק).האים הכוח הדרוש לפתיחת בגג' הוא אחר מזה של מכסה מנוע?

aj cool

פורסם

לחבר שלום

מחזק את דבריו של אביב ,עבור כבל מכסה המנוע נדרש הרבה יותר כוח עקב התנגדות הקפיץ ומהלך קפיץ ארוך בניגוד למנעולים אחרים ברכב

משחק עם מנעול מכסה המנוע עלול להגמר באסון כבל מתוח מידי או קפיץ המנעול דרוך עלול לפתוח את המכסה בשעת נסיעה במיוחד בדרך מהירה

בכל זאת טיפ קטן ,המנוע שעליך לכוון אליו, יהיה מנוע מגבים ,אף יצרן רכב אינו מספק מנגנון חשמלי לפתיחת מכסה המנוע ,וזאת מהסיבה המצויינת לעיל

יגאל

פורסם

אם כל הבעיה היא הפלסטיק לדעתי עדיף שתשקיע את המאמץ בלבנות תושבת אחרת לידית, תושבת זו תחובר לנקודת עגינה חזקה, ולא חסר כאלו מתחת לדשבורד.

אם הרעיון הוא להיכנס לפרויקט מגניב של פתיחה חשמלית אז שווה להמשיך את הדיון, ואני מצטרף ליגאל לגבי הרעיון של שימוש במנוע של מגבים, עוד אפשרות היא מנוע של חלונות חשמל- חזקים במיוחד וכוללים גיר קטן בתוכם. בכל מקרה תצטרך כמובן להעביר את התנועה לקווית ולבנות איזו תושבת למנוע, חיבור לכבל ולצינור וכו'.

אכן יש את הסיכון של פתיחה אקראית, אבל לדעתי אפשר לחיות עם זה בגלל הסיבה שבכל מקרה דרושה הפתיחה הידנית הסופית. כמו כן ניתן לבנות את המערכת עם אמצעי זהירות, למשל שרק עם בלם-יד משוך יהיה ניתן לפתוח.

• תוכן חדש...