Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר השרשור הקודם שפרסמתי, קיבלתי כמה החלטות, אחת מהן היא ללכת על סאב 10 או 12 אינץ'.

הסאב יהיה של Polk Audio מסידרת Momo, אחד מהשניים הבאים:

http://www.polkaudio.com/caraudio/products/mm2104/

http://www.polkaudio.com/caraudio/products/mm2124/

השאלה היא באמת איזה גודל יספיק בגולף, האם 10 מספיק לנפח הזה או שחובה ללכת על 12?

בנוסף, איזו תיבה כדאי לבנות לו, Sealed או Ported? חשוב לי שהבאס יהיה דומיננטי ומדוייק, לא עוצמתי.

הסאב יוגבר ע"י Phase Evolution Opus 150.4 בגישור של 2 ערוצים.

תודה רבה מראש על התשובות.

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם

אני רוצה לבנות תיבה גדולה שתכלול את הסאב והמגבר ותתפוס חצי באגז' בערך, זאת תהיה תיבה מספיק גדולה גם ל10 וגם ל12. השאלה היא האם 10 זה מספיק? ומה לגבי סוג התיבה?

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם

תלוי מה אתה מחפש.

אם לפי מה שכתבת התיבה גדולה אז אתה מחפש עוצמה

אז עדיף לך 12 אינץ'.

גם תלוי איזה מגבר אתה הולך להביא.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

לא הבנתי, אתה מנסה בכוח לדחוף סאב שיתפוס לך חצי מהבגאז'?

כל סאב מצריך נפח מסויים. אם אתה רוצה לבנות תיבה בגודל חצי בגאז' אתה גם צריך סאב שיתאים לתיבה הזאת. קשה לי להאמין שתיבות אטומות לגודל 10" או 12" יתקרבו לנפח הזה. אולי פתוחות כן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סטרלט, מבחינה אסטתית אני לא מעוניין שהסאב ישב בקופסא קטנה בפינה ויראה כמו איזה ילד בגן בעונש, אז תכננתי לבנות תיבה ארוכה שתתפוס חצי באגז', בצד אחד שלה יהיה הסאב ובצד השני אני אשים את המגבר.

ניתן לראות את הרעיון פחות או יותר בתרשים (האידיוטי ועם זאת המושקע) שהכנתי בהיטל קדמי.

אני יכול גם לשים באמצע התיבה פלטה מעץ, ואז יווצר מצב שהתיבה שהסאב עצמו יושב בה היא יותר קטנה.

האם זה רעיון טוב?

דבר שני, הקיר האחורי של התיבה יהיה בכל מקרה אלכסוני בזוית כדי להתאים לבאגז' ואין לי מושג איך לחשב נפח לדבר כזה, האם יש איזה אתר בו אני יכול פשוט לשרטט את התיבה ולקבל את הנפח?

דבר שלישי אני עדיין בדילמה עם הרמקולים האחוריים, לא יודע האם כדאי או לא? האם זה עד כדי כך יהרוס? לא חבל להשאיר חורים ריקים?

נדב, נראה לי שחוץ מהכותרת לא קראת מילה אחת בהודעה, התשובות לשתי התהיות שלך נמצאות בהודעה הראשונה שכתבתי.

5.JPG

פורסם

הרעיון עם המגבר והסאב דווקא אהבתי, אני בטוח שזה ניתן לביצוע. לגבי כיצד בדיוק עושים זאת אשאיר את זה למנוסים יותר ממני.

לגבי הרמקולים האחורים, אתה תמיד יכול לאטום אותם ולהחזירם למצב המקורי.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אז זהו, המצב המקורי בגולף הוא חורים מקוריים בדלתות למעלה ולמטה למידבאסים וטוויטרים.

נראה לי כאילו זה מטופש שיהיו שם רשתות של רמקולים בלי כלום בתוכן.

• תוכן חדש...